Ma vastan su viimasele BB-mailile siin foorumis, kuna ma tahtsin, et teised ka teaks mida sa mulle jahud ja siis mängid foorumis ohvrit.
PS! Proovi Võsut kasutada SÄ positsioonil, kasvõi vahetusest, ja pane talle kõrvale KM kes on võimalikult suure LP ja KA skillidega. See peaks toimima
Ma ei pea Võsu järgi teisi spote sobitama, vaid Võsu peab mahtuma oma skillsetiga minu mängujoonisesse. Meil pole nii mitmekülgseid kaitsjaid nagu kõvasti treeningusse panustavatel maadel, seega peame vahest maa-ala mängima. See eeldab meie alusmistelt ja tagameestelt kõva primaarset kaitset. Poolkõvad mehed sobivad ainult VÄ koha peale.
Vellekas oli koondise treener siis kui Võsu oli 26 ja nooremgi.
Kui mina alustasin Eesti rahvuskoondisega oli Lill SS10 147, Võsu 129. Võsust oli siis juba paremaid mehi nagu Kaljumäe 136(def1615,rynne1416,raadius13), Reinuvader(def1615,rynne1817). Päris mitmeid mehi oli veel sarnaste kaitsetega, aga kõik olid juba 33+. Korvialustest oli juures Maksimenkov kes oli juba minu nähes 33, Olevipoeg oli täistuuridel juba, Skoryukov, Taara koondiseküps juba 24 aastaselt. C koha peale oli korralikke poisse küllalt (kaasa arvatud minu Roht).
Koondise juhendajaid on Eesti rahvuskoondisel olnud 7 (Hunt, Promoe, SiimS, Mulk, Kastan, Vellekas ja Kukoc). Vellekal on sellest pundist kõige halvemad hooaja maailma reitingud. Näide Kastan H31-36 (lowest rating per season 27,28,49,35,36,38). Vellekas H37-40 (lrps 36,41,40,39) Kukoc H41-44 (36,27,27,28). Minu arust on ikka paremuse poole minek.
H37- Võsu 0 mängu, H38- Võsu 0 võistlusmängu ja 4 sõprusmängu (reiting: vahetusest 15-15,5: algviisik 14), H39- Võsu 5/7 võistlusmängus pingil (kahes mängus sai garbage time platsile 4min ja 2min...) sõprusmängudest 6/7 (2min,28min,10min,23min,0min,-,33min). H40 sai juba võistlusmängudes ka mängida. Minu all sai Võsu suht samavõrra mängida, Vellekas solvus ka tiba ära, et uuesti ei valitud ja lasi Õlg mehel pidevalt minutid punasesse. Nüüd on lihtsalt hooaeg kus Võsu pole väga hästi vormis olnud või kui ongi siis temast paremad mehed on ka olnud vormis. Minu süsteemis ta suur äär ei ole. Mingi special one time in a season eventi jaoks ma teda koondisse ei kutsu ju.
Treenin meeskonda tähendab seda, et ma ei treeni ainult 1 meest vaid mul on 5-6 treenitavat. Kaal sai nüüdseks kolmanda KA treeningu 48min ja KA on nüüd legendaarne. Ja sa otsustasid ta lahti lasta, eelistades teiste rikide managere. Ma tean kuidas treenida ja sa tead seda. Ja arvata, et ma sind üle lasin? Hale vabandus
Sellise treenimisega muud lähevadki mööda, midagi pole teha. Kui Kaal on vormis ja pop on tõsi siis tal on head võimalused järgmine hooaeg platsile saada.
Mis point on entu 1 peale tõmmata? Miks Zenker koosseisus ei olnud kui tal oli eeskujulik vorm?
Noori oli vaja meeskonda saada, et nad saaksid kogemust. Pole mõtet mängitada sõprusmängudes 32+ tüüpe, mõtleme juba järgmise hooaja nooremale tuumikule.
Vaatasin su duubelvõidu meeskonna üle. Mis sa arvad kas järgmine hooaeg ka teekisd selle meeskonnaga duubli?
A sul on duubel või? Paar ebaõnnestunud vigastust on nii mõnegi karika röövinud. Võid mu karikakappi minna vaatama kui tahad!