Ja nie czekam jak sęp na zbocenie Karpika i Wiernickiego, to on czeka na mnie!;)
Wypełniam tylko ostatnią wolę Karpika, który chce aby jego najlepsi gracze dostali się w dobre ręce i jego praca nie poszła na marne, Karpik sam przyznał, że najchętniej widziałby Wiernickiego w moim zespole, bo wie, że tu będzie miał najlepiej...nie ukrywam, że mi ten grajek pasuje i pod zespół i pod treningi, a Karpik miał podobną wizję multiskillowego zespołu jak ja...
z Karpikiem rozmawiałem poza BB już dzień po jego zboceniu, skille jego grajków miałem tego samego dnia na biurku prezesa, powiedział mi, że fajnie jakbym go wziął, więc czemu nie...fakt szkoda go, bo gościu sympatyczny i naprawdę, ma fajnie poukładany zespół, mógł zostać w niedalekiej przyszłości nową gwiazdą BB, coś w stylu Jokera...więc fajnie byłoby kontynuować jego pracę i myśl szkoleniową w moim teamie, który w zasadzie jest budowany bardzo podobnie, więc Wiernicki o ile uda mi się go pozyskać nawet nie poczuje tej "przesiadki", tyle z mojej strony ;)
u mnie podkoszowi dostają dużo treningu i na górze i na dole, więc na pewno wyrośnie u mnie na nowego Rakusa przyszłej kadry :P
ps. zamiast osądzać i rozczulać się nad losem Karpika, zadbalibyście o jakieś zaskurniaki i powalczyli o Tunca Atamera, bardzo dobry obwodowy ze sporymi szansami na kadrę (przynajmniej tak twierdzi Mario...), zatrzymajcie go w kraju, a nie, że pójdzie do Chin czy gdzieś :P
Last edited by Huanito at 12/15/2012 6:55:50 AM