Popeye 91 i schmelle pogledajte II temu o repki i javite mi sta cete od skautskih funkcija...
ja se javljam da budem ino-scout ocu da vidim i ja inostranstvo. moje preporuke: igram ovo 2 meseca,camim svaki dan tj.vece ispred racunara(srecno ozenjen covek),citam forum i ponesto pitam i ja mislim najbitnije zelim da ucestvujem. prihvatam bilo koje zaduzenje al da nije bezobrazno :))).pozdrav
Popeye 91 i schmelle pogledajte II temu o repki i javite mi sta cete od skautskih funkcija...treca liga (1 do 8) =))
ja se javljam da budem ino-scout ocu da vidim i ja inostranstvo. moje preporuke: igram ovo 2 meseca,camim svaki dan tj.vece ispred racunara(srecno ozenjen covek),citam forum i ponesto pitam i ja mislim najbitnije zelim da ucestvujem. prihvatam bilo koje zaduzenje al da nije bezobrazno)).pozdrav
Ukoliko imas nedoumicu koje igrace da registrujes upisuj ih u excel tabelu sve sa imenima, ID brojevima, platama, godinama i potencijalima.
Ukoliko imas nedoumicu koje igrace da registrujes upisuj ih u excel tabelu sve sa imenima, ID brojevima, platama, godinama i potencijalima.Je l' se ovo sa excel tabelom odnosi i na ostale scoute ili mozi i onako kako sam ti sinoc slao BB-mail ?Meni je apsolutno svejedno jer i tako prvo sve upisem u neki txt pa onda copy/paste tabi na mail u onom formatu sa linkovima