No wielkie dzięki, finał był na prawdę bardzo emocjonuj, a ograć takiego managera jak Ty to dla mnie zaszczyt (znowu obustronny cukier wyczuwam:)) ale taka jest słodka prawda;]
Rzeczywiście na Twoim miejscu uznał bym ten sezon za średnio udany ale ja nie mogę narzekać 3 porażki w całym sezonie to super wynik tym bardziej że na każdą alibi mam (wo, odpuszczony mecz i 1/4 PP z dwoma kontuzjami).
Nie wiem jak tam Szymanowski wcześniej z faulami stał ale po pierwszym meczu zauważyłem ile punktów Campo zdobył jak miał jego na przeciwko siebie, no i znowu nieskromnie powiem że przewidziałem to że znowu ten sam numer z Szymanowskim na SFie zagrasz, więc tak se pomyślałem jak wystawię na przeciwko niemu Urugwajczyka to w ogóle będzie go jechał jak bąka i nie pomyliłem się;]
Jak dobrze wiesz nie wiadomo jak długo tą furorę będę robił;/, ale jeszcze raz serdeczne dzięki, no i oczywiście życzę Ci awansu w następnym sezonie, tylko w tym sezonie kilka na prawdę niezłych ekip z II ligi spada, no ale historia lubi się powtarza a więc sezon po mnie powinieneś awansować;]