A ten jak gdzieś nie przyświruje raz na dzień to nie wytrzyma.
Ostatni raz chyba o twoich umiejętnościach jako skauta gadaliśmy chyba sezon albo dwa temu, więc to raczej nie co dzień. I nic nie świruję i nic nie podszczypuję, po prostu zobaczyłem fuszerkę to ją skomentowałem. Merytorycznie. A ty od razu przechodzisz do pyskówki i sięgasz po słownictwo typu "świrowanie" oraz personalnie odnosisz się do mojej osoby. W moim komentarzu nie było nic personalnego, był w stu procentach merytoryczny.
Ale jeśli chcesz poznać moją opinię to uważam, że byłeś słabym skuatem i dalej jesteś, nic się nie zmieniło. Widząc szukanie klubu dla takich zawodników nie dziwię się, że U21 przegrywa.
Hasan gra w kadrze seniorów dlatego, że jest ogromna dziura w zapleczu wśród podkoszowych. Jest trzech multiskilli a w szerokim składzie trzeba siedmiu podkoszowych (tamten sezon i tak jakimś cudem opędziliśmy właściwie pięcioma (bo JW przez 3/4 sezonu był bez formy), to była jazda po bandzie, bo w dwunastce meczowej potrzeba pięciu podkoszowych - jedna kontuzja lub spadek formy i cała układanka by się posypała jak domek z kart).
Do wyboru miałem powołać Hasana, który jednak głównymi skillami bije o głowę wielu innych zawodników, lub też silnych SF-ów z IS/ID/RB na poziomie ~12-13 i niewiele lepszymi bokami.
A dziura na pozycjach podkoszowych jest dlatego, że to ty byłeś skautem centrów przez wiele sezonów (nawet przypominam sobie, że chyba miałeś monopol w jakimś okresie na wszystkie roczniki od 18 do 21 lat). I efekty widzimy teraz. Byłeś beznadziejnym skautem i ciągle jesteś. Dla mnie OD i PS to ulubione skille u Centra, u Ciebie jak widać najmniej ważne...
A w U21 jest jednak różnica, bo nie ma takiej sytuacji w NT, że następny zawodnik do wyboru z zaplecza jest o 10 skilli w sumie gorszy w IS+ID+RB niż mutant.
Last edited by B.B.King at 5/4/2011 12:18:11 PM