No to ja mam dzisiaj ciekawostkę :)
Otóż na dzisiejszy mecz PP do składu na mecz wystawiłem 8 zawodników - PG bez zmiennika, SG i SF ze zmiennikami, natomiast PF i C miał zmieniać na zmianę jeden zawodnik. Dodam, iż
zawsze ustawiam polecenia dla trenera - dokładnie wg listy. Na pewno tak ustawiałem, bo sprawdzałem przynajmniej kilka razy bijąc się z myślami czy aby na pewno tak ma być...
Po meczu patrzę, że zawodnik trenowany, który ustawiony był na PG bez zmienika zagrał 38 minut. Pomyślałem - pewnie meczową kosę dostał... Włączyłem sobie powtórkę meczu i patrzę, że przy stanie 67-46 ( +21 ) trener dokonuje zmian... W miejsce trenowanego zawodnika wprowadza gościa ( Krówka ), którego w ogóle do meczowej 8 nie dawałem... Myślę sobie o co kaman... Patrzę w ustawieniach poprzednich meczów na to co tam dziś było a tu suprajs - 9 zawodników w składzie i na zmiennika PG wskoczył gość, który miał być zmiennikiem tylko na SF... Krówka jakimś cudem wskoczył do kadry meczowej ale nie uwzględniło go na żadnej pozycji... Tu jest scren
http://img257.imageshack.us/img257/2218/mojeg.png.
Mecz wygrany ale trening nie zaliczony....więc nie wiem czy powinienem się cieszyć...
Czy to można podciągnąć pod bug? :)