"τι έχεις;", "γιατί δεν μιλάς;", "έχεις κάτι μαζί μου;" - ΟΧΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;)
χαχα...!!! Έπρεπε να της εξηγήσεις...!
Στα του παιχνιδιού τώρα...Γενικά με τη διπλή διαφορά διάθεσης παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα στα pp.100...Ό ενθουσιασμός λογικά ήταν στο 5 αφού τα μποτ νομίζω έχουν by default το κανονικά και δεν φαίνεται να έχει παίξει κάπου χαλαρά....
Θα κάνω μια απλο'ι'κή σκέψη... Έχεις κατεβάσει 2.5 παίκτες και μετά τον τραυματισμό του pg σου οι παίκτες γίνονται 2 αφού μπαίνει και ο Μπότι (που πήρε στεγνή απόλυση μετά το τέλος του ματς)...
Αν θεωρήσουμε ότι με το δυνατά ισοφαρίζει τον ενθουσιασμό και κάποιες επιδόσεις όπως για παράδειγμα τα ριμπάουντ ,ίσως κ λίγο καλύτερες άμυνες κλπ μας μένουν οι διαφορές στις καταστάσεις η έδρα και το σύστημα....
Η δική μου εκτίμηση είναι ότι ήσουν αρκετά άτυχος στα ελέυθερα τρίποντα που επιχείρησες γιατί το ποσοστό σου είναι πολύ χαμηλό (κοντά στο 24%) για τέτοια άμυνα που βρήκες απέναντι σου...Απλά τα σούταρες και δεν μπήκαν...Και το τελευταίο που παρατηρώ είναι ότι στην θέση 3 έπαιξε για 51 λεπτά ο Λοχα'ί'της από τον οποίο δεν πήρες καθόλου πόντους ενώ πήρε αρκετές προσπάθειες (ί είναι παλτό...!) θεωρώ δηλαδη ότι το μάτς σου το χάνεται εξ αιτίας αυτού και της ατυχίας στα ελεύθερα σουτ 3-ων πόντων....
Yγ: Γι'αυτό τη φοβάμαι κάποιες φορές την διπλή διαφορά διάθεσης....!
Yγ 2: Γιατί ο
(15116830) παίζει μόνο για 3 λεπτά στην θέση 3...?Δεν τον είχες βάλει αλλαγή στον Λοχα'ί'τη....??
Αν του είχε "κλέψει" παραπάνω λεπτά ίσως να είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα...
Αυτά από μένα!!!
Last edited by Kung Flu at 3/29/2013 10:22:25 AM