ale jak obaj mamy mozliwosc ataku na dwa sposoby to moim zdaniem loteria
Zdaje mi się, że się też Patienta obawiałeś
, a dodając jeszcze różne tempa poszczególnych taktyk, to wydaje mi się, że jest trochę więcej możliwości niż tylko dwie...ale mniejsza o to.
mam wrażenie ze gra u Ciebie Kouate przez naszą dyskusję o moim Clusa
Nie na te statystyki patrzysz
Nie jest to sobowtór Clusy. Moi obwodowi mają zbiórki, także spokojnie, nic się nie zmieniło w tej kwestii po naszej dyskusji
wierze ze Ty równie logicznie wytłumaczysz dlaczego grałęś Li i dlaczego powinienes je grac
Wybierając to co w ataku nie patrzę na ilość punktów, bo to zależy nie tylko od skuteczności, ale i od ilości akcji, a te zależą od obrony i zbiórek. Patrzę na samą skuteczność, a tą miałem bardzo dobrą, wyższą od Ciebie grając na wyjeździe. Także ofensywa nie zawiodła. Zabrakło ilości akcji + te cholerne losowe faule (pewnie HCA sporo pomaga w tej kwestii). Nie mniej to co zawiodło to defensywa (obrona i zbiórki). Poziom OD jaki udało mi się osiągnąć zwykle wyciągałem grając na wyjeździe bez strefy 3-2. Generalnie powinien być około poziom wyżej gdyby nie kontuzja + zaburzona rotacja (tutaj też popełniłem mały błąd, który nie pomógł). Także owszem miałem sporo strat, ale Ty miałeś za mało
Natomiast dlaczego miałem tak mało zbiórek?
Zwykle wygrywam zbiorki z Tobą. Dodatkowo grałeś z obwodu co powinno jeszcze pomóc...i nie trafiłeś tempa co ponoć obniża zbiórki.
Mój optymizm po zobaczeniu co gramy na początku meczu wynikał z tego, że rachunek przechwytów/strat + zbiórek (ilości akcji) wydawał się co najmniej wyrównany (jak nie na moja korzyść), a skuteczność zakładałem, że będę miał większą biorąc pod uwagę poziom rzutu z bliska ok. 15 i Twojego ID ok. 10, a poziom Twoich rzutów z obwodu ok. 12, a mojego OD około 13.