Ovo kolo nam je donijelio dosta iznanedjenja,a to i sami mozete vidjeti po rezultatima !
Za ekipu Samca i moju ekipu,predstoje sudbonosna kola,koja nam odredjuju sudbinu (playoff ili playout) ...
Rezultati i analiza - Mocnih 8 :
Plaža city vs bRCrew - vise nego zasluzena pobjeda moje ekipe nad rivalom,ova pobjeda mi je znacajna iz vise razloga i daje mi motivaciju za naredna kola :) Plaza city ispada to je vec evidentno ...
Zeljanica vs KK Samac - pobjeda ekipe Zeljanica,iako je Rakic igrao "laganicu",nije imao snage za preokret u finisu ...
Euphoriaa vs BH diamante - pobjeda Euphoriaa-e,koja odgovara najvise Rakicu i meni,jer imamo ovim rezultatom imamo jos uvijek kakve takve sanse za playoff :)
Misevi vs K.K. SA Spurs - ekipa Miseva je ocekivano upisala jos jednu pobjedu,mada je ekipa Sparsa pruzila jako dobar otpor,to kazem jer sam gledao i spustali su prednos Miseva cak i do 8 razlike ...
Velikih 8 :
KK Blue Jet vs Mumijevi - lijepa igra ekipe Blue-a im je donijela novu pobjedu,koja im je vazna za izlazak iz opasne zone ...
novi manager ekipe Mumijevih treba da se malo snadje u svemu ovome,mislim da ima vremena da sacuva svoje mjesto u playoffu ...
kupres vs aLcOhoL_Un!TeD -ubjedljiva pobjeda alcosa,koji pokazuju da su po meni barem sudeci u ovom trenutku najjaca ekipa u konferenciji Velikih 8 ...
BEE BIG MAMA vs drle - senzacionalno iznenadjenje u ovom kolu su priredili igraci ekipe drle,pobjedivsi mamu sa velikom razlikom,sudeci po sastavu koji je mama izvela na ovaj mec,moze se spekulirati da je utakmica namjestena ;)
B.C.Bielefeld vs Igman Konjic - pobjeda ekipe Bielefeld-a nad autsajderom ekipom Igmana - kojoj zelim sve najbolje u nizem rangu takmicenja ...
Ovo je ukratko moj osvrt na sve utakmice ovo kola,one neke najbolje ako ih mogu tako nazvati tek dolaze,
puno srece svima u nastavku sezone ...