BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: RIOfvs
This Post:
33
169021.142 in reply to 169021.141
Date: 1/14/2011 12:56:36 PM
Overall Posts Rated:
3939
Καλησπέρα και από εμενα!
Ενώ οι εκλογές βάση υποψηφιων είναι πραγματικά πολύ καλές και ανταγωνιστικές έχουν καταντήσει ΓΕΛΟΙΕΣ!
Εδώ είναι debate thread! τι μας νοιάζει εμάς τι γινόταν πριν 8 season?τι μας νοιάζει τι έγραψε ο τάδε στον τάδε με pm?τι μας νοιάζει εμάς αν ο ταδε θεωρεί τον τάδε ψεύτη???
Αυτός είναι ένας κύριος λόγος που οι νέοι χρηστες δεν θέλουν να συμμετέχουν στα forum!έχουν καταντήσειΑΗΔΙΑ!και επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έρχεται ένας GM να σβήσει τα άκυρα μηνύματα!
εγώ αλλα διαβασα!http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...
τελικά υποστιριζω αντάρτη!Αν και σαφέστατα πιο άπειρος από τους άλλους σοβαρούς υποψηφιους είναι κατά την γνώμη μου και ο καταλληλότερος και ο ποιο προσγιωμενος αν οι πιο έμπειροι τον βοηθήσουν...

Συγνωμη για τα ορθογραφικα...

From: kavala44

This Post:
00
169021.143 in reply to 169021.142
Date: 1/14/2011 1:09:45 PM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Prepei na ksereis ti eixe ginei file oste na deis ti sou aresei ti oxi,ti kaname na pername kala sthn ethnikh ti na prosthesoume ti na mhn ksanaginei ola xreiazontai

This Post:
00
169021.144 in reply to 169021.143
Date: 1/14/2011 1:18:58 PM
Overall Posts Rated:
3939
Δεν ενοουσα αυτο εγω.Οι πρωσοπικες διαφορες και αντιπαλοτητες πχ δεν χρειαζονται να λεγοντε δημοσια και ιδικα στο debate thread!

Last edited by RIOfvs at 1/14/2011 1:19:29 PM

From: Kajabbar

This Post:
00
169021.145 in reply to 169021.142
Date: 1/14/2011 1:26:34 PM
Overall Posts Rated:
112112
τελικά υποστιριζω αντάρτη!Αν και σαφέστατα πιο άπειρος από τους άλλους σοβαρούς υποψηφιους είναι κατά την γνώμη μου και ο καταλληλότερος και ο ποιο προσγιωμενος αν οι πιο έμπειροι τον βοηθήσουν...

Πιο προσγιωμένος, καταλληλότερος αν οι πιο έμπειροι τον βοηθήσουν.
Ψηφίζεις με βάση το αν και όχι τους πιο έμπειρους που είναι ήδη υποψήφιοι?
Αν απομονώσεις τα δικά μου μόνο ποστ, με θεωρείς λιγότερο προσγιωμένο?
Γιατί μπορεί να μην είμαι υποψήφιος, αλλά στηρίζω ανοιχτά μία υποψηφιότητα για συγκεκριμένους λόγους.
Κατ' επέκταση δηλαδή είναι σαν να λέω πως όσοι θα με ψηφίζατε για τρίτη φορά, να ψηφίζατε τον Μαμού.
Έχω συνειδητά αποφύγει να εμπλακώ σε λογομαχίες προσωπικού επιπέδου, εκτός εκείνων που με θίγουνε άμεσα, ακριβώς επειδή συμφωνώ μαζί σου πως αυτό δεν ευνοεί το καλό της Εθνικής.
Σε παρακαλώ να μην ψηφίσεις βάση του "αν", γιατί με την κλήρωση που είχαμε δεν είναι καιρός για πειράματα εις βάρος της Εθνικής.
Το να κρίνεις αρνητικά τον χαρακτήρα κάποιου ή να τον απορρίπτεις σαν άτομο μέσα από τις λογομαχίες του δεν μειώνει τις γνώσεις του για το παιχνίδι.
Κανείς δεν αρνείται πως οι φετινές εκλογές είναι άκρως ανταγωνιστικές, αλλά να είναι προς ώφελος της Εθνικής και όχι προς το κακό της.

The secret of communication lies in defeat...

This Post:
00
169021.146 in reply to 169021.145
Date: 1/14/2011 1:37:30 PM
Overall Posts Rated:
3939
Μαλον εγω δεν εγραψα σωστα και οντως εχεις δικιο..ισως να βιαστικα να γραψω.
Δεν ειπα κατι τετοιο και ουτε πιστευω κατι τετοιο!!Μαλον δεν καταλαβες σ'αυτο το κομματι το τι ηθελα να πω.

Το να κρίνεις αρνητικά τον χαρακτήρα κάποιου ή να τον απορρίπτεις σαν άτομο μέσα από τις λογομαχίες του δεν μειώνει τις γνώσεις του για το παιχνίδι. [quote/]

Last edited by RIOfvs at 1/14/2011 1:41:31 PM

Message deleted
This Post:
00
169021.148 in reply to 169021.146
Date: 1/14/2011 7:32:53 PM
Overall Posts Rated:
11
Παιδιά γεια σας και από εμένα.
Είμαι σχετικά νέος χρήστης και προσπαθώ μέσα από αυτό το φόρουμ να αποφασίσω ποιον θα ψηφίσω (και από το φόρουμ των δηλώσεων των υποψηφίων).
Έχω κάποιες απορίες: Πώς κρίνουμε αν ο προηγούμενος κόουτς ήταν πετυχημένος ή όχι?
Πώς θα κρίνουμε αν ο νέος κόουτς θα είναι πετυχημένος ή όχι?
Θέλω να πω, πώς εγώ (και ο καθένας) ξέρω τη δυναμικότητα των αντιπάλων της εθνικής, ώστε να πω αν πέρυσι πήγαμε καλά ή όχι?
Κοιτάμε την παγκόσμια κατάταξη και αναλόγως της θέσης που τελικά πήραμε, κρίνουμε? Νομίζω δεν είναι τόσο απλό.

Σχετικά με τους υπψήφιους, εμένα προσωπικά την καλύτερη εντύπωση μου έχει κάνει ο martiou united. Μεγάλο συν ότι κατέκτησε πέρυσι το κύπελο.
Αν τελικά βγει αυτός, ο τωρινός κόουτς και οι υποψήφιοι που υποστηρίζει, δεν θα τον βοηθήσουν? (ή όποιον άλλο βγει)
Έστω και αν κάποιον δεν τον γνωρίζεις τόσο καλά, όταν βγει δεν θα επιδιώξεις να συνεργαστείς μαζί του?
Όπως καταλάβατε απευθύνομαι στον kajabbar και νομίζω ότι όντως θα συνεργαστεί με όποιον βγει, οπότε δεν έχω καταλάβει απόλυτα γιατί στηρίζει κάποιους συγκεκριμένα...

Message deleted
Message deleted
From: nikos64
This Post:
55
169021.151 in reply to 169021.148
Date: 1/15/2011 4:23:06 AM
Overall Posts Rated:
303303
Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι οταν θελεις διακαως να πετυχει κατι φροντιζεις ετσι ωστε να ελαχιστοποιησεις τις πιθανοτητες επιτυχιας η διαφορετικα να αυξησεις τις πιθανοτητες επιτυχιας , ακομα και αν εισαι σιγουρος 99% για κατι αν μπορεις να το πας στο 100% θα το κανεις.
Λετε οτι θελετε το καλο της εθνικης και να πετυχει , ρωταω λοιπον τους υποψηφιους στα ισια και θα ηθελα μια απαντηση απλη ενα ναι η ενα οχι χωρις να δικαιολογησουν την απαντηση τους και εναν εναν ξεχωριστα
1. τον ανταρτη πιστευεις οτι εισαι καλλιτερος απο τους αλλους , οτι με σενα η εθνικη θα παει μπροστα οτι εισαι αυτο το κατι που θα την παει ψηλοτερα?
2.τον φιλο μου τον πικασσο , θυμασαι δεν σε ειχα υποστηριξει την προηγουμενη φορα στην νεων , πιστευεις οτι τωρα εισαι ετοιμος και θα φερεις καλλιτερο αποτελεσμα?
3.Τον μαρτιου εχεις ενα σχεδιο συγκεκριμενο πιστευεις οτι με αυτο θα πετυχει η εθνικη και θα φερεις καλλιτερα αποτελεσματα? εχεις ενναλακτικο σχεδιο στην περιπτωση που δεν περπατησει αυτο?
4.τον μαμου πιστευεις οτι ετσι οπως τα εχεις σχεδιασει εισαι καλλιτερος απο τον μαρτιου ?

Απλα πραγματακια ενα ναι η ενα οχι .Τον να εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου ειναι ενα συν το να εχεις αυτογνωσια ειναι τεραστιο συν.
Τον αλλον υποψηφιο δεν τον ρωταω τιποτα , το γιατι νομιζω ειναι κατανοητον.

Το τελευταιο που θελω να πω ειναι οτι βγαζω το καπελλο στον κατζα , για σκεφτητε το λιγο. Θελει οτι καλλιτερο για την εθνικη θα μπορουσε να ηταν υποψηφιος με καλες πιθανοτητες να βγει αλλα εκανε στην ακρη γιατι πιστευει οτι καποιος αλλος θα τα παει καλλιτερα απο οτι αυτος , τεραστια κινηση αυτη που εκανε και δεν την εκανε επειδη βαρεθηκε η δεν ηθελε αλλο να συνεχισει γιατι θα συνεχισει απο αλλο ποστο να βοηθαει.
Γιατι στο τελος οση βοηθεια και αν εχεις οτι και αν σου πουν τις εντολες θα τις δωσει αυτος που θα ειναι κοουτς κανενας αλλος.

Αυτα .

Message deleted
Advertisement