BuzzerBeater Forums

Hellas - III.5 > Season 23

Season 23

Set priority
Show messages by
This Post:
00
237953.144 in reply to 237953.140
Date: 3/28/2013 8:20:06 AM
Overall Posts Rated:
419419
Τα άσχημα ratings βγαίνουν από τον συνδυασμό κακών καταστάσεων + κακού ενθουσιασμού (ο τύπος πρέπει να είναι στο 5 και ο ενθουσιασμός βοηθάει κυρίως στην άμυνα) + ανύπαρκτων αναπληρωματικών.

Κάπου είχα υπολογίσει τι ποσοστό κερδίζεις (και χάνεις) στα ratings με διάφορους συνδυασμούς ενθουσιασμού και καταστάσεων... Αλλά αυτά πριβέ, δεν θα ανοίξουμε και τα μάτια των αντιπάλων μας :P :P

Αν βγάζεις 4-5 OD με Look Inside, νομίζω ότι με Μotion θα βγάζεις 8άρι, άντε 7άρι ψηλό στην χειρότερη. Γενικά, αν παίξεις με βασικούς, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ακόμα και χαλαρά vs δυνατά... Στο προηγούμενο κύπελλο (που πιθανόν είχε λίγο καλύτερες καταστάσεις) έπαιξε όπως λες και έβγαλε 6 υψηλό.

Α, αν βγάζεις ροή πάνω την εξ. άμυνά του, σου προτείνω Μotion και όχι R&G...

This Post:
00
237953.145 in reply to 237953.143
Date: 3/28/2013 10:22:25 AM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.8
Overall Posts Rated:
10761076
k egw apithano to vlepw na dei otidhpote!

kanonika tha eprepe na m les eyxaristw!tha mporousa na grapsw oti den katevazw omada,na psarwnes,na epaizes xalara k na s nikousa!meta poios se akouge!xaxaxxaxaxa!!!!

epishs,an den eixe traymatistei estw o matyjasic,pali tha katevaza kanonikh omada!ara eisai tyxeros!teleia k paula! :-)!

enas enas feygoun oi paixtoures mou!prwta o vilardel kai twra o spigarolo!
k egw den to perimena!apla eipa afou einai traymatias as ton valw gia pwlhsh mpas kai....mallon kanas neopas tha entypwsiasthke me to 14 JS!

This Post:
00
237953.146 in reply to 237953.144
Date: 3/28/2013 4:47:20 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
652652
Μπίλι απ'αλλού το περιμέναμε και απ'αλλού μας ήρθε...Το δικό σου το είχα σίγουρο αλλά απ' ότι φανηκε δεν ήταν...! Ο δικός μου δεν κατέβασε ούτε καν την αναμενόμενη του 5 άδα και παρακολούθησα το δικό σου...Τσάμπα το έχασες...

Και οι ομαδάρα που έλεγε ότι θα αποκλειστούμε είτε εμείς είτε οι Vikings έπεσε εντελώς έξω στις προβλέψεις και για να το μπαλώσει αποκλείστηκε η ίδια...! :-P Στα χνάρια του πρωτοπόρου και εσύ...Δεν σου είπαν ότι είναι κακό να έχεις λάθος πρότυπα... :-P

This Post:
00
237953.147 in reply to 237953.146
Date: 3/28/2013 6:45:48 PM
IV.8
Overall Posts Rated:
10761076
ti symvainei me tous apo kei?mentioum einai?ola ta vriskoun :-)!

This Post:
00
237953.148 in reply to 237953.147
Date: 3/29/2013 5:27:33 AM
Overall Posts Rated:
2424
χαχαχαχα!!! έπεσα πολύ μέσα δεν μπορείτε να πείτε..
ελπίζω στο pregame που έρχεται να τα πάω καλύτερα!

This Post:
00
237953.149 in reply to 237953.146
Date: 3/29/2013 6:01:14 AM
Overall Posts Rated:
419419
Μπίλι απ'αλλού το περιμέναμε και απ'αλλού μας ήρθε...Το δικό σου το είχα σίγουρο αλλά απ' ότι φανηκε δεν ήταν...! Ο δικός μου δεν κατέβασε ούτε καν την αναμενόμενη του 5 άδα και παρακολούθησα το δικό σου...Τσάμπα το έχασες...

Εκτός ότι χτες είχα τα απίστευτα νεύρα (που συνοδεύονταν από ερωτήσεις της κοπελιάς του τύπου "τι έχεις;", "γιατί δεν μιλάς;", "έχεις κάτι μαζί μου;" - ΟΧΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;), δεν έχω υπολογιστή στο σπίτι και δεν μπορούσα να ξεσπάσω ελεύθερα, από το κινητό το έβλεπα...

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς διάολο έχασα αυτό το παιχνίδι; (58727404)

Καλύτερος στα περισσότερα ratings, η άμυνα μου κάλυπτε την επίθεσή του, η επίθεση μου διπλάσια από την άμυνά του. Έπαιζα R&G και 3-2, απέναντι σε Motion και 2-3(!!!!)! Παίχτες των 2.000 - 3.000 είχαν 8/13 και 8/11, λες και έπαιζαν μόνοι τους. Παίχτες με καταστάσεις 5-6... Απίστευτο κάζο, το χειρότερο που έχω πάθει. Οκ, αυτός δυνατά και εγώ χαλαρά, αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό το πράγμα... Με ενθ. 5 αυτός, και 9 εγώ, εντός έδρας. ΤΖΙΖΟΥΣ ΚΡΑΪΣΤ!

Τι να πω... Άγριο ξενέρωμα... @#$%^&*()@#$%^&*(#$%^&*()_

Last edited by Villagkouras at 3/29/2013 6:09:27 AM

This Post:
00
237953.150 in reply to 237953.149
Date: 3/29/2013 8:18:59 AM
Overall Posts Rated:
2828
Φίλε μου συμφωνώ μαζί σου είναι απ'τα περίεργα της μηχανής του παιχνιδιού, όμως πρέπει να συμπληρώσω, ότι το 3-2 αν δεν έχεις καλούτσικες περιφερειακές άμυνες στους ψηλούς σου είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί σε πολλές επιθέσεις ειδικά με κίνηση σου φέρνει τους κοντούς του αντιπάλου απέναντι στους ψηλούς σου με αποτέλεσμα κατ' αρχήν τα πολλά φάουλ αλλά και τη καλύτερη ευστοχία τους (είχαν 8-20 τρίποντα) παρά τη καλή σου περιφερειακή άμυνα. Επιπλέον η δυνατή-χαλαρή επηρεάζει πολύ περισσότερο ειδικά στην άμυνα του που κανονικά δεν ήταν καθόλου καλή, το 2-3 πάντως του έδωσε τα αμυντικά ριμπάουντ που χρειαζότανε. Πιστεύω ότι με μαν του μαν θα είχες κερδίσει 8-12 ποντους.

Τώρα για τα περίεργα που γίνονται με τους χαμηλού μισθού παίκτες, δεν θα επεκταθώ γιατί την τελευταία φορά που έκανα συγκεκριμένες και στοιχειοθετημένες ερωτήσεις σε GM κινδύνεψα σοβαρά με μπαν :)

This Post:
00
237953.151 in reply to 237953.149
Date: 3/29/2013 10:21:18 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
652652
"τι έχεις;", "γιατί δεν μιλάς;", "έχεις κάτι μαζί μου;" - ΟΧΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;)

χαχα...!!! Έπρεπε να της εξηγήσεις...!

Στα του παιχνιδιού τώρα...Γενικά με τη διπλή διαφορά διάθεσης παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα στα pp.100...Ό ενθουσιασμός λογικά ήταν στο 5 αφού τα μποτ νομίζω έχουν by default το κανονικά και δεν φαίνεται να έχει παίξει κάπου χαλαρά....

Θα κάνω μια απλο'ι'κή σκέψη... Έχεις κατεβάσει 2.5 παίκτες και μετά τον τραυματισμό του pg σου οι παίκτες γίνονται 2 αφού μπαίνει και ο Μπότι (που πήρε στεγνή απόλυση μετά το τέλος του ματς)...

Αν θεωρήσουμε ότι με το δυνατά ισοφαρίζει τον ενθουσιασμό και κάποιες επιδόσεις όπως για παράδειγμα τα ριμπάουντ ,ίσως κ λίγο καλύτερες άμυνες κλπ μας μένουν οι διαφορές στις καταστάσεις η έδρα και το σύστημα....

Η δική μου εκτίμηση είναι ότι ήσουν αρκετά άτυχος στα ελέυθερα τρίποντα που επιχείρησες γιατί το ποσοστό σου είναι πολύ χαμηλό (κοντά στο 24%) για τέτοια άμυνα που βρήκες απέναντι σου...Απλά τα σούταρες και δεν μπήκαν...Και το τελευταίο που παρατηρώ είναι ότι στην θέση 3 έπαιξε για 51 λεπτά ο Λοχα'ί'της από τον οποίο δεν πήρες καθόλου πόντους ενώ πήρε αρκετές προσπάθειες (ί είναι παλτό...!) θεωρώ δηλαδη ότι το μάτς σου το χάνεται εξ αιτίας αυτού και της ατυχίας στα ελεύθερα σουτ 3-ων πόντων....

Yγ: Γι'αυτό τη φοβάμαι κάποιες φορές την διπλή διαφορά διάθεσης....!

Yγ 2: Γιατί ο (15116830) παίζει μόνο για 3 λεπτά στην θέση 3...?Δεν τον είχες βάλει αλλαγή στον Λοχα'ί'τη....??
Αν του είχε "κλέψει" παραπάνω λεπτά ίσως να είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα...

Αυτά από μένα!!!

Last edited by Kung Flu at 3/29/2013 10:22:25 AM

From: Kung Flu

This Post:
00
237953.152 in reply to 237953.150
Date: 3/29/2013 10:26:07 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
652652
το 3-2 αν δεν έχεις καλούτσικες περιφερειακές άμυνες στους ψηλούς σου είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί σε πολλές επιθέσεις ειδικά με κίνηση σου φέρνει τους κοντούς του αντιπάλου απέναντι στους ψηλούς σου με αποτέλεσμα κατ' αρχήν τα πολλά φάουλ αλλά και τη καλύτερη ευστοχία τους

Θα συμφωνήσω...!

Τώρα για τα περίεργα που γίνονται με τους χαμηλού μισθού παίκτες, δεν θα επεκταθώ γιατί την τελευταία φορά που έκανα συγκεκριμένες και στοιχειοθετημένες ερωτήσεις σε GM κινδύνεψα σοβαρά με μπαν :)

Καλά ερωτήσεις έκανες που απ 'όσο γνωρίζω δεν απαγορεύονται...Γιατί λοιπόν να κινδυνέψεις με ban...?!!

This Post:
00
237953.153 in reply to 237953.149
Date: 3/29/2013 10:30:55 AM
IV.8
Overall Posts Rated:
10761076
oxi re file!den yparxei ekshghsh gia mena!pantou yperexeis k o allos epileksei kai 2-3 apenanti se run and gun!katharh aytoktonia!

den vgazw akrh k den exei shmasia h dynath tou gia mena!

pio pithanh ekshghsh einai oti xathikan polla eleythera triponta!den kserw kata poso rolo ephreazei o paragontas tyxh sth mhxanh agwnwn!logika emperiexetai gia na einai pio aprovlepto to paixnidi!

k gia na kanoume ligo plaka!piase thn kopela sou kai ekshghse ths!eimai sigouros oti tha katalavei :-)!

This Post:
22
237953.154 in reply to 237953.153
Date: 3/29/2013 11:31:57 AM
Overall Posts Rated:
2424
και τώρα το pregame για τους αγώνες του Σαββάτου.
στόχος μου να χτυπήσω το 6/8 που είχα την προηγούμενη φορά

Barceliosia B.C. @ P.Faliro bc
εύκολο απόγευμα για το P.Faliro που αν έχει και καλή μέρα θα είναι και ευκαιρία για καφέ στα νότια προάστια :P
Villagkoures @ Oust
με απουσίες οι γηπεδούχοι σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι μπορούν να χτυπήσουν. το τελικό σκορ θα είναι κοντά και δίνω ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους
Procrustes @ Sminites
Οι σμηνίτες πρέπει να κερδίσουν -και θα το κάνουν εύκολα- για να περάσουν πάνω από τη γραμμή.
Fellowship @ B.A. Polikastroy
Ντερμπάκι με ελαφρύ προβάδισμα στον γηπεδούχο λόγω έδρας και ενθουσιασμού!
Alepoudes @ Supernova Elites
Άνετη επικράτηση για τους Supernova Elites που αναμένεται να κάνουν και συντήρηση δυνάμεων
PAOK4 @ OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
Με απώλειες οι πειραιώτες θα φιλοξενήσουν τους βόρειους που έχουν κλείσει τραπεζάκι στο Τροκαντερό για μετά
Athens Vikings @ ΟΜΑΔΑΡΑ
Οι Ομαδάρα δεν έχουν την δύναμη να σταματήσουν το μπλε τραίνο… Ή μήπως έχουν;
Diofantis B.C. @ ufaki
Μεγάλη ευκαιρία για τον Diofantis να πάρουν προβάδισμα απέναντι στο ufaki και γιατί όχι να περάσουν και τη γραμμή!

Advertisement