Χαίρεται. Ναι καιρό είχα να γράψω. Ήρθε το τέλος της κανονικής περιόδου και με βρίσκει για άλλη μια φορά στα play off από την 4η θέση. Σε θέμα νικών ηττών φέτος με το 13-9 είναι η καλύτερη μου χρονιά στη 3η κατηγορία. Η αλήθεια είναι ότι φέτος στόχευα σε ένα πιο καλό πλασάρισμα στα play off και σίγουρα σε μια πιο αξιόμαχη μονομαχία και όχι σε από ότι φαίνεται ένα εύκολο βράδυ για τον kounoupia f16 την Τρίτη(αύριο). Ο σχεδιασμός μου ήταν εσφαλμένος εξαρχής αφού πόνταρα στο να προχωρήσω στο κύπελλο για να μαζέψω χρήματα και να μπορέσω να καλύψω το κενό που έχω στο ρόστερ. Δυστυχώς μόλις στο δεύτερο γύρο μου έκατσε ομάδα ΙΙ κατηγορίας και τα σχέδια έδειξαν να ναυαγούν.
Εκεί έκανα και το δεύτερο λάθος όπου ενώ τα σχέδια έδειξαν να ναυαγούν(όπως προείπα) εγώ βλακωδώς πήγα να χτυπήσω το παιχνίδι... τετέλεσται.... παρέδωσα τα πάντα... εκτός του ότι μου έκανε πλάκα η ομάδα από την ΙΙ χάνω 2 εντός έδρας συνεχόμενα ματς λόγω κυρίως διάθεσης από τον Averwf Larisas(μισητό αντίπαλο μάλιστα) και τον Kolosseus σε τηλεοπτικό ματς. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΣΟΔΑ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΑ.... οικονομικά ήμουν από το κακό στο χειρότερο και που μπήκα στα play off μάλλον το οφείλω περισσότερο στον Kolosseus που αποφάσισε να βγει 5ος. Τελικό συμπέρασμα για την ομάδα μου: μια ΑΔΙΑΦΟΡΗ σαιζόν. Καμία βελτίωση σε θέμα γηπέδου και μια στασιμότητα στο προγραμματισμό.
Για τον ΙΙΙ.11 έχω να εκφράσω πολλά ερωτηματικά για τον Gold Stars που υποθέτω συνειδητά πηγαίνει για εκγύμναση παιχτών στην ΙV και του εύχομαι γρήγορη επάνοδο. Το ίδιο εύχομαι βέβαια και στον Faliro Bulls ο οποίος δεν έδειξε να το παλεύει για την παραμονή.
Για τα play out ο vatopedi ετοιμάζει ήδη την ομάδα του για την επόμενη σαιζόν και μάλιστα μετά τις τελευταίες μεταγραφές του φαίνεται ότι θα έχουμε μεγάλες μάχες του χρόνου. Για το άλλο ζευγάρι νομίζω ότι θα έχουμε δυνατά ματς και δίνω προβάδισμα στον Jacals λόγω έδρας και λόγω μεγαλύτερου βάθους στο πάγκο. (βέβαια το τι λέω εγώ καμία σημασία δεν έχει)
Για τα play off νομίζω ότι τα kounoupia f16 θα παίξουν τελικό παρόλο που η ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ έκανε πιο εύκολο τον δρόμο για τα ημιτελικά στον Averwf Larisas. Από την άλλη πλευρά νομίζω KOUTSOUMPILO - Kreata ημιτελικός με πιθανό νικητή.... δεν ξέρω... τον γηπεδούχο?!?!?!... δύσκολο πολύ μου φαίνεται....
Αυτές είναι η προβλέψεις μου αυτή είναι η δικιά μου εικόνα. Όλες οι απόψεις είναι προσωπικές ελπίζω να μην θίγω κανένα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.
Καλή επιτυχία σε όλους και να δούμε καλά ματσακια.
ΥΓ. ο S. Khoury τι παιχτούρα......
ΥΓ.2 Σπύρο να θυμάσαι τι σου είπα στο 2ο ποστ του φετινού νήματος :
Περιμένω με αγωνία να δω ποιον θα έχω για μισητό αντίπαλο φέτος. 2 από τα τρία χρόνια που βρίσκομαι εδώ μου τυχαίνει να έχω μισητό αντίπαλο αυτόν που ανεβαίνει κατηγορία...
έχεις μια προφητεία - παράδοση να εκπληρώσεις!!!!!!!!!!! είναι οιωνός!!!!!
ΥΓ.3 Δυνατό το φόρουμ φέτος!!!! άντε και εις ανώτερα.....