BuzzerBeater Forums

BB Poland > [idea]Łowimy Perełki

[idea]Łowimy Perełki

Set priority
Show messages by
This Post:
00
98744.144 in reply to 98744.93
Date: 6/29/2009 5:48:43 AM
Overall Posts Rated:
00
(9662338) - LEGENDA :D

Ja proponuje jego. zarabia nie wiele ale co Legenda to legenda. Szybko by sie go wyrobilo. Pod koszem zawsze kogoś sie znajdzie gorzej znalesć kogoś na obwod,a ten koleś to prawdopodobnie typowy PG/SG bo pewnie nie ma zbiorek z taką pensją i wzrost ma też idealny na obwodzik :P

This Post:
00
98744.146 in reply to 98744.141
Date: 6/29/2009 6:28:17 AM
Overall Posts Rated:
112112
Pozatym jeśli zabierzemy selekcjonerom możliwość rotacji w składzie takiej jak to robili w zeszłym sezonie al_said z Leszkiem to pozbawimy ich możliwości wzmocnienia składu na najważniejsze mecze a nie ukrywajmy ze Leszek może w tym sezonie zdziałać dużo.

O tym pisałem, że zdaję sobie z tego sprawę jak najbardziej i szczególnie ze strony Leszka można spodziewać się odmowy w którymś momencie :) Tyle, że akurat nie możemy porównywać chyba sytuacji z poprzednim sezonem - wtedy mieliśmy zmutowanych dzieciaków Rybaczuka oraz Wiśniewskiego i takie wymiany robiły wiele dobrego i miały na pewno sens...Tylko, że teraz jeśli się nie mylę, nie ma takich wymiataczy na horyzoncie ciągle się gdzieś skrywających? Repry już się jednak trochę oddzieliły wiekowo i sytuacja z poprzedniego sezonu chyba nie będzie miała miejsca. Ewentualne roszady byłyby więc wymuszone tylko pechowymi plagami kontuzji lub totalnego bezformia - na razie jednak seniorzy mają jeszcze sporo wolnych miejsc (juniorzy trochę mniej sporo), więc nawet niech przez 3 najbliższe tygodnie uda się z tego pokorzystać...(Cały czas mam na myśli tylko i wyłącznie po jednym grajku tygodniowo dla każdej z reprezentacji, bo więcej i tak nie można zwalniać bez szkód)

Co do tych 5tygodni...No i to jest właśnie rzecz, o której już w nocy chciałem pisać...Czy to właśnie na pewno tak całkiem przewidywalne i dokładnie w czas po 5tyg się odbywa...Dobrze, że jest właśnie ten Kaczala eksperymentalny i można sobie poobserwować :) Moim zdaniem co do pozostałej dwójki nie ma co się tak spieszyć (mają rezerwę jeszcze 2tyg) i można póki co przeczekać, czy jednak zejdzie dziś czy nie...Jeśli tak to za jakiś czas znowu 2slociki będą zwolnione ;) Jeśli nie to nawet jeszcze w przyszły poniedziałek można poobserwować czy może wtedy, bo jeszcze nie będzie się palić, żeby koniecznie powołać czekającą przed decyzjami dwójkę :)

Czyli kogo ratujemy? Tego PFa czy SFa? Ja sam nie wiem którego bym wolał...

Sam mam z tym problem :) Jednak tak jak piszę wyżej, można się jeszcze trochę pozastanawiać i nie podejmować decyzji na już :)
Z jednej strony bardzo dobrze byłoby, aby po świecie kręciło się jak najwięcej najwyższych polskich potencjałów - w ten sposób wzrasta szansa, że w którymkolwiek momencie ich kariery zaczną trenować...A że trening jest bardzo szybki i praktycznie w trzy sezony można sobie wyprodukować reprezentanta, to fajnie jakby ten "tułacz" po świecie miał wysoki potencjał, bo ten zawsze jakoś tak bardziej zachęca do treningu :)

Z drugiej natomiast ten SF...Pod tą pensją może się kryć jakiś cud-miód chłopak i na pewno szkoda byłoby to przegapić...

Last edited by Żegnalski_Jestem (playing epilog) at 6/29/2009 6:31:02 AM

From: Dejvidd

This Post:
00
98744.147 in reply to 98744.141
Date: 6/29/2009 6:33:47 AM
Overall Posts Rated:
188188
Czyli kogo ratujemy? Tego PFa czy SFa? Ja sam nie wiem którego bym wolał...

A nie można by obu i potem wywalić jednego w jednym tygodniu a drugiego w następnym?

This Post:
00
98744.148 in reply to 98744.144
Date: 6/29/2009 6:34:37 AM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
41344134
Second Team:
KS Golden Grizzlies
Drużyna tej legendy już stała się botem:/

This Post:
00
98744.149 in reply to 98744.143
Date: 6/29/2009 6:35:23 AM
Overall Posts Rated:
112112
Ja się nie bawiłem i po całej szerokości wpisałem siódemki (choć widać właśnie po występach meczowych, że coś nie tak ma z podaniami/kozłowaniem) - no i wyszło właśnie ~7,4 tys :)

Cały ból polega na tym, że on mimo szokującej pensji może nas po wyłowieniu zaskoczyć okropnym rzutem z bliska, okropnym wejściem pod kosz czy okropnymi podaniami - bo tych wychodziłoby na to, że pensja wcale nie bierze pod uwagę :/

I to jest właśnie całe ryzyko związane z ratowaniem Cieśluka...Inaczej wątpliwości miałbym mniejsze :)

From: m4ti_

This Post:
00
98744.151 in reply to 98744.147
Date: 6/29/2009 7:32:00 AM
Overall Posts Rated:
2121
Do tego trzeba mieć odpowiednie guziki;] Tylko 2 osoby maja i jakby to nie kolidowało w sprawach kadry to napewno takie rozwiazanie mialo by sens. Tylko czy strata w treningach nie jest za duża?

From: Dejvidd

This Post:
00
98744.152 in reply to 98744.151
Date: 6/29/2009 7:41:15 AM
Overall Posts Rated:
188188
No wiem że trzeba mieć, ale tak debatujecie nad tym którego wziąć, to może by się zapytać, czy by obydwu nie wzięli nasi selekcjonerzy a w razie negatywnej odpowiedzi debatować nad tym którego wziąć?
Czy tak się nie da? ;>

Nie, dobra, głupota, można to ustalić wcześniej, tak w razie czego (chociaż to jeszcze dwa tygodnie..) ;p

Nigdy (no, może w pewnym momencie..). Zawsze można pomyśleć o karierze w seniorach :) jak to zostało wcześniej powiedziane :) (bo mi się Szkoda podoba ;D szkoda że kasy na niego nie mam..) Może się trafić taki z wysokimi podpoziomami, to szybko nadgoni :) Nie ma ryzyka, nie ma zabawy :D

From: m4ti_

This Post:
00
98744.153 in reply to 98744.152
Date: 6/29/2009 7:45:19 AM
Overall Posts Rated:
2121
Mr.President powinien nie robić problemów ale głowy sobie nie dam uciąć, jeśli to nie zaszkodzi kadrze to ja jestem oczywiscie za;]
tylko jest to ze BBecy nie trzymają się sztywno tej reguły no i po 5 tygodniach nie zawsze drużyna staje się botem:(

Advertisement