BuzzerBeater Forums

Hellas - III.13 > Season 23

Season 23

Set priority
Show messages by
This Post:
00
237160.143 in reply to 237160.142
Date: 4/28/2013 5:56:22 AM
Overall Posts Rated:
231231
Ήταν ωραίο τεστ για την ομάδα μου.

Δεν είχα το βασικό μου τριάρι, αλλά και σένα σου τραυματίστηκε το βασικό τριάρι σου σχεδόν από την αρχή.

Η έδρα δίνει πάνω κάτω 10 πόντους, όσο περίπου και η μία διαφορά διάθεσης, οπότε και κει ήρθε το να τ'άλλο.

Με τα παρόντα πλήρη ρόστερ, ουδέτερη έδρα και ίδια διάθεση η διαφορά είναι πολύ κοντά στη χθεσινή.

Θα μετρήσω και τη δυναμικότητα της Αερονομίας την Τρίτη, που έχει ίσως το πιο καλό τριάρι στην κατηγορία για να έχω μία πλήρη εικόνα για το που θα πρέπει να δυναμώσω.

Με ίδια διάθεση θα ήταν ντέρπυ χθες, αλλά προτιμώ να κρατήσω το μέγιστο δυνατό ενθουσιασμό μέχρι το τέλος, μιας και μία θέση στα play-off πιστεύω πως θα την κρατήσω.

This Post:
00
237160.144 in reply to 237160.143
Date: 4/30/2013 1:39:45 PM
Overall Posts Rated:
138138
Κορμιά πέσανε πάλι σήμερα. Ο τελευταίος γύρος του πρωταθλήματος θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

This Post:
00
237160.145 in reply to 237160.144
Date: 5/1/2013 3:43:39 AM
Overall Posts Rated:
231231
Τι ανησυχείς εσύ?

Τη δεύτερη θέση την έχεις καπάρο.

Αλλά για να χτυπήσεις την Αερονομία θέλεις ακόμη ενίσχυση.
Έχοντας παίξει πλέον με όλες τις ομάδες και των δύο υποομίλων φαίνεται πως η Αερονομία έχει ξεκάθαρο προβάδισμα όσο παραμένει υγιείς, μιας και το τρωτό της σημείο είναι ο πάγκος της με μόνο 2 παίκτες ικανούς να καλύψουν τα νώτα της.

Ένας τραυματισμός αρκεί για να αλλάξει τα δεδομένα. Ειδικά ο Cai Shunyu είναι τριάρι που δεν διαθέτει άλλη ομάδα στον όμιλο και καλύπτει κάθε σύτημα επίθεσης και άμυνας. Χωρίς αυτόν είναι άλλη ομάδα. Το είχα γράψει και πριν τον αγώνα μας και όχι αφού δω τι έκανε στο παιχνίδι μας, μιας και τυχαίνει να ξέρω τα σκιλς του.

Ο Ρινόκερος έχει μοναδικό πλεονέκτημα έναντί της το 8άρι ρόστερ, που του δίνει λίγο παραπάνω βάθος.

Δυστυχώς οι υπόλοιπες ομάδες του μπλε ομίλου είναι αρκετά πίσω και αυτό δίνει επιπλέον πλεονέκτημα στους 2 πρωτοπόρους που μπορούν να διατηρήσουν υψηλό ενθουσιασμό μέχρι τα playoff, όπου μπορούν χαλαρά να περάσουν στον τελικό του ομίλου τους και με μία συμφωνημένη αμοιβαία χαλαρή να κλειδώσει την άνοδο ο νικητής ανεξάρτητα από τον αντίπαλο του κόκκινου ομίλου.

Εμείς οι από δω βέβαια είμαστε άλλη ιστορία. Αν οι ομάδες 2 ταχυτήτων είναι 2-6 στον μπλε όμιλο, εδώ είναι 7-1.
Πλην του τελευταίου, όλες οι υπόλοιπες ομάδες μπορούν να κάνουν ζημιά στην άλλη με διάθεση και έδρα.

Ο Ντέξτερ πχ αν έληγε τώρα το πρωτάθλημα θα έπαιζε play-out εδώ και play-off από κει!

Αυτό κάνει τον όμιλό μας δύσκολο μιας και δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και δύσκολα κάποια ομάδα θα παίξει χαλαρά όλα τα παιχνίδια της (εγώ θα το προσπαθήσω πάντως) μέχρι το τέλος.

Δικός μου σκοπός τώρα να επανέλθω στις νίκες και να ξεπεράσω τα 50 χιλιάρικα ζημιά από τη θέαση που θα έχω το Σάββατο, ώστε να προλάβω να ενισχυθώ ακόμη λίγο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Καλή συνέχεια.

This Post:
00
237160.146 in reply to 237160.145
Date: 5/1/2013 5:14:22 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
πολυ σωστα τα ειπες... στον κοκκινο ομιλο τα πραγματα ειναι πολυ περιπλοκα αφου εγω περιμενω να γινει bot ο Ντεξτερ μπας και τον προλαβω και καπαρωσω την 6η θεση...οσο αναφορα την 1η θεση του κοκκινου απο εκει που ηταν με διαφορα μπροστα ο αφαντος τωρα γινεται χαμος με 3 ομαδες να την διεκδικουν.... χαμος και για την μαχη των πλει οφ με επισης 3 ομαδες να παλευουν εκει αν και οπως ειπα πριν οι ντεξτερ αν δεν κανουν κανενα λογκ ιν τις επομενες μερες θα βγουν απο το παιχνιδι των πλει οφ αλλα και γενικα.... τωρα που υπαρχει μια πιο ξεκαθαρη αποψη για τις ομαδες θα τολομησω να κανω τις πρωτες προβλεψεις του πρωταθληματος το σαββατο λιγες ωρες πριν την εναρξη των αγωνων....

This Post:
00
237160.147 in reply to 237160.145
Date: 5/2/2013 7:59:12 AM
Overall Posts Rated:
138138
Δύσκολα μπορούν να κρατηθούν και την επόμενη χρονιά τα υψηλά συμβόλαια που έχω εγώ με την αερονομία. Είναι κρίμα μια που ο ένας από τους δύο δε θα φτάσει καν τελικό άρα λιγότερα έσοδα. Αν αποτύχω φέτος, στην επόμενη σεζόν με βλέπω 5ο.Το τριάρι του ανήκει σε άλλη κατηγορία και ήδη σκέφτομαι τρόπους αντιμετώπισης.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

This Post:
55
237160.148 in reply to 237160.147
Date: 5/4/2013 5:25:50 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Ωρα για το πρωτο pre game της σεζον σημερα...

(6) Dexter morgan-(2) tromponiakos bc :
παρα το γεγονος οτι ο ντεξτερ μετραει μερες για να γινει bot (αν δεν αλλαξει κατι δραματικα) διατηρει ενα απο τα πλεον ακριβα ροστερ στην κατηγορια... μπορει να ειναι προβλεψιμος στο τι θα παιξει σημερα σε αμυνα και επιθεση αλλα και διαθεση ομως δυσκολα αντιμετωπιζεται σαν ομαδα... απο την αλλη ο φιλος babastrumf88 εχει την εδρα αποψε αλλα και ενα πολυ αξιολογο ροστερ...θα πω ασσος...!!

(8) Thiva bc-(2) Rhino Warriors :
δεν υπαρχει αμφιβολια καμια νομιζω για το ποιος θα ειναι ο νικητης... η Thiva ειναι πολυ αδυναμη φετος και αγωνιζεται σημερα εκτος εδρας με ενα απο τα 2 πιο μεγαλα φαβορι για την ανοδο... ασσος χωρις πολλες συζητησεις...

(1) afantosbc-(3) Marvel Team :
πολυ ενδιαφερον παιχνιδι εδω με τον πρωτοπορο στους κοκκινους να δοκιμαζεται σε μια δυνατη εδρα στην νεοφωτιστη και ολο εκπληξεις φετος Marvel Team... ο afantos εχει παντως και το αστερι του σε ασχημη αγων.κατασταση αφου ερχεται μετα απο τραυματισμο... θα πω ασσος και εδω αν και θα εξαρτηθουν πολλα και απο την διαθεση

(3) Saloumpardoi B.C.-(1) Aeronomia : χωρις να θελω να υποτιμησω τους φιλοξενουμενους νομιζω δεν εχουν καμια τυχη στην σημερινη αναμετρηση...η αητηττη μεχρι στιγμης Αeronomia θα συνεχισει με μια ευκολη νικη στην εδρα της...ολοι περιμενουμε με αγωνια την μαχη στα πλει οφ με τον ALARIHOS που λογικα θα κρινει και την ανοδο...

(8) PAO1908-(5) ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ :
πιο ποιοτικο το ροστερ των ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ απεναντι στον PAO που λογικα δυσκολα γλιτωνει τον απευθειας υποβιβασμο... εχει και το καλυτερο του γκαρντ με 6 αγων. κατασταση ευκολος ασσος και εδω

(4) Panathinaikos-1908-(5) 3D XAValencia B.C :
η βαλενθια τις τελευταιες αγωνιστικες εχει αποδυναμωθει σημαντικα... ισως να μαζευει χρημα για τα πλει οφ...αποψε εχει την εδρα εχει και ο παναθηναικος εναν τραυματισμο αλλα νομιζω οτι το παιχνιδι θα βγει διπλο...εξαρταται και απο τις διαθεσεις βεβαια....

(6)atalanta bc-(7) Pierikos Katerinis :
οι αγων. καταστασεις του πιερικου ειναι απλα αθλιες... ακομα και να ηθελε να χτυπησει το σημερινο παιχνιδι νομιζω οτι δεν υπαρχει συζητηση με τις καταστασεις που εχει... διπλο εδω και μαλλον πολυ ευκολο....

(7) terastiousp- (4) Probonas rules II :
ουτε εδω υπαρχει συζητηση για το αποτελεσμα... οτι αλχημειες και να κανω δεν προκειται να κερδισω στην εδρα του Γιαννη...καλο παιχνιδι για να πειραματιστουν οι ομαδες για την συνεχεια του πρωταθληματος....

αυτα απο εμενα ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Last edited by τεράστιος at 5/4/2013 5:33:54 AM

This Post:
00
237160.149 in reply to 237160.148
Date: 5/4/2013 7:02:56 AM
Overall Posts Rated:
8686
πολυ καλη δουλεια, μπραβο!!!
παρε κ τη μπαλιτσα σου...

με πειραματα κ χαλαρη κατεβαινω σημερα, ελπιζω να μου βγει σε καλο γτ ειναι κ τηλεοπτικο το ματσακι

καλο πασχα κ απο εμενα

Last edited by babastrumf88 at 5/4/2013 7:09:08 AM

This Post:
00
237160.150 in reply to 237160.149
Date: 5/4/2013 9:32:09 AM
Overall Posts Rated:
1111
Καλή ανάσταση κι απο μένα σε όλους τους μάνατζερ!!

Message deleted
This Post:
00
237160.152 in reply to 237160.150
Date: 5/5/2013 4:25:47 PM
Overall Posts Rated:
11
Μεγαλειώδης εμφάνιση για την ομάδα μας μέσα στην Αερονομία.

Στο 14' τραυματίστηκε δυστυχώς ο καλύτερος περιφερειακός μας και μοιραία χάσαμε,αν και πάρα πολύ δύσκολα, στο τέλος, σε ένα ματς που μάλλον δε χανόταν αλλιώς.

Η ομάδα έδειξε τα δόντια της, δεν καταλαβαίνει από έδρες και σίγουρα η Αννέτα Κοξαρέ τώρα χαμογελάει περήφανα.

This Post:
00
237160.153 in reply to 237160.150
Date: 5/7/2013 4:53:57 AM
Overall Posts Rated:
231231
Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη κι από μένα

Σήμερα επέστρεψα στην Αθήνα και επανήλθα στο ΒΒ.

Συγχαρητήρια στον Ηλία για το εξαιρετικό pre game post.

Προ τελευταία αγωνιστική που ο Ντέξτερ είναι ενεργός και πρέπει να αποφύγουμε την καρπαζιά που έφαγε ο φίλος Τρομπονιακός το Μεγάλο Σάββατο.

Βέβαια με την έδρα και μία μονάδα ενθουσιασμού διαφορά είναι 20 πόντοι με το καλημέρα.

Ελπίζω ο διπλάσιος ενθουσιασμός μου και οι εξαιρετικές καταστάσεις των παικτών μου να υπερκαλύψουν το παραπάνω handicap.

Βέβαια με κανονική διάθεση επικρατώ εύκολα, αλλά θα έχω χάσει ενθουσιασμό εκεί που οι ανταγωνιστές μου θα επικρατήσουν χαλαρά από την επόμενη εβδομάδα, οπότε πρέπει να ρισκάρουμε.

Μικρή αναφορά μόνο σε μία λεπτομέρεια, όχι για να ευλογίσω τα γένια μου, αλλά για να δείτε πόσο σημασία μπορεί να έχει ακόμα και μία μικρή λεπτομέρεια σαν την παρακάτω.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα τον Strain τραυματία. Ήξερα πως θα γύρναγε μέσα στην εβδομάδα, αλλά κανείς δεν ξέρει ακριβώς πότε.

Γνωρίζουμε, όλοι ελπίζω, πως η ανανέωση των τραυματιών γίνεται στις 1:30 ώρα Ελλάδος κάθε μέρα τα ξημερώματα.

Οπότε έκλεισα φιλικό εκτός έδρας με ομάδα που παιζεί μετά από την παραπάνω ώρα, την Αμερική στην προκειμένη περίπτωση, που παίζει το φιλικό στις 3:00 τα ξημερώματα.

Πράγματι την Πέμπτη ο Strain ήταν ακόμη τραυματίας, αλλά την Παρασκευή στις 1:30 έγινε καλά και πρόλαβε να πάρει τα 48 λεπτά του και παράλληλα με την προπόνηση αγωνιστικής να πιάσει υψηλό 9άρι (98,1%).

Αν έκλεινα για την Πέμπτη πχ, θα τον είχα στην καλύτερη με μέτριο 7άρι. (35-45%)

Advertisement