p.s. es gan jūsu abu vietā nebūtu tik pārliecināts par jūsu izredzēm uz šo līgas sezonu, parēķināju jūsu iespējas un sanāk tā:
1) vissūdīgāk ir garydebilam, jo viņam vismazākā arēna, ienākumi no spēles aptuveni 119 410$, izdevumu algās 142 044$, sasummējot pārējās lietas viņa nedēļas ienākums ir +32 775$ pieņemot ka neaizraujas ar draftu, tā kā uz finālu piķa tev nebūs zaudēsi jau pirmajā kārtā, sorry tā man izskatās
2)labāk ir BK Staram, ienākumi no arēnas 161 157$, izdevumi algās 133 841$ , summā ir ap kādiem 80 000 nedēļā plusos labākajā gadījumā. ir cerīgāk, lai gan jau ir nācies izjust zaudējuma garšu manā personā. tā kā es turpinu greidot sastāvu un komandā notiek spēlētāju maiņas uz aukšu, pastāv risks, ka es paspēšu uz fināliem nopirkt vēl man divus vajadzīgus spēlētājus ļimaka ietvaros, vienu mega PF un C, tad kā saka iespējams playofā vairs nebūs nozīmes kurš n mums būs 2,3 vai 4.
3)tās protams bija manas domas un rēķini, neuztverat to personīgi, bet nauda ir jātaisa un lietas ir jādara ar matemātisko stratēģisko piegājienu.