Hadi bakalım tekrar aktif hale gelelim.
Sezonda allstar arasına girilirken takımımız çok berbat bi durumda, cok kotu giden sezon, daha sezon baslarinda aramizdan ayrilan iki gard ve gectigimiz haftalarda giden bizim tarafimizdan draft edilmesede profesyonel kariyerini bizim klubumuzde geciren genc oyuncumuz Serdar takimdan ayrildi. Genel gidisata baktigimizda dedim yok boyle olmaz lig dusemem ve guzel diyebilcegimiz iki transfer yaptik. Ancak gectigimiz gunlerde tokat gibi suratimiza carpan bir mac oynadik, boyle bir transfer donemi gecirmisken umitliyken ve allstar arasina moralli girmek isterken, son 3dakikasina 7sayi onde girdigimiz maci kendi seyircimizin onunde iki uzatma sonucu kaybettik.Bu arada son 2-3sezonda maci en cok uzatmaya giden kisilerden olabilirim, dakika ayarlamalarinin hepsi cop oluyorki Allahtan bu hafta 2mac var. Geri kalan doneme baktigimizda takimdan umidimi yavas yavas kesmeye basladim gibi bu sezon icin ama cabalamayi birakmiycaz ve genc oyuncumuz Okanin uzerine odaklanicaz, o Turkiye MT'nin gelecegi! :) Sonucta bu sezonun bu hallere gelmesinde emegi buyuk (onun icin pozisyonlar kaydi).
Herkese kolay gelsin ve basarilar diliyorum keyifli bir allstar haftasi gecirin...
Last edited by Emgio at 2/19/2018 12:47:27 AM