Mało tego. Zamiast mnie zniechęcać pozwalasz mi znajdywać kolejne "za" i to dzięki Twoim niedopatrzeniom.
Za co jestem Tobie wdzięczny.
Teraz do listy osób, dzięki którym doszedłem do moich wniosków mogę dopisać również Ciebie a nie tylko Twoich zawodników od których moje wnioski się zaczęły.
I jeśli w przyszłości uda nam się dzięki temu odnieść sukces z kadrą NT to każdy z Was, również Ty będzie miał tym samym w tym swój udział.
Sprawdzi się wówczas powiedzenie o tym, iż sukces ma wielu ojców.
Nie chcesz w ten sposób zrealizować swojego marzenia o medalu dla Polski?
PS. Nie lubię takich dyskusji z kimś, kogo szanuję. A kto nie pozostawia mi wyboru. Ty broniłeś swojej racji i swojego projektu. Ja swojego też nie zostawię. Myślałem, że wrócisz z głosem poparcia. Nie spodziewałem się ataku z Twojej strony. I to jeszcze wymierzonego w taki sposób, jak byś to Ty o wszystkim decydował. Przypomnij sobie swoje słowa "owocnej dyskusji ;)", potem coś o tym czy mam świadomość, że projekt umrze na dwa sezony. Skąd Ty możesz wiedzieć takie rzeczy? Zdecydowałeś o tym?
Nikt nie będzie mnie traktował z góry w tak protekcjonalny sposób.
Już wiem dlaczego wcześniej napisałeś:
Na forum przeżyłem już wiele inicjatyw, które kończyły się tylko tym, że sobie parę osób pogadało i zero konkretów.
Bo jeżeli każdy pomysł spotyka się tutaj z takim sprzeciwem to jak ma zostać wprowadzony?
Nie zgadzam się na podział graczy na ważniejszych i mniej ważnych.
To tak jakby zaraz przyszedł jakiś GM i napisał, że nie mogę tego wprowadzić, bo nie jestem GM-em a on jest, więc on ma rację.
To samo robisz Ty, dzieląc graczy na lepszych i gorszych. Wprowadzając jakieś sztuczne podziały na możliwość wprowadzania jakichś innowacji.Czy może przyjdzie jeszcze ktoś inny i napisze, że on był w II.2 lidze i on pozwala bo tam grał, więc ma prawo decydować. Potem pojawi się jakiś gracz z II.3 ligi i powie, że jego liga jest lepsza więc to on decyduje.
Nie dajmy się zwariować.