Ani razu jeszcze nie grałem przeciwko klubowi skautowanemu przeze mnie zawodnikowi.
A nawet jeśli bym grał to byłby to 1 z 10 czy 12 zawodników. Wielce przydatna mi wiedza ;)
Ale udowodnij, że nie wykorzystasz ich w przyszłości.
Widziałeś zawodnika z draftu z pensją 30k? Bo ja nie. Żeby miał w wieku 21 lat taką pensję to musi przez te kilka sezonów trenować. I przez ten czas można najpierw śledzić rozwój jego pensji bez ingerowania w skille zawodnika.
Nie rozumiesz tego?
Ale przecież pisałeś o monitoringu zawodników. Jak będą trenować to ich pensja będzie się zmieniać. Więc trzeba będzie monitorować skille. Tak jak powiedziałem - będą kolejne usprawnienia.
Podpowiedziałem Ci usprawnienie.
Szkoda, że nie zostało ono wprowadzone od samego początku wraz z pierwszą listą draftu, która sama się zrobiła.
Ja póki co czekam na usprawnienie w postaci raportu.
Jeśli nie, to zacznę pisać do userów, pytać co trenują i sugerować zmianę treningu, jeśli nie będzie się zgadzać z moją wizją. Jeśli powstanie z tego powodu zamęt, to Ty będziesz winny, bo z powodu braku przepływu informacji nie wiem jaki zawodnik jest pod czyją kontrolą.
Powinien być ktoś, kto będzie miał wiedzę jaki zawodnik jest pod czyją kontrolą, żeby skauci nie wchodzili sobie w kompetencje. W obecnej sytuacji nominowałem siebie do tej funkcji, a kandydatura została jednogłośnie przyjęta przez zarząd kadry.