Χα χα χα, Χάρη ο σχολιασμός σου για το μεταξύ μας ματς ήταν όλα τα λεφτα, εγώ δεν ήθελα να χτυπήσω τον μπισκότο (Αλλατίνη), ούτε τον ισπανούλη, αυτοί μπήκαν στην μέση και...έφαγαν την καρεκλιά (ώπ, αυτό κάποιος σέρβος το είχε κανει!). Πάντως ούτε υπερομάδα έχω, ούτε υπάρχει λόγος να...με φοβάστε, μόλις 2 αμφίρροπα ματς έχω παίξει όλη τη σεζόν (με Κυνηγούς και Στοόυν), και σίγουρα όχι επειδη δεν υπάρχουν δυνατές ομάδες...Καταντάει βαρετό, Ασυγκράτητος δεν είμαι, αφήστε με να ανέβω στην ΙΙ να φάω τις κατραπακιές μου, όπως οι μάγοι που πάνε άκλαφτοι! :-)))
Στέφανε δεν λέω ότι τα ξέρω όλα, σίγουρα είχε παίξει ρόλο η διάθεση όσον αφορά το αποτέλεσμα εκείνου το παιχνίδιου, στο 10 ήταν, πόσο έπρεπε να είναι δηλαδή?Έγιναν ανεξήγητα πράγματα κατ'εμε, εγώ στα play-off δεν αλλάζω τακτική, δυνατά θα τους παίζω όλους, για να μην γίνει καμμιά έκπληξη με τις χαλαρές διαθέσεις, όσοι θα είναι στα play-off θα έχουν καλές ομάδες. Όσον αφορά την πρωηγούμενη αγωνιστική, φυσιολογικά τα περισσότερα αποτελέσματα, το μάτς μου με την...φιδοκοτοσπορ :-) δεν αντέχει κριτική αφού δεν έτυχα σοβαρής αντιμετώπισης, ο Λεναρνιακός κέρδισε με την πιο σωστή τακτική, καθώς και η καλύτερη περιφέρεια της Νίκης....
Τα προγνωστικά αργότερα, τώρα viva Brasil, φάε τα αμερικανάκια και εμείς αύριο τα τουρκαλάκια! :-))))
Last edited by fireblaze at 8/30/2010 4:10:42 PM