BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 reprezentacija

U21 reprezentacija

Set priority
Show messages by
This Post:
00
313411.142 in reply to 313411.141
Date: 4/18/2023 5:19:31 AM
Svemirski Kosarkasi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
128128
Second Team:
Distopija
Cestitke na pobedi, vrlo lepo!

This Post:
00
313411.143 in reply to 313411.142
Date: 4/18/2023 7:01:21 AM
Overall Posts Rated:
282282
👍

This Post:
11
313411.144 in reply to 313411.143
Date: 4/23/2023 1:55:14 PM
Overall Posts Rated:
282282
Sutra od 18h četa Miladina Sobica igra sa Češkom u okviru trećeg kola druge faze Prvenstva Evrope. Hendikep u Admiral betu je -29.5 poena. Tako da sve sem ubedljive pobede Orlica će biti senzacija. Pored našeg meča sastaju se Grčka - Španija I Poljska - Finska. Posle ovog kola će dosta toga biti jasnije, jer će bar jedna od tih ekipa da otpadne iz daljih kalkulacija o prolazu, ako ne i dve. Sutrašnji meč će biti 25. u nizu koji su Orlici dobili. I brojimo i dalje.. Ispratite meč, a Ispratite i A tim u osmini finala Utesnog protiv Belgije. Po kladionici nemamo mnogo šansi, ali verujemo u čuda..

This Post:
22
313411.145 in reply to 313411.144
Date: 4/24/2023 3:37:31 PM
Overall Posts Rated:
282282
Sutra od 18h četa Miladina Sobica igra sa Češkom u okviru trećeg kola druge faze Prvenstva Evrope. Hendikep u Admiral betu je -29.5 poena.

Izvinjavam se na nesporazumu. Ovi moji nisu shvatili da se hendikep odnosi na ceo meč, već su mislili da je samo o prvoj četvrtini reč, pa su već u prvoj otišli na +30 i više. Zbog neposlusnosti odmah sada kondicioni trening na Tašu

Last edited by Miladin Sobic at 4/24/2023 3:41:57 PM

This Post:
00
313411.146 in reply to 313411.145
Date: 5/1/2023 7:36:59 AM
Overall Posts Rated:
282282
Danas u 18h U21 tim ima prvu od dve mec lopte za polufinale Evropskog. Protivnik je jedina neporazena ekipa uz nas, dobra stara zemlja Nokie, Jari Litmanena i Jane Ahonena, dobri stari Finci. Ove godine su formirali ekipu koja deluje krajnje zastrasujuce. Iskreno mislio sam da ce pasti u drugoj fazi, jer su trosili entuzijazam, ali ne staju. Pobedili su Portugal, Italiju, Spaniju i Poljsku. Samim ti, pokazali da su krajnje nezgodan protivnik i jedan od favorita za najsjajniju medalju. Otvorena je situacija u grupi totalno. Izmedju Finaca, Spanije i nas ce se resiti ko ce biti dva putnika u polufinale, a ko ce u baraz za odlazak na Svetsko.
Nazalost forma je uzas ove nedelje, tek 4 od 16 igraca su u formi 9. Od toga bar pola sa idealnom minutazom. Kod Finaca 11 od 18 je u formi 9. Nasa prednost je domaci teren, od kog ce sutra i Real Madrid da strahuje kada bude gostovao instituciji. Poslednji mec smo odigrali na Evropskom pre 4 sezone, tada su Finci bili domacini, a mi smo izvojevali pobedu. To je bio i moj debi na klupi u21 tima.

Nakon 25 pobeda, sledi najveci test dosadasnjeg dela sezone. Moci cemo jasnije da vidimo gde smo i sta smo. Pobeda nas vodi u polufinale, poraz dovodi do toga da u poslednjem kolu sa Spancima odlucujemo ko ce u polufinale. Sve u svemu, sve je u nasim rukama. A to je ono sto je najvaznije.

18h Pink kids kanal, live prenos iz Šumica. Mec se igra bez publike, mogu samo klinci u pubertetu i dame koje imaju Only Fans profile.

This Post:
11
313411.147 in reply to 313411.146
Date: 5/1/2023 1:41:33 PM
Batinari
Prva Liga
Overall Posts Rated:
692692
Second Team:
Minions Batinari
Sad po zlato 😎

This Post:
55
313411.148 in reply to 313411.147
Date: 5/1/2023 2:47:48 PM
Overall Posts Rated:
282282
Usudio bih se reci velika pobeda. Pobeda koja nam dosta donosi.

(69089)

+42 imamo u odnosu na Spaniju pred poslednje kolo, igramo protiv njih. Poraz do 20 razlike je dovoljan za polfinale. Ali, glupo je stati na 26 pobeda u nizu, glup broj. 29 mi je neka gotiva.
+83 u odnosu na Finsku, koja u poslednjem kolu igra sa Grckom, koja je velikom pobedom nad Poljskom osvojila cetvrto mesto i plasman u doigravanje za Svetsko, a Poljaci neocikvano ostali bez istog.

This Post:
00
313411.149 in reply to 313411.148
Date: 5/1/2023 3:21:53 PM
Overall Posts Rated:
11
Ocekivao sam mnogo napetiju utakmicu. Svaka cast za postavku i ubedljivu pobedu! :)

This Post:
00
313411.150 in reply to 313411.149
Date: 5/1/2023 3:33:35 PM
Overall Posts Rated:
282282
Hvala munjo, pozdrav za Poleksu i celu Svedsku :)

This Post:
55
313411.151 in reply to 313411.150
Date: 5/6/2023 7:33:56 PM
Overall Posts Rated:
282282
U ponedeljak je mec sa Spanijom. Mec sa kojim cemo i zvanicno nadam se obezbediti plasman u polufinale. Sanse da do toga ne dodje su kao da se FK Partizan plasira u Ligu Sampiona sledece sezone. Ako kojim slucajem taj scenario, vise se ulogovati necu i ostaviti u21 tim u amanet Dumbi ili Sirku. E sad, posto cemo u polufinale, doslo je vreme da napisem o akterima ovog uspeha. O 17 junaka ove price.

Jovan Poleksić - Kapiten ekipe. Ludilo mozga igrac. Ne secam se ovakvog sklopa u u21 timu. Milan Cica Gurovic novog doba. Zainteresovanost njegovog menadzera jedan je od dobitaka ove sezone. Ozbiljan kandidat za sledecu budalu koja ce da vodi u21 tim i dopisuje se sam sa sobom.
Vladimir Vlahović i Milan Petrić, Kod istog menadzera. I treci je bio trenirac, ali nije se uklapao jer nije IC na kraju. Svaka cast na posvecenosti. Igraci kakve volim i kakvi smatram da su najvazniji za u21 tim. Teo Papalukas i Dejan Bodiroga. Za mene licno Petric je igrac u kog se kunem. Vidim ga kako resava kljucne meceve, kao Bodi Bond
Rastko Zrnić, Covek cija forma uprkos minutama i psihologu je vazda izmedju 7 - 8, ali kada je u formi, bitan faktor. Kao prosla dvojica, sve moze. Hido Turkuoglu mi u glavi da ga povezem sa njim. Secam se jedne utakmice Sakramenta, bilo mi mrsko da zivi pa se vukao na terenu dok ga Adelman (ako se ne varam da je bio trener Kingsa) nije oterao u pm.
Milan Novaković. Sasa Obradovic. Tacka. Odradice njegovo. Dace doprinos prevelik, a ostati u senci. Mozda i nezasluzeno
Ðorđe Majstorović. A timu posvecen, bez sanse vece za sada, ali obecava. Daleki rodjak Kleize
Nemanja Jelača. Kad nekog poredis sa Georgios Printezisom ili Robertom Horrijem, to znaci da taj neko ima muda. E ovaj deran ih ima. Nadam se da nismo videli sve od njega
Teodor Robu, Bojan Jolić i Novak Ugrinov. Sva trojica su ubacena u tim da podrzim tri menadzera koja dosta cenim, za njihov rad i trud. Bar mi je to tad bila namera. Da ne budu previse u rotaciji, jer sam imao kostur ekipe. Vec da nagradim njih. Jer su pravili igrace za A tim, zrtvuju se, a opet su tu. Medjutim, prva dvojica lagano upadose u rotaciju, a nesto mi govori da nismo jos culi sve od njih. Ugrinov treba da se izbori za minute. Gabarhosa, Bruce Bowen i Novica Velickovic
Dragan Branimirović. Upao u rotaciju. Napredovao. Komunikacija sa njegovim menadzerom mi vanvremenska, ali kljucne reci su u siframa. Fucka Gregor
Tihamér Sterk. Lukovski Dragan. Veliki sam fan njegovog menadzera. Predanost lvl max. 4 sezone u nizu ce imati u21 igraca. Svaki petak ako ne dobijem bb mail od njega do 18h sa izvestajem treninga, brinem. Primer davanja
Miro Avramović. Rdja od igraca, kao i menadzer mu. Ali ajde. Nekad smo bili ok, pa na konto stare slave ga forsiram. Pre neki dan sam mu od srca pustio bb mail u vezi njega. Neka ostane tajna tematika, dok ne udjemo u finale. Skidam kapu na Ming Jau, gdine Markovicu. Hteo sam ga porediti sa Nikolom Bulatovicem, al ispalo bi da podrzavam silovatelje, frka bi izbila na forumu, taman da se skrene tema A tima, pa sam odustao da ne skrenem fokus
Zoran Mihić. Sismisova zrtva ove sezone. Doterao ga. Koristi timu. Glumi Tripkovic Urosa.
Miljan Trajković. Epi napade dobijam zbog njega. Kakvo parce kretena. Ugasicu utopiju zbog njega. Iscrpeo me. Trebao biti novi Dirk, na kraju ispao Sava Lesic.
Nezir Samatović i Aleksandar Alemanović. Stari kov, tu su uvek. Spremi da uniste nekog. Felipe Reyes i Mehmet Okur.

Hvala svim menadzerima zbilja. Nisam toliko ni cimao neke, pustio sam Vas sami da brinete o svemu, jer vera je moja velika. I isplatila se ta neka sloboda. Mislim da smo ucinili ponosnim BB Srbiju, prezentovali u pravom svetlu. Usli u top 10. Plasirali se na Svetsko. U petak u 18h polufinale. A budite sigurni i onaj tamo ponedeljak u 18h da ce biti neka najava ovde. Ja verujem. To bi bio final touch. A ako ispustimo +80 i kusur kos razlike u poslednjem kolu, cujemo se nakon pauze od 20ak sezona, toliko ce mi trebati da se psihicki povratim.

Last edited by Miladin Sobic at 5/6/2023 7:39:06 PM

This Post:
00
313411.152 in reply to 313411.151
Date: 5/7/2023 11:12:41 AM
Kurajberi
Prva Liga
Overall Posts Rated:
609609
Second Team:
Trbonje
Da ne ispadne da se dopisujes sa samim sobom, napisacu samo ovo. Ako Ugrinov dobije neke minute, nema od tog zlata nista. Nemoj da pravis kiks u poslednjem trenutku

Advertisement