και αφου γνέψω φιλικά στον συμπολεμιστή Λασκι για την ψηφο εμπιστοσυνης θα δωσω και τα προγνωστικά μου για σήμερα ...Παω για 7/7 το δικό μου ματς το αφήνω απεξω
NK-DKS Άσσος για τους All Stars αναμένω το αστερι του DKS Harry Davis να κανει παρτυ κατω απο τα 2 καλαθια στον αποχαιρετιστηριο αγώνα του Norberto κουνούπι με την φανέλα του Νέου Κοσμου ... Ασσος και 1,45
7Η -ΝΙΚ Αμφίρροπο παιχνιδι στην υπολογισιμη εδρα του Νικηφόρου στο παράνομο κλειστό γήπεδο της Τουμπας ... Δυνατος ο Λασκι κατω απο το καλαθι συναισθηματικα και λόγω της υποστηριξης του προς εμένα ακομα και να θελα να πονταρω ασσο θα πονταρω στο διπλο (αν και στο στοιχημα δεν χωρούν συναισθηματισμοι ) Διπλο για Λασκι και 2.05 εδω νομιζω οτι οι μπουκ κανανε λάθος και θα το εκμεταλευτώ
WLV -ZAP Οριακό ματς για τον Πετρο ,πιο χαλαρός ο Βασίλης νομίζω οτι αν ο Πετρος καταφέρει να περιορισει την περιφερεια των Λυκων εν τελει θα παρει και το ματς το οποιο βέβαια ειναι ντέρμπι !!!! Αναμένω τον Μαρτον Κώλο να ξεσαλώνει και πάλι καθώς βρίσκεται και σε φορμα .Πάλι λάθος οι Μπουκ Άσσος και 3,30
ALL-SKI Ένα κλικ επάνω ως ομάδα οι Σκινχεντς υπερτερουν σε όλους τους τομείς. Περιμένω να παρει χρόνο συμμετοχης και το πουλεν μου Ιασωνας Καρατσόγλανος Ασσος
ΕΛΠ- REV Και εδω περιμένω την εδρα να μιλησει καλυτερες μονάδεςο γηπεδουχος αλλα δεν ξέρω αν ειναι καλυτερη ομάδα ... Θα φανει σήμερα .Εγώ παντως παω με τον άσσο
ΡIG-BIL Νο comment και εδω ο ασσος προσφερεται στο 1,02 και δικαιολογημενα .;Aσσος και ξεσπασμα για Μπιλαρι
GRE-POM Δύσκολη έξοδο για τον πιτσιρικά του ομιλου Green Devils νομιζω οτι θα τα βρει σκουρα απεναντι στους δυνατους ΠΟΜ .Αφιλόξενη έδρα τα Μουδανια ,καλη ομαδα ο ΠΟΜ και συμμαζεμενη .Παω με τον ασσο. Ασσοςστο 1,15
Last edited by Nosferatu4 at 10/2/2012 9:11:45 AM