BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > NBA

NBA (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Misi9

This Post:
00
170917.145 in reply to 170917.142
Date: 3/25/2011 6:14:13 PM
Overall Posts Rated:
22
Csak azért, mert valaki nem nyer bajnokságot, akkor már nem is jó franchise player? Ha ugyanúgy kapott volna legalább egy normális magasembert, mint az itt emlegetett wade ( oneal) vagy kobe ( gasol / oneal) ő is ugyanúgy nyert volna bajnokságot. Az hogy kapott egy Mo williams-t meg egy Jamison-t nem sok minden. Aztán meg hogy shaq idejött clevelandbe, azt se sorolnám egetrengető dolognak. A decision nyílván mindenkinek irritáló dolog volt, de LeBron így döntött, gyűrűket akar nyerni, nem pedig a clevelandet toszogatni tovább. Lehet hogy ez egy beszari húzás volt, de szerintem mindenki érti, hogy mit miért csinált. Aki idáig se szerette Lebron-t ( nem cseszegetésből írom, de szerintem te nem vagy egy Lebron fan, hogy pontot tegyünk ennek a dolognak a végére) az ettől se fogja jobban szeretni, aki meg a decision előtt szerette a játékát, az meg valahogy megbírkózik vele, és egy kicsit kevésbé fogja James játékát szeretni.

From: Hukli

This Post:
11
170917.146 in reply to 170917.145
Date: 3/25/2011 6:38:24 PM
Overall Posts Rated:
1616
Tavaly mikor a Cavs egy zsák krumpliért kapott egy all-star Jamisont, a fél liga (világ) fel volt háborodva, h mostmár tuti h a Cavs bajnok lesz, h engedhetik ezt. Nem azért bukott meg mint franchise player, mert eddig nem nyert bajnokságot (illetve kicsit ezért is), hanem mert gyáva nyúlként elment két másik ereje teljében lévő szupersztár mellé. A Garnett-Allen-Pierce trió azért más, mert ők már mind leszálló ágban (értsd 30 felett, kiöregedőben lévő) sztárok voltak, akik harcoltak 10 évig egyedül, nem sikerült, összeálltak, nyertek egy gyűrűt. Való igaz nem kedvelem Jamest. A játéka zseniális gyönyörűeket zsákol, hihetetlen atletikus, de mint ember nem szimpatikus az tény.

From: DanChee

This Post:
11
170917.147 in reply to 170917.142
Date: 3/25/2011 10:11:38 PM
Overall Posts Rated:
4343
Nézd Nautilus, igazából amit Jamesről írtál, én is így gondolom. Sztem is "gyáva nyúl". Csak rövid magyarázatképpen: én a 90es évek kosárlabdáján nőttem fel, nekem az a csúcs. A bball hitvallásom "old school". 94 óta szurkolok a Bullsnak, kedvenc játékosom a Pippen volt, a kosáristen nekem MJ. Ugye nem kell magyaráznom, hogy miért nem kedvelem LeBront?

Csak az esszéd "végeredményével", vagy ha úgy tetszik konklúziójával nem értek egyet.
Én azt gondolom, hogy azt a Cavs-et egész egyszerűen nem lehet egy lapon említeni a 91-93as, vagy a 96-98as Bullsal, de még a mostani Lakers-el sem.
Add oda az akkori Pippent és Rodmant (meg a többieket!) a Mo Williams meg a Jamison helyett a Jamesnek, és bajnok lett volna.
Ezzel természetesen nem azt állítom, hogy LeBron van olyan játékos mint MJ!

Vagy tudod mit? Jobb ötletem van a különbség érzékeltetésére: a játék kedvéért ereszd össze fejben a James Clevelandet az MJ Chicagóval (1. three-peat v 2. three-peat mindegy), vagy a Kobe Lakerssel, DE ÚGY, hogy kihagyod belőlük MJ-t, LeBront, Kobe-t! Az a Cleveland mennyit nyerne 10ből a Chicago v a Lakers ellen? :D

És persze, hogy nem szarfaszúztad le, azt nem is állítottam, csak a drámai hatás kedvéért írtam. :D

Ja és még valami: GO BULLS!

From: DanChee

This Post:
00
170917.148 in reply to 170917.147
Date: 3/25/2011 10:21:02 PM
Overall Posts Rated:
4343
ráadásnak ezt küldöm Nautilusnak (és mindenkinek aki szereti):

http://www.youtube.com/watch?v=cEVCjUG1Mww

biztos ismeritek. mindent visz! imádom.

This Post:
00
170917.149 in reply to 170917.148
Date: 3/26/2011 4:02:08 AM
Overall Posts Rated:
117117
a nagy james vita közepette meg a boston kiröhögteti magát az alapszakasz végére... aztán megint erőlködhetnek a 4. helyről :)

This Post:
00
170917.150 in reply to 170917.148
Date: 3/26/2011 4:12:38 AM
Overall Posts Rated:
411411
ráadásnak ezt küldöm Nautilusnak (és mindenkinek aki szereti):

http://www.youtube.com/watch?v=cEVCjUG1Mww

biztos ismeritek. mindent visz! imádom.

gondolom, hogy a szöveg a fontos.sajnos nem értem.meg fogok tanulni angolul most már.a fene egye meg.

This Post:
00
170917.151 in reply to 170917.149
Date: 3/26/2011 4:27:29 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Több variációm is lenne a Boston gyengélkedésének okára:
1. tavaszi fáradtság
2. rápihenünk a rájátszásra, innen szép nyerni
3. talán mégsem jött be a Krstic-féle csere...
4. vagy ki tudja, bármi más

Persze még mindig lehetnek elsők is akár...

This Post:
11
170917.152 in reply to 170917.151
Date: 3/26/2011 4:57:53 AM
Overall Posts Rated:
411411
Amúgy szerintem egy Chicagot (a legendásat) összehasonlítani bármilyen másik csapattal ésszerűtlen és butaság!Így egy esetleges LBJ egy MJ-vel is.Írom is septiben az okokat!Bár james-t nem szeretem, egy majom (de a tudását tehetségét elismerem) hiszen magára húzta a 23-as és king-nek hívatja magát, ha mögötte olyan team lett volna mint MJ mögött neki is mind a két kezére jutott volna gyűrű bőven.

Amiért ésszerűtlen a Chicagot összehasonlítási alapnak használni, az azért van, mert talán a valaha volt legösszetettebb legkifinomultabb CSAPAT volt amit láttam eddigi életem során (sajnos a bird magic féle boston-lakersről lemaradtam, így az nem összehasonlítási alap, akkor még csak pelenkás voltam)!

Ami miatt jelenleg ha az egész mezőnyt nézzük lehetetlen lenne egy chicago szintű erősségű csapatot összehozni, azok ezek a pontok!

1 nem tudod megcsinálni azt, hogy a liga torony magasan legjobb játékosa mellé leigazolsz egy másik hatalmas játékost úgy, hogy az királynak "aszisztáljon" kénye kedve szerint!Pippen hatalmas játékos volt, de mindig tudta hol a helye a rangsorban és mindig annyit tett hozzá amennyit megkívánt a csapat.3x erősebb lehetett volna a karrier statisztikája ha nem áll be a sorba és elmegy máshova!de ő/k így lettek halhatatlanok.ez olyan mint (nem tudom hogy írják őket ezért fonetikusan írom) donkihóte meg száncsó panza!pippen volt a fegyver hordó!

2.ha sikerülne is két ilyen nagyágyút egy csapatba szerződtetni és esetleg meg is találnák egymás mellett a helyüket a pályán (james-wade az igazolás adott, már csak a beosztást és a helyüket a csapatban kéne tökéletesíteni), jelenleg képtelenség lenne a legjobb (vagy top 3) edzőt melléjük tenni!

3.nem tudom pontosan (nem vagyok MJ óta fülig szerelmes az NBA-be) kik voltak az elmúlt időkben a top 5 védők minden évben, de tuti nem volt bent a legponterősebb játékos (MJ ezért volt frenetikus) és az ugyan abba a csapatban játszó 3-as illetve 4-es (pippen rodman), lehet sokan nem tudják, hogy jó pár évben benne volt a nagy trió a top 5 védő között!jelenleg itt sántít pl az egész nba!aki dob nem nagyon szeret védekezni!ebbe a pontba így már ugye kizárható az összes csapat és játékos!

4.ezt fűszerezd meg a liga talán valaha volt legjobb pattanózójával, kiidegelő gépével (rodmannel)és minden idők legjobb 6. emberével.mert emlegetünk itt mindig mindenkit a nagy chicagoban, de ne feledkezzünk meg kukocról, aki fénykorában bármelyik csapat kezdő 5 jében helyet kapott volna, de maradt chicagoban 6. nak!jelenleg az egész mezőnyben nincs ilyen biztos kezü és eszű, megbízható (pontokat is erősen szállító) bevethető 6. ember tudomásom szerint!Tegyél hozzá egy paxtont(aki ismeri nem kell bemutatnom) bj amstrongot, vagy akár a kiöregedő félben lévő ron harpert (aki fiatalon az egyik legmeghatározóbb irányító volt a ligában)!egy olyan kert aki csukot szemmel is bevágja akár 8 méterről is 1mp-vel a vége előtt a győztes kosarat!

talán ha james wade megtanulna védekezni, (top 5 legjobb védő szintre)oda vinnének egy igen tapasztalt ir-t (nash, kidd) leigazolnák tibodout (így írják?), vagy az öreg Phil váltana, találnak egy olyan négyest aki mellett a palánk alatt se ki se be, és képes leradírozni a legnagyobb centereket is a pályáról (pl howardot) pár percekre (ugyebár tudtommal bosh se a védekezéséről híres), leigazolnák a liga legjobb 6. emberét és mellé még két olyan kiegészítő embert akik bármikor bevethetőek, agyilag és tudásilag pont annyira képzettek (nem bantu niggerek agyilag) amennyit a csapat megkíván abban az 5 percben, akkor lehetne egy csapatot összetételben szervezettségben potenciálban egy régi chicagoval egy lapon emlegetni!szerintem ez fizikailag anyagilag képtelenség a jelenlegi NBA-ben,

a miamit csak azért vettem összehasonlítási alapnak, mert év elején sokan hasonlították az idei állomány és igazolási szisztémát a régi bikákéhoz!igazából bármelyik csapatot mondhattam volna, de ténylegesen ők vannak a legközelebb a chicago-hoz!és mégis milyen messze

This Post:
00
170917.153 in reply to 170917.152
Date: 3/26/2011 4:59:54 AM
Overall Posts Rated:
411411
sry kicsit hosszúra sikerült kifogytam a 4000 karakterből.nézzétek el nekem.hajrá egyik győzzön a másik.én csak jó meccseket akarok nézni idén.az a baj, hogy a nagy döntő élvezhetetlen lesz ha a spurs jut be.popovics hatalmas agy, de nem tetszik a stílus amit képvisel.de el kell ismerni, hogy célravezető és eredményes.

This Post:
00
170917.154 in reply to 170917.153
Date: 3/26/2011 6:10:29 AM
Overall Posts Rated:
117117
a spurs nem jut be, elkenjük őket az elődöntőben :P

This Post:
00
170917.155 in reply to 170917.153
Date: 3/26/2011 6:12:38 AM
Overall Posts Rated:
2222
sajnos a legnagyobb baj a mai NBA-vel,hogy aki bevág egy húszast meccsenként az nem nagyon akar védekezni (tisztelet a kivételeknek)és sajnos a bírók se engedik a kemény védekezést,értem én,hogy fontos a látványosság meg a sok pont,meg az új nézők,de szerintem ugyanúgy meg lehet találni a szépséget a védekezésben,mint az előrejátékban
személy szerint amit a legjobban szeretek a kosárlabdában azok a blokkolások,imádok blokkolni is meg nézni is a blokkokat:)

Advertisement