Neříkám, že se nezapojím do tréninku našich nadějí. Jenom se tady rozkoukávám a zjišťuju co a jak, zajímaly by mě taky názory jiných manažerů, kteří zkoušejí neortodoxní cestu. Chápu, že základem klubu je zdravá ekonomika, právě proto už na začátku řeším jakou strategii zvolit. Předpokládám, že týmy v První lize budou mít problémy právě s financováním, aby utáhly platy svých hvězd.
Vím, že je to asi blbej příklad, ale třeba tohodle hráče jsem koupil za 1k a pak jsem ho prodal za 50k
(31829510) i když jsem trénoval týmovej trénink doskoky, což je ten nejmíň efektivní trénink. Jasně, když se to spočítá, tak to žádnej velkej výdělek nebyl...
Mně přijde, že ten scénář co jsi tady nastínil, tak je v podstatě okopírovaný z hattricku aspoň v základech. Trénuješ daný post, do určité úrovně. Půlku hráčů si necháš a půlku prodáš s tím, že varianta 1) vrhneš se na trénink jiného postu, varianta 2) dokoupíš hotové hráče na ostatní posty. A vím z hattricku, že tímhle stylem se moc vysoko neprokoušu. Možná, že tady v menší komunitě bude tahle strategie efektivnější.
Já si chci ujasnit, jakou cestou se vydat na začátku, abych oproti ostatním získal výhodu v tom, že se budu držet určitého plánu a ne jen bezmyšlenkovitě trénovat a ono se to nějak vyvrbí. Nevěřím tomu, že by byla jenom jedna jediná správná cesta na vrchol :)