BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > season 19

season 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208447.145 in reply to 208447.144
Date: 3/20/2012 8:17:42 PM
Overall Posts Rated:
7474
Το θυμαμαι γιατι τον ομιλο τον παρακολουθουσα απο τοτε αγωνιστικη προς αγωνιστικη.Απο εποχης anacasa city για την ακριβεια τον παρακολουθουσα.Κι αφου δεν μπορεσα να βρεθω τοτε, ηταν φυσικο επομενο να ερθω εδω με την νεα μου ομαδα.
Δεν ξερω παντως, σαν να εχει κατι το εθιστικο αυτος ο ομιλος.Δεν θελω να φυγω αν δεν κλεισω τλχ 5-6 σεζον εδω.

Btw παντως πρεπει να σαι το μοναδικο φαβορι που ανεβηκε τελευταια απ αυτον τον ομιλο.Καθε σεζον οποια ομαδα ονομαζουμε φαβορι καταπρακιαζεται.Φετος ας πουμε ξεκινησε σαν φαβορι ο Low Gravity και μαλλον ουτε πλει οφ δεν θα μπει.Δευτερο φαβορι οι πρωτοποροι Μακεδονες και μενει να δουμε αν θα αντεξουν.Περσι ηταν ο Crop.
Παντως με οσους εχω παιξει ως τωρα θεωρω πιο δυνατη ομαδα τον ΑΓΟΡ.Μου εδωσε την εντυπωση συνολου κι οχι 2-3 δυνατων μοναδων.Βεβαια εχω να παιξω ακομα με Αυτοκρατορα, Crop, Dwarves.

Προεδρε σε 2-3 σεζον θα σαι Α1..Εδω θα μαστε και θα το δεις ;)

This Post:
00
208447.146 in reply to 208447.145
Date: 3/20/2012 8:24:10 PM
Overall Posts Rated:
272272
Δεν ξερω παντως, σαν να εχει κατι το εθιστικο αυτος ο ομιλος.Δεν θελω να φυγω αν δεν κλεισω τλχ 5-6 σεζον εδω.

Εμενα μου λες.....Εχω βγαλει ριζες.... :Ρ

This Post:
00
208447.147 in reply to 208447.146
Date: 3/20/2012 8:34:01 PM
Overall Posts Rated:
7474
7η σεζον και βλεπουμε :P
Καποια στιγμη θα γινει το μοιραιο (και θα ανεβεις)..Εκεινη τη σεζον θα πρεπει να μετονομαστει ο ομιλος σε III.thanos ή κατι τετοιο τιμητικα.Πως γινεται οταν παικτες-σημαιες αποσυρονται απ την ενεργο δραση και αποσυρεται το νουμερο φανελας ή γηπεδο παιρνει ονομα προεδρου σταθμο στην ιστορια μιας ομαδας?Ε καπως ετσι :P

This Post:
00
208447.148 in reply to 208447.147
Date: 3/21/2012 3:21:45 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Μετά τη χθεσινή ήττα η ομάδα θα παίζει από δώ και πέρα μάλλον τελείως τυπικά. Βάλαμε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στη λίστα και απλά θα συνεχίσουμε ώς το τέλος με το υπάρχον ρόστερ (πλην αυτού) εκτός και αν προκύψει κάτι εξαιρετικό. Η ήττα ήταν φυσικά εκτός προγράμματος και δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε να παλεύουμε αν δεν έχουμε και τα ανάλογα αποτελέσματα. Στόχος πλέον η περαιτέρω προπόνηση των Ελλήνων. Το καλό είναι ότι τα βασικά μας στελέχη είναι κάτω των 25 και αυτό λέει πολλά για την θέληση της διοίκησης σε 3 χρόνια η ομάδα να είναι στη 2η κατηγορία. Φιλόδοξος στόχος; Μπορεί ναι, ίσως και όχι. Εκεί που άλλοι θα αποδυναμώνονται για να ρίξουν το μέσο όρο ηλικίας, εμείς δεν θα χρειάζεται να το κάνουμε αυτό. Δεν πειράζει ένας υποβιβασμός, οι περισσότεροι είναι το πρόβλημα και νομίζω ότι με τα έσοδα που θα έχουμε φέτος μπορούμε άνετα να πάρουμε την επάνοδο στην 3η κατηγορία. Είχαμε την ελπίδα αν κερδίζαμε χθες και με τη λογική ότι ο Πάρης έλεγε ότι θα παίζει στον αυτόματο μπας και αναρριχηθούμε στην 4η θέση, αλλά αυτό έγινε πλέον όνειρο απατηλό. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε όλους.

Υ.Γ. Είναι αλήθεια ότι έχω ξενερώσει αρκετά με το παιχνιδάκι, όχι μόνο ώς παιχνίδι, αλλά και με αρκετούς χρήστες που είχα σε εκτίμηση και δεν εννοω παιδιά του ομίλου μας. Τουλάχιστον το φόρουμ είναι ενεργό και αν είχα περισσότερο χρόνο, θα μπορούσα να το κάνω ακόμα περισσότερο ενεργό με τον γνωστό μου τρόπο :).

This Post:
00
208447.149 in reply to 208447.148
Date: 3/21/2012 10:22:46 AM
Overall Posts Rated:
3535
Fovera match mages..;) ti ginetai r stous kokkinous xaxaaxax meiname pisw apo oti fenetai paixtouri oi macedonians patws thn paw polu thn omada tous....deite oloklhrwmeno roster auto kaname kai emeis alla oi traumatismoi mas stelnoun kouva synexeia....;PPP kalh synexeia! ;) o aris tha bei mesa me tous misthous to vlepw....

This Post:
33
208447.150 in reply to 208447.149
Date: 3/22/2012 10:10:56 AM
Overall Posts Rated:
7474
Εν αναμονη της ιστορικης μονομαχιας του Crop με την κορυφαια ομαδα της Ελλαδας αυτη τη στιγμη στο πλαισιο του Κυπελλου, εμεις παμε ενα βηματακι παρακατω για να κανουμε μια μικρη αναφορα στο τι περιμενουμε να δουμε αυτο το Σαββατο.

Kamares Parou-Crop Dusting O Crop 2 μερες μετα το παιχνιδι Κυπελλου με τον Θρυλο του Ματσα, πηγαινει στο ομορφο νησι της Παρου για να αντιμετωπισει τις Καμαρες.Ειδικα τωρα που ανοιξε λιγο και ο καιρος θα ηταν ευκαιρια για να κανουν οι παικτες του Crop το πρωτο τους μπανιο αλλα ο προεδρος θα τους τα κοψει αυτα μαχαιρι γιατι θελει τη νικη για να ξαναμπει στην πρωτη 4αδα των κοκκινων.Διπλο.

Macedonians-Dwarves Πολυ ωραιο ματσακι.Οι Μακεδονες θα πρεπει να περασουν αλλο ενα κρας τεστ στο δρομο για το απολυτο πλεονεκτημα εδρας εν οψει πλει οφ.Εμεις εκτιμουμε οτι θα τα καταφερουν εστω και δυσκολα.

Low Gravity-Sipiada Για τους γηπεδουχους τα χουμε χιλιοπει.Σε μια σεζον που οι περισσοτεροι τους ειχαν ως φαβορι για επανοδο στη 2η κατηγορια, αυτοι πανε απ το κακο στο χειροτερο.Ωστοσο το εντος εδρας ματς με την ουραγο των κοκκινων ειναι ευκαιρια για βαθμολογικη ανασα.

Αφροδιτη-Aris Salonica Συνεχιζει να πληρωνει τη γκινια της η Αφροδιτη, χανοντας ματς στις λεπτομερειες.Ο Αρης δυσκολευτηκε με τον Παναθηναικο αλλα συνεχισε την ανοδικη του πορεια.Λογικα θα επικρατησει και μεθαυριο αλλα ισως να τον δυσκολεψει αρκετα η Αφροδιτη.

Aetos Anogeion-Agor Ενα ακομη πολυ ενδιαφερον ματσακι.Ο Αετος ειναι εντυπωσιακος φετος αλλα εμφανιζει κομπλεξ στα παιχνιδια του με τους μεγαλους αντιπαλους.Ο Αγορ απ την αλλη βρισκεται σε τοπ φορμα, ειναι πιο ουσιαστικος, δεν καταλαβαινει απο εδρες οποτε και εχει τον πρωτο λογο.

Polykastro-Panionios Μονο 5ο αυτη τη στιγμη το Πολυκαστρο, θεση που θα παλεψει να διατηρησει.Απεναντι του ενας μαχητικος Πανιωνιος που παει ολα τα ματς κλειστα, ενιοτε μεχρι και την παραταση οπως με τον Χολαργο.Περιμενουμε ενα ακομη κλειστο ματς, δινοντας ενα μικρο προβαδισμα στον Πανιωνιο που διαθετει πιο ποιοτικες μοναδες.

Cholargos-Threedots Παλεψε πολυ στη Ν Σμυρνη ο Χολαργος αλλα τελικα εχασε στην παραταση απο τον Πανιωνιο.Τωρα εχει μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να επανελθει στις νικες και να διατηρησει τη 2η θεση και θα το κανει.

Panathinaikos-Autokratoras Και κλεινουμε με μια ακομη δυνατη συναντηση.Ο Παναθηναικος υποδεχεται τον Αυτοκρατορα.Οι γηπεδουχοι εχουν αναγαγει σε γιορτη το ματς αφου υπαρχει εντονη φημολογια οτι για αρκετους παικτες μπορει να' ναι και το τελευταιο τους.Η συνοχη του Παναθηναικου μπορει να παιξει καθοριστικο ρολο στην εκβαση του ματς και να το σπρωξει προς τον ασσο απεναντι σε εναν Αυτοκρατορα που κατα τα 2/5 θα ναι καινουργιος.Ωστοσο για να ειμαστε πιο ακριβεις το ματς αναμενεται να κριθει απ τα κεφια του Ferreira, την ευστοχια του Κολλιοπουλου και το ποσες μπυρες θα χει πιει ο Donovan.

Last edited by zeliko-13- at 3/22/2012 10:12:11 AM

This Post:
11
208447.151 in reply to 208447.150
Date: 3/24/2012 8:58:58 AM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Παρη οσον αφορα το σημερινο ματς κοντρα στους Dwarves θα ρισκαρω με χαλαρα!
Ο λογος ειναι οτι εχει βατο και κρισημο παιχνιδι ο αντιπαλος για το κυπελλο κανονικα δεν θα ρισκαρει σε δυνατη διαθεση?....απο την πλευρα μου δεν υπαρχει λογος να ερθω σε συνενοηση μαζι του...εκτος του βασιλη (billion-panionios) σε κανενα αλλο δεν εχω προτεινη χαλαρα.....μονο εχω δεχθει προτασεις!
Με τον Βασιλη απο την 3η περιοδο εχω πολυ φιλικες σχεσεις και παραδοσιακα ολα τα παιχνιδια μεταξυ μας ειναι στο χαλαρο....φυσικα τον εχω σκισει χαχαχαχαχα.

This Post:
00
208447.152 in reply to 208447.2
Date: 3/24/2012 1:21:13 PM
Overall Posts Rated:
7474
Λοιπον, ηταν ενας αγωνας οπως ολοι τον περιμεναμε.Δηλαδη ματς που κριθηκε στις λεπτομερειες με διαδοχικες προσπερασεις κατα τη διαρκεια του.Ποιες ειναι λεπτομερειες?Μιας και παρακολουθησα ολο τον αγωνα, αυτο αποτυπωθηκε ακεραια.ΠΑΓΚΟΣ.Επαιζε μια ομαδα με παγκο με μια ομαδα με ανυπαρκτο παγκο.Βγαινει ο Κολλιοπουλος με 4 φαουλ νωρις εξω και υπαρχει ενας Μαραγκουδακης να τον αντικαταστησει εστω στον βαθμο που μπορει.Μπαινει ο Γατζουλας ή Γκατζουλας (δεν ξερω πως σκατα λεγεται) και σβηνουν τα φωτα.Δεν προλαβαινει να δει ουτε τις φανελες των αντιπαλων.Αυτος λοιπον ηταν ο κυριος λογος που εκρινε το ματς.

Τακτικα ο Θανος απ οσο καταλαβα πηγε σε ζωνη 3-2 γιατι πιστευε οτι θα επιτεθω εξωτερικα.
Επιθετικα μαλλον σε σπρωξιμο πηγε χωρις να μαι 100% σιγουρος.Εγω πηγα σε σπρωξιμο και Μαν του Μαν.Και ευτυχως διοτι αν πηγαινα σε κατι καθαρα εξωτερικο, το ματς θα τελειωνε πολυ πιο νωρις αφου η περ αμυνα του Θανου ετρωγε σιδερα επιτρεποντας μου μονο 1 ευστοχο τριποντο.

Δεν υπαρχει στενοχωρια ή προβληματισμος για την ηττα αφου παιξαμε κοντρα σε μια ομαδα με ισαξια 5αδα και πολυ καλυτερο παγκο.Υπαρχει εκνευρισμος με τον ανεκδιηγητο Γατζουλα αλλα ενταξει το παιδι ειναι αμπαλο, τοσο μπορει τοσο παιζει.

Last edited by zeliko-13- at 3/24/2012 8:32:31 PM

This Post:
00
208447.153 in reply to 208447.152
Date: 3/24/2012 8:19:45 PM
Overall Posts Rated:
4141
Αν και προσωπικά εχασα έναν αγώνα που ήταν δικός μου για 45 λεπτά, πάλι κατατροπώσαμε οι κόκκινοι τους μπλε, ο 4 των play-off από εκεί με το ζόρι θα την πάλευε στα play-out από'δώ, μήπως να τους αποβάλλουμε από τον όμιλο και να παίζουμε 3 φορές μεταξύ μας οι κόκκινοι??? :-p Άρχοντα του σκότους από εκεί στην ΙΙ πού είσαι, τακτοποιησε το σε παρακαλώ!

Μεγάλο ντέρμπυ των Μακεδόνιανς με Ντουάρβς...

Last edited by fireblaze at 3/24/2012 8:20:39 PM

From: thanos
This Post:
00
208447.154 in reply to 208447.153
Date: 3/24/2012 11:43:11 PM
Overall Posts Rated:
272272
Πραγματι μεγαλη διπλουρα των νανων μεσα στους Μακεδονες!!!

This Post:
00
208447.155 in reply to 208447.1
Date: 3/25/2012 9:38:43 AM
Overall Posts Rated:
7474
Μια ερωτηση-παρατηρηση που θελω τη γνωμη σας.Σιγουρα θα το εχετε προσεξει.Μετα απο σερι κακων αποτελεσματων τυγχανει να εχω μια απ τις χειροτερες ερευνες οπαδων που ειχα ποτε.Σχεδον σε ολα 1,5 με 2 μπαλιτσες.Και ομως εκει που λεει ''ο προεδρος κανει τα παντα για να βελτιωθει η ομαδα'' εχω 5 μπαλιτσες.Και παντα θυμαμαι, ο,τι ερευνα οπαδων και να χα, σ'αυτο το κομματι ειχα παντα 4,5 με 5 μπαλιτσες.Σιγουρα θα εχετε παρατηρησει κατι αναλογο.Με ποια λογικη οι οπαδοι κρινουν οτι ο προεδρος προσπαθει κι ας παει η ομαδα κατα διαολου?

Advertisement