BuzzerBeater Forums

Israel - II.4 > שכר שחקנים, דיונים ודעות

שכר שחקנים, דיונים ודעות

Set priority
Show messages by
From: Tzachi

This Post:
00
233932.144 in reply to 233932.138
Date: 6/14/2013 2:33:16 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
ושוב אני אגיד את זה - גליל לא עברה שלב אחד, אפילו אחד במוקדמות. ויודע מה נגיד והייתה עוברת 2 שלבים מגיעה לחצי גמר המוקדמות או משהו כזה, ואז מה? בקעצור בעלים שישקיע יעלה מהמוקדמות בלי בעיה ויגיע ליורוליג. אבל קודם כל הוא צריך להשקיע. ןלר לקוות לפוקס.
אגב מישהו כתב למעלה שלחיפה הגיעה לזכות - אפשר להבין איך בדיוק? פעם אחרונה שאני בדקתי מכבי הייתה כמה וכמה נצחונות מעל חיפה. אני טועה? חייפה סיימה מקום ראשון השנה ולא שמתי לב?
או שאוליי אןתו אחד מתכוון בכך לזה שחיפה ניצחה אותנו 5 פעמים רצוף העונה. אה לא בעצם זה היה אנחנו אלו שניצחנו. אז בטח הוא התכוון לפלייאוף שם חיפה הייתה רבה יותר טובה, שם מכבי כבר הוכיחה שהיא קבוצה פשוט איומה השנה עם כל ההפסדים שהפסדנו השנה בפלייאוף. נכון? או שאתם רוצים להגיד לי שגם זה לא נכון ובשעצם ניצחנו בשני סוויפים את 2 האדומות...

From: GM-Eran

This Post:
00
233932.145 in reply to 233932.143
Date: 6/14/2013 3:12:36 AM
Overall Posts Rated:
341341
זה שגליל שיחקה במוקדמות זה מצוין ואין לי שום טענות לעובדה הפשוטה הזאת, אך מדובר במקרה יוצא מן הכלל. אם חיפה תשחק במוקדמות, זה גם יהיה בסדר. מה שאני אומר הוא שצריכה להיקבע מראש עובדה, קבוצה אלופה מקבלת את הצ׳אנס הטבעי לשחק ביורוליג, בצורה שנקבעת מראש. זאת אומרת, בעלים יודע מראש שאליפות תקנה לו את האופציה להגיע ליורוליג דרך מוקדמות. שיתנו למכבי כרטיס חופשי אם הם רוצים, אך בנוסף לאלופה, לא במקומה.

This Post:
00
233932.146 in reply to 233932.145
Date: 6/14/2013 3:51:19 AM
Overall Posts Rated:
9999
למה אתם רבים בשני תרדים במקביל?
ומה עם ההימורים לשבת?
אני מהסלולר אז קצת קשה לימעכשיו

Last edited by oblivio80 at 6/14/2013 3:52:13 AM

This Post:
00
233932.147 in reply to 233932.145
Date: 6/14/2013 4:05:19 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
אין שום סיבה שקבוצה שלא הצליחה במוקדמות תשחק ביורוליג, כן? הם נותנים למכבי כרטיס חופשי - קודם כל כי זה משתלם להם, וחוץ מזה כי מכבי היא הקבוצה הטובה בארץ, גם העונה למרות שהפסדנו גביע אתמול - הוכח שאנו הטובים בארץ.
העונה היחידה בעצם מאז 92\93 שלא היינו הקבוצה הטובה ביותר בארץ הייתה ב2008, וגם אז הגענו לגמר היורוליג, מה רצית שהיורוליג יעשה? יזרוק אותנו? אתם התפרקתם אחרי עונת האליפות שלכם, היורוליג לא אשם בזה.
ושוב - אתה יכול לדבר עד מחר על זה שביורוליג צריכה להשתתף הקבוצה שלקחה "אליפות" אבל כשלאורך עונה שלמה מכבי הקבוצה הטובה בארץ - אז כן, זה מוכרע בספורט ולא בחדרי הישיבות. על המגרש הוכח שמכבי טובה יותר, פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם. ואז שוב. מה לעשות שפעם ב.. גם אנחנו מפסידים (בטח עם כזה סגל גרוע..)
ואגב רק משפט אחרון העונה תקציב השחקנים של מכבי נטו - עמד על משהו כמו 6 מיליון, ברוטו זה הגיע ל9 בערך. ואת זה דני פדרמן אמר, לא אני..

This Post:
00
233932.148 in reply to 233932.146
Date: 6/14/2013 4:05:59 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
תמיד טוב לריב הרבה. לא?
:D
יותר נחמד לריב כפול.

This Post:
00
233932.149 in reply to 233932.140
Date: 6/14/2013 8:43:21 AM
Overall Posts Rated:
2727
אני לא מתעלם מהדברים שלך בטח לא שוב ושוב אתה כנראה לא מסביר את הדברים שלך בצורה ברורה מספיק שאחרים יבינו גם ולא רק אתה,שים לב שאני כתבתי קודם "ספר" על מנת להסביר לרמת הפרטים הקטנה,והתגובה שלך היא הסבר מפרוט של הדיעה שלך שמתבטא ב
"שוב שוב שוב"

תשקיע בהסבר שלך ואולי אחרים יבינו אותו כמו שרצית

אין שיוויון ספורט תעכל את זה כבר

אתה בעד שקבוצות יצליחו בזכות עצמן
?
אז מאיפה טענות למכבי שבנתה את עצמה(יותר נכון שמעון מזרחי בנה)מאפס
?
בנוסף אתה טועה בגדול כשאתה מנסה לתת את ההשתתפות ביורוליג בסוג של "פרס" עבור האליפות,אדם צריך לבוא ולהשקיע כאן מאהבת כדורסל(לדוגמא הבעלים החדשים שנכנסו למכבי ודיברו על האהבה שלו ושאולסי פרי הדהים אותם בתור ילדים)או בתור ציוני פטריוט(כמו ג'ף רוזן)אנשים שבאים בשביל להעלות קבוצה ליורוליג ורק זו המטרה שלהם ולא כחלק קטן מתוך מוטיבציה גדולה בהרבה מתרסקים פה על ימין ועל שמאל ורק גורמים נזק

ואם הכדורסל שלנו כזה לא אטרקטיבי ואין טעם להשקיע בו תסביר לי את הקנייה של מכבי חיפה ושל מכבי נתניה ע"י מיליונרים,תסביר לי את הריב על השליטה בהפועל ירושלים על ידי כמה קבוצות משקיעים שמוכנות לשים הרבה כסף(אני בכוונה לא מתייחס לאגייאר שלא היה אדם יציב)אתה יכול לדבר עד מחר על "למה להשקיע אם אין יורוליג)אבל העובדות מראות אחרת

זה שיש לך השקפה שונה משלי לא אומר שהיא נכונה,זה גם לא אומר ששלי נכונה

From: Doctor J

This Post:
00
233932.150 in reply to 233932.142
Date: 6/14/2013 8:44:30 AM
Overall Posts Rated:
2727
מאמן שארפ לטורקיה יש קבוע 3 נציגות יורוליג עוד מהימים שהאפמן שיחק במכבי...בלי קשר לספונסר ובלי קשר למציאות

This Post:
00
233932.151 in reply to 233932.149
Date: 6/14/2013 8:57:09 AM
Overall Posts Rated:
341341
כן, הקבוצות הישראליות משאבות של משקיעים. ירושלים וחיפה, אבל לא רק הן...

אילת הקבוצה שנתמכת כמעט בצורה מוחלטת ע"י העיריה, והוקמה על חורבות קבוצה בשם מ.כ הבקעה, שבעליה החליט להעביר לעיר אחרת כי נמאס לו

הפועל חולון, שבעליה נטש אותה שנה אחרי אליפות, ומאז מחפשת את עצמה ונלחמת על כל שקל, לאחרונה חזר אותו בעלים שנטש אותה, כי התגעגע לצעצוע שלו.

נתניה שנמצאת בסכנת פירוק כבר עונה שלמה ועתידה לוט בערפל

הפועל תל אביב שהתפרקה לגורמים וירדה עד הליגה השלישית, עד שאוהדי הקבוצה היו צריכים לבנות קבוצה חדשה ולרכוש את הישנה

ראשל"צ, קבוצה שמתוקצבת לחלוטין ע"י העירייה

הרצליה, שלפני גלגולה הנוכחי היתה איחוד מוזר של שתי מועצות מקומיות, אך לאחר שאחת נטשה, נשארה עם הנותרת, ורוב תקציבה עירוני

אשקלון, עוד קבוצה עירונית עם תקצוב עירוני לחלוטין, ירדה ליגה

אשדוד, עוד קבוצה עירונית ללא בעלים אמיתי

גלבוע/גליל, שממומנת על ידי מועצות מקומיות, והבעלים שלה הוא יליד המקום ומחזיק אותה מעל המים בגלל זיקה לקבוצה, בגלגולה הקודם כ"הפועל גליל עליון" היתה בסכנה של הפסקת פעילותה, ורק האיחוד עם הגלבוע הציל אותה מהתפרקות.

עירוני נהריה, עוד קבוצה עירונית שהתפרקה ברגע שסגרו לה את הברז

לא התעצבנתי על זה שהשקפתנו שונה, התעצבנתי על זה שלא הבנת את כוונתי, לא ידעתי שלא הסברתי את עצמי בצורה נכונה, אך עכשיו אני שמח ששנינו מבינים אחד את השני. שוב, כל השאר זה עניין של השקפה ואין פה וויכוח.

This Post:
00
233932.152 in reply to 233932.151
Date: 6/14/2013 9:25:49 AM
Overall Posts Rated:
2727
אתה מטעה פה בדיון,אולי בכוונה אולי לא

אני אתקן את מה שאני יודע לגביו ותרגיש חופשי לתקן אותי אם אני טועה

אילת מתוקצבת ממש לא בצורה מוחלטת ע"י העירייה כי היא השקעה של הרציקוביץ(לא לוני אלא אח שלו שאני לא זוכר את שמו)כמובן שהעירייה נותנת נתח נכבד של סיוע כי יש לה אינטרס לזה וזה דבר מאוד חיובי שיהיה בעיר הזאת כדורסל לדעתי לפחות,זה המקום לברך על קידום והשקעה בפריפריה למה להיות שלילי
?

הפועל חולון נעזבה ע"י דורסמן כי מוטי ששון לא רצה לעזור תקציבית לקבוצה ולהעלות את ההקצבה ואף הודיעה שהוא מוריד אותה,בנוסף לא היה מוכן להתחייב לבנות איצטדיון חדש(שעכשיו כבר מאוד מתקדם ומאמין שייפתח בשנים הקרובות)ועכשיו דורסמן חזר בראש קבוצת משקיעים ולא לבד כמו בעבר זה שונה וצריך לציין את זה,חוץ מזה דורסמן גדל במחלקת נוער של הפועל חולון ואני חושב שיש פה הרבה מעבר ל"צעצוע" דברים כמו אהבת הקבוצה ורצון לראות בהצלחתה,שוב,למה שלילי כל כך
?

לגבי נתניה אני לא יודע על סכנת פירוק כלשהיא אשמח אם תשים פה לינק למידע רלוונטי שמעיד על זה,ככל הידוע לי לפני מספר עונות מיליונר קנה אותה(בזמן שרוזן קנה את חיפה)ומאז יש לה תקציב בלי בעיות ונכון שלא מושקעים שם מיליונים אבל הקבוצה יציבה ומצליחה יחסית לגדול ותקציב

הרצליה היא קבוצה שקיבלה תקצוב משני רשויות וגם שיחקה בשניהם(לפי הסכם שנחתם מולן)ואחת הרשויות החליטה לעזוב,אני לא יודע מאיפה קבעת שרוב התקציב הוא עירוני כיום ולא של הבעלים(ניראה לי שזה ההיפך האמת)אבל פה אי אפשר לדעת כי לשנינו לא ספרי החשבונות של הקבוצה)אז נעזוב את הרצליה כי אי אפשר לקבוע פה כלום

אשקלון עוד קבוצה עם בעלים שהשקיע הרבה כסף וכן נמאס לו והעונה הוא כבר לא תמך כספית,האמת? מבין אותו יוסי דהן שם הרבה כסף ולא יצא מזה כלום באמת הקבוצה הזאת סיימה בקו האדום או לידו יותר מידי פעמים ביחס להשקעה

אשדוד קבוצה עירונית לגמרי נכון,אבל היא קבוצה יחסית מאוד חדשה בנוף הכדורסל בלי מסורת ובלי קהל סביר שיתן סיבה להשקיע בה,סוג של בייבי של העירייה כמו קבוצת הנשים של רמלה

גלבוע\גליל נכון לגמרי אבל מה הטענה פה? מועצה אזורית גליל הורידו את התיקצוב לרמה של אי קיום קבוצה והיא נדדה למקום שכן אפשר לה להתקיים,איפה הטענה שלך פה
?

עכשיו לשני הקבוצות האחרונות - הפועל ת"א והפעול נהריה,שניהן פורקו ע"י האחד והיחיד שאול אייזנברג בן אדם שפשוט צריך להוציא הוראה מבית משפט שאסור לו להיות קשור לכדורסל בשום אופן כלשהוא בטח ובטח שלא לרכוש קבוצות הוא הותיר הרס ותוהו ובוהו בכל מקום שהוא היה בו...אל תאשים את הקבוצות בטירוף שלו

אם הקהל של הפועל ת"א היה ללא כל הילדים המפגרים של שירי השואה ונזקים לאולמות ומכות עם סדרנים ושוטרים אני מאמין שהיה להם הרבה יותר אטרקטיביות,הרי גוסינסקי בעבר שם מספר מיליונים בקבוצה והם נתנו עונה אדירה,יש שם פוטנציאל אדיר רק שהרבה מהקהל מבריח כל אדם בר דעת וחבל

This Post:
00
233932.153 in reply to 233932.151
Date: 6/14/2013 9:50:57 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
אני חייב לציין שאין לי ממש מושג מאיפה מגיעות ההשקעות לכל קבוצה אבל לא הבנתי מה אתה רוצה שנעשה עם המידע הזה? נרחם על כל הקבוצות בליגה? מסכנים. עוד משהו? אני הייתי מוכן לוותר על הבעלים שלנו - שלא יכניסו אגורה אבל לפחות שגם לא יוציאו כלום.. היום ההנהלה של מכבי מרוויחה כסף ממכבי. כלומר האוהדים משלמים עבור המועדון ועבור החובות של פדרמן.

This Post:
00
233932.154 in reply to 233932.150
Date: 6/14/2013 10:09:22 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
502502
בעונת 2000-2001 - 0 נציגות טורקיות
בעונת 2001-2002 - 2 קבוצות טורקיות (שניהם מעפילות לטופ16).
בעונת 2002-2003 שוב 2 טורקיות, שוב 2 בטופ 16.
בעונת 2003-2004 -שוב 2 טורקיות, שוב 2 בטופ 16.
בעונת 2004-2005 שוב 2 טורקיות, הפעם שניהם מגיעות לרבע גמר.
בעונת 2005-2006 - 2 קבוצות טורקיות, אחת טופ 16, שנייה רבע גמר.
בעונת 2006-2007 - 2 טורקיות, אחת טופ 16, אחת שלב בתים.
בעונת 2007-2008- שוב 2 טורקיות, אחת טופ 16, אחת הצלבה.
בעונת 2008-2009 - 2 טורקיות, אחת בתים ואחת טופ 16.
בעונת 2009-2010 - שוב 2 טורקיות, אחת בתים ואחת טופ 16
בעונת 2010-2011 טורקיות אחת במוקדמות ועפה שלב ראשון, עוד 2 עפות בטופ 16, באותה עונה גליל משתתפת במוקדמות ועפה בשלב הראשון שלהם מול קבוצה שהפסידה לקבוצה שהפסידה לקבוצה שהפסידה לאימפרית הכדורסל שרלואה שסיימה בסופו של דבר במקום האחרון בבית בו שיחקה - עם 3 נצחונות מ10 משחקים. אין ספק, אנחנו אימפריה.
בעונת 2011-12 - טורקית אחת במוקדמות ועפה שלב ראשון, עוד 3 טורקיות משחקות ועפות בטופ 16.
עונת 2012-13, שלוש טורקיות משחקות, 2 טופ 16, אחת הצלבה במשחק חמישי אחרי פציעה של הכוכב שלהם (פארמר) לאלופת אירופה.

אני חושב שאחרי הקטע הזה לומר שזה בלי קשר למציאות קצת לא קשור למציאות...
וגם לנתק את זה מהספונר מנותק מהמציאות אתה יודע מה קרה ב2010? טורקיש אירלינס חתמו על חוזה עם היורוליג. במקרה מאותה שנה והלאה מספר הנציגות שלהם גדל, אבל זה בטח לא קשור לספונסר...

נ.ב- קוראים לי צחי.

Advertisement