Я надіюся, що ти розумієш українську мову?
Про те що твориться на міжнародній арені, на найвищому рівні, як ти виразився відомо багато кому, у нас багато хто зміг бути тренером, як НТ так і Ю-21, і я в числі цих щасливчиків. Тому ми не нуби і все розумієм, що інколи є ситуації коли потрібно грати договорняк і від цього нікуди не дінешся, а чи обманювати суперника чи ні це вже особиста справа кожного тренера. Я за 8 сезонів тренерства, зіграв не 1 договорняк, і не раз мене обманювали, я ж наскільки пам'ятаю робив це (1-2 рази), перед цим зваживши все і обдумавши звичайно. Але це зовсім окрема тема про яку можна дуже довго говорити.
Щодо кооперації, то у мене з Мішою також були налагоджені зв'язки, коли був тренер НТ Казахстану Немос, також з ним спвіпрацювали, і все було без проблем, тому тут нема нічого складного, головне шоб тренером була адекватна людина.
Щодо уступок, памятаю 24 сезон, дійсно ви нам помогли, але тут зовсім різні ситуації, там вам шо перемога, що поразка, нічого не змінювала, всерівно ви проходите далі, а тут рівні шанси у двох команд були, а це погодься різні речі.
Звичайно, що ви поступили тоді дійсно по дружньому спору нема, і я думаю що багато з наших менеджерів будучи в такій ситуації з збірною України також би вам помогли. Уступки іншим збірним мені важко аналізувати бо я не слідкував детально за ними.
Ось як я бачу ситуацію наших збірних на командному рівні. Попав наприклад на мене в кубку Гордон, в мене трошки сильніший склад, трошки краща форма, (про поляну не згадуємо, нехай буде нейтралка).
І в нього є вибір:
а) моцити мене і боротися до останнього, виграти або програти але поборотися, можливо жереб далі подарує легку команду і т.д.
б) зіграти рівні настрої нам двом де на 99% він програє.
в) злити матч (в даному випадку в збірній цей варіант не розглядається).
Я думаю вибір очевидний.
Тігра ж по суті вибрав 2 варіант, я не
кажу, що його вибір поганий, але і не кажу що він був правильним в даній ситуації на мою думку.
Щодо матчу то крайностей не було, просто перетнулися інтереси збірних сусідів, вот і все, хтось виграв хтось програв. Кожне з наших комюніті надіялося на свого тренера, перемогли не ми тому ми висказуємо свої думки тренеру, все по ділу я вважаю. Ну і немає аж такої критики, просто на форумі мало тем для розмов, тому так багато обговорюється цей матч.