Gotova je prognoza za ovo kolo, počinju međukonferencijske tekme i ne zaboravite promjeniti cijene ulaznica danas
2/8/2011 6:00:00 PM 2 dugave -- 5 Olympiacos Pulaeus
Ovo bi mogla biti jedna jako zanimljiva tekma, marijoh i dalje udara po laganicama i to bi ga ovdje moglo koštati pobjede. Prednost je nesumnjivo na njegovoj strani što se tiče rostera ali mislim ako opet odigra laganicu dobit će marijola po tamburi (a to ga isto čeka i na gostovanju 15.2
samo što on toga još nije svjestan. Olympiacos je momčad protiv koje se ne može s pristupom „lako ćemo“ i ovdje tipujem pobjeda Olympiacos Pulaeus.
slažem se sa svime u potpunosti ...ali ne sa mojom tekmom......tuč si dobio.....ali to čisi jal iz tebe progovara....jer ti je žao kaj ja pobijeđujem laganicama.......ali basnoslovnim entom....dobro forma mi i njie baš bajna radi kupa....ali ni njegova nije baš nekaj.....tak da smo sa formom tu negdje moj ent pobija njegovu prednost domačeg terena ....e sad je pitanje ko bu koga nadmudrio sa taktikom......nadam se da nebumo ,narušili tradiciju mojih pobijeda nad Olympijacosom
Ukupno rivalstvo
Ukupno Liga Kup Doigravanja Ispadanje Prijateljske Privatna Liga
Broj odigranih utakmica 6
Olympiacos Pulaeus 0
dugave 6
Pregled
Sezona 12
Nadnevak-------Gostujuća momčad Domaća momčad Pregled statistike Izvještaj sa utakmice
4.5.2010--------dugave Olympiacos Pulaeus 94 - 82 Pogledaj
21.5.2010-------dugave Olympiacos Pulaeus 96 - 90 Pogledaj PL
Sezona 13
Nadnevak-------Gostujuća momčad Domaća momčad Pregled statistike Izvještaj sa utakmice
9.7.2010--------Olympiacos Pulaeus dugave 94 - 115 Pogledaj PL
14.8.2010-------Olympiacos Pulaeus dugave 76 - 107 Pogledaj
2.10.2010-------dugave Olympiacos Pulaeus 96 - 81 Pogledaj PR
Sezona 14
9.11.2010-------dugave Olympiacos Pulaeus 101 - 99 Pogledaj
Last edited by marijoh (NTscout) at 2/7/2011 9:33:33 AM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!