Kinti védekezést edzeni centernek?? :O
Ki beszélt centerről? Te sem csak centerről beszéltél, hanem centerről
és erőcsatárról:
Meglátásom szerint ez a center és erőcsatár állományunkon látszik a legjobban, ahová a megválasztásom esetén jelentős változásokat eszközölnék, amely mint a tulajnak, mint a válogatottnak az érdekét szolgálná.Ez a változás legfőképpen az (új)edzéstervben nyilvánulva meg.
Nagyobb hangsúlyt fektetne a másodlagos képességek szinten tartásán, amelyek a centereket és ecs-ket segítik a támadásban illetve védekezésben(technika-labdavezetés) de nem növelik az egekbe a fizetésüket, így eltarthatóvá és sikeressé teszi a tulajokat és a válogatottat is. Ugyanis ez véleményem szerint a bevált rendszer,a jelenlegivel ellentétben.
A felsorolt játékosok egyike sem center. Te kértél konkrétumokat, konkrét játékosokat, és én mondtam.
4-5 szezonnal ezelőtti elindult programot említettél, ez az ezzel tárgyaltam ennek azt adtak, ez inkább az ahogy esik úgy puffan kategória, ez nem egy kialakult és precíz center életpálya program. Kérlek ne említsd egy lapon az enyémmel.
Hogyan szeretnéd elérni azt, hogy egy külföldi tulaj úgy fejlessze a játékost, ahogy a válogatottnak jó? Én tárgyalok velük. Te mit teszel? Hagyod, hogy menjen a maga útján minden? Lenne még egy kérdésem, én melyik hozzászólásomban hasonlítottam össze a te programodat az enyémmel? Erősen nézem vissza a hozzászólásokat, de ilyesmit nem találok.
Gondolom ez is volt a célotok Ferlinggel és Vonával. De nem hinném, és Kofa jelezte is, hogy nem erre számított.
Szeretném, ha ezt a hozzászólást konkrétan megmutatnád.
Neki álltál több mint 100 ezres fizuval 2 játékost 22 évesen kiegekre kérni edzeni, hátha lesz belőle valami. Nos ez felelőtlenség, Kofa kárára.
Még szép. Ugyanis egy U21-es játékos 22 éves korában szokott kikerülni az U21-ből. Ha eddig nem lett volna egyértelmű, akkor elmondom még egyszer azt, mi itt már elhangzott. Az U21-es válogatott Ferlinggel és Vonával nyert vigaszági világbajnoki címet. Az U21-es válogatottnak edzették őket erős alapskilles játékosnak. Nem voltak részei semmilyen országmegmentő erőcsatár vagy centernevelési programnak, egy világbajnok csapat tagjai voltak. Nem véletlenül fogalmaztam úgy, hogy kiemelhettem volna őket, de nem tettem. én ugyanis ismertem az edzéstervüket, te pedig nem először hozod fel őket elrettentő példának. Felőlem használhatod őket céltáblának, de nem fog menni, mert olyan dologba kevered őket bele, amihez nincs közük. Azt pedig már megszoktam, hogy más nevében nyilatkozol (jelenleg éppen Kofa-n a sor), de volt már az én nevem is belekeverve a kampányodba és Dzsevaszé is (előzetes megkeresés nélkül).
Az pedig teljesen egyértelmű, hogy mind Ferlinget, mind Vonát kiegészítőkre edzettük tovább, mert mindkettő fejlődőképes, és egyikük sincs sehol a potenciálja maximumától.
Felteszem neked a kérdést, ha Kofa becsapva érezné magát, és csalódott volna bárkiben is, akkor áruld el nekem, hogy miért vett volna
(24252381) újabb válogatott esélyes játékost (nem kevés pénztért).
Az eredménye már ismert.
Igen, U21-es vigaszági világbajnoki cím.
Még egyszer megkérnélek arra (nem először, de remélhetőleg utoljára), hogy ne nyilatkozz mások nevében.