Αγαπητέ μου φίλε,
Κόκα κόλα αποφεύγω να πιώ, τηλέοραση δεν βλέπω πολύ, γιατί είναι γεμάτη σκουπίδια και εφημερίδες επίσης δεν διαβάζω, διότι περνούν λανθασμένες κατευθύνσεις για όλους μας. Αυτά προσωπικά εγώ. Δεν αποτελώ μέτρο σύγκρισης φυσικά. Πάμε στο θέμα. Παρέθεσα μια άποψη. Το ότι εσύ ξεκίνησες την ιδέα της Ομοσπονδίας δεν σημαίνει οτι όλοι μας πρέπει να συμφωνήσουμε με αυτήν. Σε εκτιμώ σαν άνθρωπο απο τις ιδέες που διατυπώνεις κατα καιρούς, αλλά επίτρεψε με να διαφωνήσω στο συγκεκριμένο θέμα. Ελπίζω να έχω αυτό το δικαίωμα. Δεν θεωρώ οτι με το να δίνουμε τα ωραία μας ευρουδάκια στους αμαθείς και ανιστόρητους βοηθάμε σε κάτι. Μάλλον βοηθάμε περισσότερο στο να μας περνάνε τέτοια "εκτρώματα". Άποψη μου, πιστεύω, σεβαστή. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν πανέξυπνος, ενώ οι άλλοι κινούνταν απλά με τη λογική της αριθμητικής υπεροχής. Γιαυτό και έχασαν. Υπάρχει διαφορά της χρήσης μυαλού και της χρήσης της δύναμης. Και ο νοών νοείτω.
Υ.Γ. Ίσως άν υπήρχε η λογική κάποιας Ομοσπονδίας με όλους τους χρήστες και όχι μόνο με τους υποστηρικτές να ήταν μια πραγματικά καλή ιδέα. Αλλά έτσι δεν προσφέρει απολύτως τίποτα, κατά την ταπεινή μου άποψη, πάντα.
ΦΙΛΙΚΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ