BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Σεζον 13

Σεζον 13

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148802.142 in reply to 148802.139
Date: 8/30/2010 4:08:15 PM
Overall Posts Rated:
4141
Χα χα χα, Χάρη ο σχολιασμός σου για το μεταξύ μας ματς ήταν όλα τα λεφτα, εγώ δεν ήθελα να χτυπήσω τον μπισκότο (Αλλατίνη), ούτε τον ισπανούλη, αυτοί μπήκαν στην μέση και...έφαγαν την καρεκλιά (ώπ, αυτό κάποιος σέρβος το είχε κανει!). Πάντως ούτε υπερομάδα έχω, ούτε υπάρχει λόγος να...με φοβάστε, μόλις 2 αμφίρροπα ματς έχω παίξει όλη τη σεζόν (με Κυνηγούς και Στοόυν), και σίγουρα όχι επειδη δεν υπάρχουν δυνατές ομάδες...Καταντάει βαρετό, Ασυγκράτητος δεν είμαι, αφήστε με να ανέβω στην ΙΙ να φάω τις κατραπακιές μου, όπως οι μάγοι που πάνε άκλαφτοι! :-)))

Στέφανε δεν λέω ότι τα ξέρω όλα, σίγουρα είχε παίξει ρόλο η διάθεση όσον αφορά το αποτέλεσμα εκείνου το παιχνίδιου, στο 10 ήταν, πόσο έπρεπε να είναι δηλαδή?Έγιναν ανεξήγητα πράγματα κατ'εμε, εγώ στα play-off δεν αλλάζω τακτική, δυνατά θα τους παίζω όλους, για να μην γίνει καμμιά έκπληξη με τις χαλαρές διαθέσεις, όσοι θα είναι στα play-off θα έχουν καλές ομάδες. Όσον αφορά την πρωηγούμενη αγωνιστική, φυσιολογικά τα περισσότερα αποτελέσματα, το μάτς μου με την...φιδοκοτοσπορ :-) δεν αντέχει κριτική αφού δεν έτυχα σοβαρής αντιμετώπισης, ο Λεναρνιακός κέρδισε με την πιο σωστή τακτική, καθώς και η καλύτερη περιφέρεια της Νίκης....

Τα προγνωστικά αργότερα, τώρα viva Brasil, φάε τα αμερικανάκια και εμείς αύριο τα τουρκαλάκια! :-))))

Last edited by fireblaze at 8/30/2010 4:10:42 PM

This Post:
11
148802.143 in reply to 148802.142
Date: 8/30/2010 6:00:52 PM
Overall Posts Rated:
7676
Κοιτα για να ειμαι ειλικρηνης το προχθεσινο ματς πιστευα οτι το ειχα για 2 λογους.Καταρχην γιατι δεν ησουν σε πολυ κατασταση,ειχα την εδρα,ειχα ενθουσιασμο και πιστευα οτι δεν θα εβαζες δυνατη διαθεση σε καμια περιπτωση(οταν δεν πινω τα βλεπω μισα παιδια:Ρ)..Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν εχεις πολυ καλη ομαδα.Περσι αν δεν πιστευα οτι μπορω να σε χτυπησω δεν θα εκανα τις κινησεις που εκανα και τελικα μου βγηκε,και πιστευω με μεγαλη σιγουρια οτι ο Μαγος αν επεφτε μαζι σου δεν θα ειχε ανεβει γιατι απλα δεν θα ειχε την εδρα(ευνοημενος βεβαια ηδη εκ των συνθηκων που ειχε τον ενθουσιασμο ε).Απλα φετος εχεις δεσει μεσα στην ρακετα με τον μικρο να ακολουθει τον Μπαλμασεντα και να κανουν ενα αχτυπητο διδυμο,ενω στην περιφερεια εχεις τον πολυ καλο εγκιτις και 2 παικτες που δεν ειναι κακοι.Και φυσικα η ομαδα σου εχει ενα βαθος που δεν εχουν αλλες ομαδες εδω περα.Τωρα το γιατι εχεις 16-0?Γιατι ολοι εχοτυν συγκεκριμενους στοχους στο μυαλο τους με αποτελεσμα να παιζουν πιο πολυ με στρατηγικη παρα με την λογικη του χτυπαμε καθε ματς.Δεν το κρυβω οτι και εγω ετσι κανω οπως φυσικα και ο στονε εμφανεστατα απο την αλλη,ενω υπαρχουν και παιδια που δεν ασχολουντια τοσο πολυ.Αν θελεις την γνωμη μου ομως?Σαν συνολο,ομαδας και προπονητη αυτην τη στιγμη αξιζεις να ανεβεις ΑΛΛΑ δεν ξερω τι κανει ο στονε απο την αλλη γιατι νιωθω οτι ολη την χρονια παιζει κρυφτο.

Απο την αλλη για να εξηγησω και τις δικες μας νοοτροπιες,για ποιο λογο να χτυπησω εγω την ανοδο φετος και να μην αφοσιωθω στο καλυτερο στησιμο της ομαδας μου οταν βλεπω να εχω ομαδες στον ομιλο μου με τρομακτικα μπατζετ οπως ειναι οι στονε με πανω απο 220 νομιζω και μετα εσυ και ο δαδι με 190+και 170+?Και αντε τα δτο τελευται να μπορω να τα χτυπησω,το υπερδιπλασιο του δικου δεν σου φαινεται καπως δυσκολο?Ετσι και γω λογικα σκεδτομενος κλεινομαι στο καβουκι μου,μπαινω ανετα στα πλει οφ και με πολυ μικρο μπατζετ και προπονω τους παικτες μου.Με τν ιδια ακριβως λογικη που λειτουργουν και ολοι στην Α1 και αφηνουν τον ασυνγκρατητο να κανει παρτυ,γιατι απλα δεν νιωθει κανεις οτι μπορει να τον χτυπησει.

Ατυχη η Βραζιλια σημερα με τους κακους Αμερικανους.Παμε για 20αρα αυριο με την Τουρκια γιατι καποια στιγμη πρεπει να παρουμε και μεις μπροστα..Τα λεμε αυριο παιδες

This Post:
00
148802.144 in reply to 148802.143
Date: 8/30/2010 6:33:40 PM
Overall Posts Rated:
1717
Συμφωνω απολυτα με τον Χαρη σε ολα...και εγω ειμαι τις ιδιας λογικης με τον Χαρη...απο την στιγμη που η ομαδα μου ετοιμη για ανοδο προτιμω να ριξω το βαρος στην προπονηση και οτι προκυψει απο κει και περα..ανεβασα λιγο το μπατζετ μου με τις τελευταιες προσθηκες αλλα δεν πλησιαζω με τιποτα τα τρελα νουμερα των 220 και 190 του στοουν και του αγορ..καποιος θα πει οτι δεν παιζουν μονο τα μπατζερ και θα εχει δικιο αλλα ειναι ενας σημαντικος παραγοντας που μας δειχνει κατα ενα μεγαλο ποσοστο την δυναμικη του αλλου..

Επρεπε να το παρει το παιχνιδι η βραζιλια..τελικα δεν ειναι και τοσο αχτυπητοι οι αμερικανοι..παμε για το διπλο μεσα στην τουρκια ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!

This Post:
00
148802.145 in reply to 148802.144
Date: 8/30/2010 6:41:05 PM
Overall Posts Rated:
7676
Τι αχτυπητοι να ειναι ρε Στεφανε?Εδω εχουν σαν αστερι τον Οντομ που ειναι εκτος παικτης στους Λεικερς...Μονο Ντουραντ και Ροουζ αντε και ο γερο λυκος ο Μπιλαπς.Προσωπικα μου αρεσει και ο Λοβ αλλα λογα πραγματα..Με τα πεμπτα τους παιζουν παλι φετος..

Και φυσικα για αλλη μια φορα λανθανουσα γλωσσα λεει την αληθεια...Ετοιμη για ανοδο ε Στεφανακο?Μολις δηλωσε τους στοχους του η εμενα μου φανηκε?:Ρ

Ασχετο αλλα το τριαρι που συζητουσαμε προχθες,ειχα πει θα το παω μεχρι το 1.500000 και πηγε ακριβως εκει και τον εχασα γιατι εκανε αλλος την προταση.Γκαντεμια?Αλλο βεβαια ηθελα να σχολιασω..Ειχες δει καρριερα το παλικαρι?25 λεπτα μεσο ορο στους King Drive Ballers ειχε φετος.Μηπως τελικα εκανε για μας?

Last edited by Aizenbro at 8/30/2010 7:26:46 PM

This Post:
00
148802.146 in reply to 148802.143
Date: 8/31/2010 4:54:13 AM
Overall Posts Rated:
77
Παιζω 3 online games (το ενα απο το 2002) και τετοιο ζωντανο forum δεν εχω ξανασυναντησει... Μπραβο παιδια, σχεδον δεν θελω να ανεβω τοσο καλα που περναμε εδω :)
Η αληθεια ειναι οτι η χρονια δεν παει οπως θα ηθελα σε καμια περιπτωση.Έλειπα λόγω δουλειας και διακοπών 20 μερες περιπου συνολικα χωρις σοβαρη προσβαση στο internet και η ομαδα κατεβαινε οπως να΄ναι με αποτελεσμα μερικοι παικτες κλειδια να εχουν πολυ κακη αγωνιστικη κατασταση λογω τεραστιας συμμετοχης (καποια στιγμη καποιος εφτασε να εχει 135 λεπτα σε μια εβδομαδα).Δεν ειχα σκοπο να χτυπησω ολα τα παιχνιδια ουτως η αλλως αλλα αυτο το ρεκορ μου κακοφαινεται σιγουρα και θα προσπαθησω να το αλλαξω αν υπαρχει καιρος.Ελπιζω και η τελευταια προσθηκη να βοηθησει την κατασταση.Όσο για τον Αγορ, ειναι σιγουρα μετριοφρων μια που η ομαδα του ειναι πολυ καλη για την κατηγορια και ανετα στεκεται στην ΙΙ.Εδω εμεινα εγω 3 σαιζον με πολυ χειροτερη (τοτε) ομαδα.Για τους υπολοιπους δεν εχω αποψη αφου τα περισσοτερα παιχνιδια δεν τα επαιξα οπως θα ηθελα,οποτε δεν μπορω να κρινω δυναμικοτητες.
The game is on

This Post:
11
148802.147 in reply to 148802.146
Date: 8/31/2010 7:06:57 AM
Overall Posts Rated:
7676
Εχουμε σαν στοχο να βαλουμε κατω φορουμ οπως της Α1 και της ΙΙ.2 που ειναι εξαιρετικα ζωντανα φορουμ αλλα νομιζω οτι δεν ειμαστε πισω σε αυτο το κομματι..Τους φτανουμε παιδια..:)Αλλωστε περσι δηλωσα(αστεηζοεμνος βεβαια)οτι δεν ανεβαινω για να μην αφησω το φορουμ,και οχι μονο αυτο,αλλα κρατησα και τον γιωργο μαζι μας...:Ρ

Παντως απ ολα τα παιχνιδια νομιζω οτι μονο μαζι μου επαιξε σχετικα καλα η ομαδα.Δεν ημουν βεβαια εδω για να βλεπω αγωνιστικες καταστασεις αλλα οταν ειδα την κατασταση που ησουν μαζι μου απλα απορησα για τις ηττες.Περασμενα ξεχασμενα...Οσον αφορα την 2η κατηγορια ομως θα διαφωνησω,αφου το επιπεδο ανεβαινε σε μεγαλο βαθμο καθε χρονο.Τουλαχιστον αυτην την αισθηση εχω..

This Post:
00
148802.148 in reply to 148802.147
Date: 8/31/2010 12:11:47 PM
Overall Posts Rated:
7676
Βλεπω μεγαλο διπλο στο ημιχρονο και δεν προλαβα γαμωτω να το παιξω στοιχημα...Για εκατομμυρια ειναι η αγωνιστικη:))))

This Post:
00
148802.149 in reply to 148802.148
Date: 8/31/2010 1:26:40 PM
Overall Posts Rated:
1717
Νομιζω το πιο δυνατο παιχνιδι σημερα στα χαρτια τουλαχιστον ηταν το δικο μου με τον αγορ..παρ ολα αυτα μονο δυνατο δεν ηταν αφου κερδισαμε ανετα με 18 ποντους εκτος εδρας και με τους βασικους να παιζουν μονο στα 3 πρωτα δεκαλεπτα ευτυχως για τον αγορ γιατι η διαφορα θα πηγαινε παραπανω :-))..ο Balmacenda σημερα πρεπει να εκανε το καλυτερο του παιχνιδι με τον αγορ(35 ποντοι,30 ριμπαουντ με τρομερα νουμερα) νομιζω απεδειξει για αλλη μια φορα οτι ειναι το καλυτερο 5αρι αυτη τη στιγμη στον ομιλο..αλλα οπως και στα περισσοτερα παιχνιδια δεν μπορει να τα κερδισει ενας παιχτης μονος του..δεν ξερω αν προβληματιστηκε καθολου ο αγορ μετα το σημερινο παντως να ειναι σιγουρος οτι θα δυσκολευτει πολυ για να παει στους τελικους..
στα υπολοιπα ξεχωριζει η νικη των σερρων..εγινε αυτο που ηθελε ο Χαρης και ετσι παραμενει στο κολπο για την τριτη θεση..νταντι κ αιζ καθαρισαν ευκολα σημερα και στα υπολοιπα δεν ειχαμε καποια εκπληξη...

ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ!!!

This Post:
00
148802.150 in reply to 148802.149
Date: 8/31/2010 1:54:14 PM
ΑΡΙΑΝΑΡΑ
IV.1
Overall Posts Rated:
22
paidia mporei kapoios na bohthsei gia to skaoyting? dhladh ti einai protimotero na kanoyme giati den mporeiw na kaneis skaoyting se oloys toys paixtes. thn gnvmh sas thelw. eyxaristw.

This Post:
00
148802.151 in reply to 148802.149
Date: 8/31/2010 3:59:34 PM
Overall Posts Rated:
2525
Παιδια θα συνφωνησω με ολα οσα γραφετε..αλλα ειναι και μια παρτιδαι ''σκακι''....Για μενα που ειναι η πρωτη μου χρονια ειναι μια πολυ καλη εμπειρια που δεινει αλλη οπτικη γωνια για το παιχνιδι.Το θεμα δεν ειναι απλα να ανεβεις μια κατηγορια αλλα να μπορεσεις και να κρατηθεις εκει!!(εχω παραδειγμα φιλου μου που ανεβηκε μαζι μου φετος στην ΙΙΙ κατηγορια και απο οτι φενετε θα πεσει).Το στησημο της ομαδας με βαθος χρονου, η σωστη προπονηση , η καλες μεταγραφες οριζουν και την πορεια της ομαδας. Φετος επελεξα να παιξω χαλαρα καποια παιχνιδια με αποτερο σκοπο να ανεβαζω διαθεση για να χτυπησω αυτα που θεωρω ποιο σημαντικα.Το γεγονος οτι ειμαι στην 3 θεση της βαθμολογιας δηλωνη οτι μεχρι τωρα το πετυχαινω!!
Σχετικα με τα σημερινα αποτελεσματα περα απο την ηττα των ΑΓΟΡ και ΚΥΝΗΓΩΝ ολα τα υπολοιπα φυσιολογικα...σχετικα με το δικο μου παιχνιδι, ηταν μια μεγαλης σημασιας ΝΙΚΗ...Στον απο εδω ομιλο ειναι καπως ποιο ξεκαθαρα τα πραγματα...αλλα στα PLAY- OFF πιθανον να υπαρξουν και εκπληξεις!!

This Post:
00
148802.152 in reply to 148802.149
Date: 8/31/2010 4:55:56 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα και από μένα,

Όσον αφορά το δικό μου μάτς, κάποια πράγματα δεν έχουν λογική, θα αναφέρω μόνο ότι ο SF μου ούτε στην ΙΙ απέναντι σε παικταράδες δεν είχε τέτοια αστοχία, απέναντι στους σημερινούς αντίπαλους SF, οι οποίοι τυχαίνει να είναι προς πώληση και είδα τα στοιχεία τους, στο σκοράρισμα τους ρίχνει 7-10 level σε σχέση με την άμυνα που έχουν! Μεγάλη αστοχία χωρίς ο αντίπαλος να παίξει μεγάλη άμυνα, καταδεικνύοντας πόσο σημαντική είναι η διάθεση, ανεξάρτητα από τους παίκτες και τα συστήματα που υιοθετούνται, γεγονότα που με απογοητεύουν στην λογική του παιχνιδιού...Αυτά δεν υποβαθμίζουν όμως την νίκη του Στέφανου, του οποίου η ομάδα έπαιξε καλά, ενώ εκανα και λάθη με τα πρόσωπα της 5αδας, χωρίς να δώσω προσοχή στους πιο κατέβαζα και να μαζέψουν πολλά αγωνιστικά λεπτά, κοινώς μαλ...ικα! :-)))

Στα υπόλοιπα, οι Κυνηγοί την πάτησαν από την περιφέρεια των Σερρών, ο Αιζ υπερεκτίμησε την Νίκη, οι Champions και τα Λιοντάρια μάλλον εγκατέλειψαν το άθλημα και προσφέρονται για σάκος του box (αλήθεια στις πόσες βδομάδες γίνεται εικονικός ο μανατζέρ?Πότε θα βγει στην αγορά ο Κακούρης??? :-)))))

Α ρε Ελλαδάρα, απογοήτευση ήταν το παιχνίδι σου σήμερα...

Last edited by fireblaze at 8/31/2010 4:56:14 PM

Advertisement