Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη κι από μένα
Σήμερα επέστρεψα στην Αθήνα και επανήλθα στο ΒΒ.
Συγχαρητήρια στον Ηλία για το εξαιρετικό pre game post.
Προ τελευταία αγωνιστική που ο Ντέξτερ είναι ενεργός και πρέπει να αποφύγουμε την καρπαζιά που έφαγε ο φίλος Τρομπονιακός το Μεγάλο Σάββατο.
Βέβαια με την έδρα και μία μονάδα ενθουσιασμού διαφορά είναι 20 πόντοι με το καλημέρα.
Ελπίζω ο διπλάσιος ενθουσιασμός μου και οι εξαιρετικές καταστάσεις των παικτών μου να υπερκαλύψουν το παραπάνω handicap.
Βέβαια με κανονική διάθεση επικρατώ εύκολα, αλλά θα έχω χάσει ενθουσιασμό εκεί που οι ανταγωνιστές μου θα επικρατήσουν χαλαρά από την επόμενη εβδομάδα, οπότε πρέπει να ρισκάρουμε.
Μικρή αναφορά μόνο σε μία λεπτομέρεια, όχι για να ευλογίσω τα γένια μου, αλλά για να δείτε πόσο σημασία μπορεί να έχει ακόμα και μία μικρή λεπτομέρεια σαν την παρακάτω.
Την προηγούμενη εβδομάδα είχα τον Strain τραυματία. Ήξερα πως θα γύρναγε μέσα στην εβδομάδα, αλλά κανείς δεν ξέρει ακριβώς πότε.
Γνωρίζουμε, όλοι ελπίζω, πως η ανανέωση των τραυματιών γίνεται στις 1:30 ώρα Ελλάδος κάθε μέρα τα ξημερώματα.
Οπότε έκλεισα φιλικό εκτός έδρας με ομάδα που παιζεί μετά από την παραπάνω ώρα, την Αμερική στην προκειμένη περίπτωση, που παίζει το φιλικό στις 3:00 τα ξημερώματα.
Πράγματι την Πέμπτη ο Strain ήταν ακόμη τραυματίας, αλλά την Παρασκευή στις 1:30 έγινε καλά και πρόλαβε να πάρει τα 48 λεπτά του και παράλληλα με την προπόνηση αγωνιστικής να πιάσει υψηλό 9άρι (98,1%).
Αν έκλεινα για την Πέμπτη πχ, θα τον είχα στην καλύτερη με μέτριο 7άρι. (35-45%)