Пані та панове, години перевели і тепер ми граємо в 16:00. Гра зі збірною країни без прапора, історії і честі.
Я з п'ятниці ламав голову на рахунок тактики, спочатку вибрав дальню, потім нейтральну, а зупинився на внутрішній, у нас вибув через травму Сусідко, не завжди гравець старту, але свою позицію на заміні закривав, особливо важливий гравець при тому що у нас 4 тру великих. Довго думав над дальньою атакою... Але це якось дуже очевидно читається при тому скільки малих і лфів у відмінній формі. Думав на рахунок настрою на гру, але вирішив ризикувати. Бо це як рашистський м'ясний штурм, втрат багато, а толку навіть якщо пройдемо - мало. Треба боротись.
Були різні варіанти по складу.. віддати перевагу на певній позиції атакуючому гравцю, чи захисному, формі, досвіду і т.д. Дуже важко вибрати те як саме буде правильно. У суперника на мою думку просіла зовнішня атака, Шевченка купили і він втратив форму, Данков має форму 8, інші якось не дуже основні, або лфи, або молоді. Що до великих, то у їх складі 2 постійних великих у формі 8 -9... І таких проблем нема.
То ж вирішив грати у атаці кидки з ближньої дистанції, в надії на можливу 3-2 суперника, а у захисті 2-3 в очікуванні внутрішньої атаки. Думаю тренер суперника не буде щось вигадувати і зіграє від своєї сильної сторони, тому я ще добавив угадайку внутрішнього акценту. Тут по тактиці або пан, або пропав...
Наш склад: Ініхов Дроздов Кондратенко Бодякін Кукленко
Заміна: Краснухін Чечер Шутков Петухов(мфі ц)
Резерв: Корнєєв Терещенко Лужний
Не дивлячись на результат гри, наша головна перемога ще попереду.
Слава Україні! Слава нації! І пи*дець рашистській педерації!
Last edited by AlexUnder at 10/30/2023 9:58:31 AM