Tak se nám soupeře povedlo překvapit, výhra na stejné úsilí venku se cení.
Už to tu někde bylo, Írán má 83 uživatelů, my 237, což je skoro 3x více a řekla bych, že pro hráčskou základnu v podobě hráčů z draftu je to významný rozdíl. Jak je možné, že Írán je schopný za těchto podmínek docílit stavu, že se v zápase s ním cítíme jako outisder, neděláme něco špatně?
Zpráva, že končí jeden ze skautů, je hodně nemilá. Jsi připravený na situaci, že se nemusí nikdo přihlásit? Zvládl by si veškerou činnosti okolo U21 jen sám za pomoci Jardíka? Případně byste si práci byli schopni rozdělit i jinak, než uvádíš v aktualizované zprávě na stránce U21?
Díky za přehled 19 letých hráčů. Znamená to tedy, že u perimetrových hráčů klademe větší důraz na OD, JR, PA v porovnání s 1/1 než dříve?
Ty hodnoty, které zmiňuješ, míří k nějakým jednotným cílovým hodnotám nebo jsou individuální dle hráče? Míněno na perimetrové i podkošové hráče?
Zaujal mě záměr trénovat podkošovým hráčům PA? Zajímalo by mě, jestli na to do 21 let opravdu je prostor a jestli to cítíme jako něco, co významně pomůže konkurenceschopnosti naší U21?
A dále by mě zajímalo, zda PA mají tito hráči trénovat na PG nebo zda je výhodné využít nových tréninkových možností zavedených od této sezony?
Last edited by flumpinka at 11/24/2014 4:20:08 PM