BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 56:"The stakes are high"

Σεζόν 56:"The stakes are high"

Set priority
Show messages by
From: Res

This Post:
00
313337.146 in reply to 313337.145
Date: 4/10/2022 4:58:38 AM
LakeRess
A1
Overall Posts Rated:
2727
Second Team:
Chios B.C
χαχα ...Μπραβο ρε Gastone13 ενω λεγαμε οτι τελικα μαλλον θα πεσεις και θα προσπαθησεις να σωθεις φετος,εμεινα και εγω με αυτο που εκανες!

Να πουμε ομως και ενα μεγαλο μπραβο στους bucks για το αποτελεσμα του μεχρι στιγμης αν και το σκαουτινγκ μου ηξερε οτι θα ειναι απο τις ομαδες που θα μεινουν αλλα δεν περιμενα οτι θα φτασει εως εδω και οτι θα εχει τοσο συντομα ερχομενος απο την ΙΙ σαν στοχο το πρωταθλημα.Μαλλον αξιζει εαν εισαι ο πρωτος απο τους πεντε που ανεβαινει στην Α1!!!

Καλη επιτυχια σε ολους!Ας κερδισει ο καλυτερος και οχι η επιλογη της μηχανης!

ΥΓ:Gastone13 θα σου παρω εγω υπολογιστη στα δυσκολα,μπορεις να σπασεις οθονες αφοβα!Στο τσακ ημουν στο κυπελλο μου

This Post:
00
313337.147 in reply to 313337.145
Date: 4/10/2022 5:05:16 AM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
Για Σαρκισιάν ναι άσ'τα χαχα αλλά είναι ο μόνος που κατάφερνε να παίξει λίγα λεπτά στην εβδομάδα και να είναι σε καλή φόρμα. :p

From: Gastone13

To: Res
This Post:
00
313337.148 in reply to 313337.146
Date: 4/10/2022 5:16:40 AM
Peristeri Thunder
II.1
Overall Posts Rated:
133133
ΥΓ:Gastone13 θα σου παρω εγω υπολογιστη στα δυσκολα,μπορεις να σπασεις οθονες αφοβα!Στο τσακ ημουν στο κυπελλο μου

Υπερβάλλεις δεν είμαι τέτοιος εγώ!!χαχα

This Post:
55
313337.149 in reply to 313337.148
Date: 4/10/2022 10:38:04 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13571357
Peristeri Thunder - BUCKS B.C στον τελικό!

Περιστέρι και Μπακς θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο στην ιστορία τους, σ' έναν τελικό Α1 που στην αρχή του πρωταθλήματος μάλλον δεν περίμενε κανείς. Οι book πίστευαν ότι ο Gastone13 θα... στρώσει την ομάδα μετά την κάκιστη εκκίνηση, ωστόσο έκανε την υπέρβαση στα πλέι οφ, ενώ οι πρωτοπόροι του κόκκινου ομίλου θα έχουν πλεονέκτημα έδρας στον τελικό στην πρώτη τους συμμετοχή στην Α1!

Για να δούμε τι είχαμε μέχρι τώρα στα πλέι οφ και άουτ:

Αρχικά, ο a.o.melission πρόλαβε να κάνει λίγη οικονομία (δύο πωλήσεις) όταν κατάλαβε ότι το έργο της παραμονής θα είναι πολύ δύσκολο, ενώ η TEQUILA B.C. μαζί με το οικονομικό σκέλος είχε δίπλα και το προπονητικό με τις δύο ομάδες να επιστρέφουν στη II.

Ο Tsimplakiakos BC τις ακολούθησε, αφού είχε την ατυχία να βρει ομάδα επιπέδου alitis bc σε μπαράζ υποβιβασμού! Ρίσκαρε με εσωτερικά μαντέματα, ο tasos bc επέλεξε κινήσεις και φυσιολογικά έμεινε στην κατηγορία με 2-0.

Οι Supernova Elites διέλυσαν στο πρώτο ματς τους Corfu Tigers, επιλέγοντας να κατεβάσουν τα δεύτερο στο παιχνίδι του Σαββάτου. Στο τρίτο ματς οι κυπελλούχοι σαφέστατα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο κόντρα σε μία ομάδα που βγάζει 18μύρρια DMI!

Υγιεινός... περίπατος για τους S H A R K S ήταν το πρώτο παιχνίδι με τους Renaissance που με buzzer τρίποντο έστειλαν τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι. Οι πρώτοι δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον τραυματία Satou, ωστόσο ακόμη κι έτσι παραμένουν το φαβορί για το 2-1 που ίσως έρθει λίγο πιο δύσκολα απ' ότι στο πρώτο ματς.

Όσον αφορά τα πλέι οφ οι LakeRess άθελά τους έπαιξαν ρόλο στην έκβασή τους, αφού στον αγώνα με τα Μετεωρα B.C. τραυματίστηκε ο Wenlian. Στον τελικό περιφέρειας βρέθηκαν αντιμέτωπα με τους Peristeri Thunder (που με τη σειρά τους είχαν περάσει κόντρα στον... λαβωμένο Aetos Anogeion B.C.) σ' ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος. Ο Meteoritis χρειαζόταν τακτική νίκη για να έχει ελπίδες, την έκανε, με τον Gastone13 να ρισκάρει μάλλον σωστά και να δίνει λιγότερα έχοντας το μυαλό του στον τελικό. Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά σ' όλο τον αγώνα, ωστόσο το κοντό ρόστερ τους... πρόδωσε στο τέλος αφού δεν άντεξαν στην τελευταία περίοδο (40-20). Μεγάλη επιτυχία για το Περιστέρι που έκανε καλές επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι και ενισχύθηκε λίγο πριν τα πλέι οφ.

Στους κόκκινους οι Tiptoners δεν κατάφεραν να πετάξουν έξω τον πρωταθλητή OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND παρότι δεν είχε στη διάθεσή του τον καλύτερό του παίκτη (Iván Maier).

Κάτι που κατάφεραν στη συνέχεια οι BUCKS B.C . Ο ALEXANDROS7 ρίσκαρε τακτικά, αστόχησε και παρότι ο Maier επέστρεψε δε γλίτωσε την ήττα στο τέλος. Μόλις 19 λεπτά αγωνίστηκε ο Zeliang (τακτική λόγω φάουλ) που σίγουρα βοήθησε για να δούμε ένα κλειστό παιχνίδι. Οι νεοφώτιστοι του αμίλητου demini έδειχναν πως θα φτάσουν εύκολα στη νίκη στον πρώτο γύρο όπου τέθηκαν αντιμέτωποι με τη Valencia Basket Club (Taronjas). Οι "νυχτερίδες" μείωσαν στους έξι, λίγα λεπτά πριν τη λήξη, ωστόσο μάλλον ελεγχόμενα έκαναν το πρώτο βήμα. Το δεύτερο ήρθε με τους Legend και ακολουθεί ο μεγάλος τελικός με το Περιστέρι για να ολοκληρωθεί μία τρομερή σεζόν.

Υγ. Προς Giorgio27: Αφού είσαι... κουβάς :P

Υγ2. Ο Meteoritis πάει να βρει με λίγη χρονοκαθυστέρηση τον τεράστιο στις χαμηλές κατηγορίες. Ένα βήμα πίσω για να κάνουν δύο μπροστά στη συνέχεια.

Υγ.3 Antonakis Minotis προς Aimar 21: "Τι έγινε μάνατζερ; Δεν είσαι ευχαριστημένος με 'μένα; Γιατί transfer listed και μάλιστα... κοψοχρονιά στα 40k; "Πρώτη φορά έγινε λάθος. Δεν είσαι transfer listed. Υπολογίζεσαι ως αλλαγή στο 4-5 για τη σεζόν 57. Η τιμή έπρεπε να είναι στα 400k κι εάν βρισκόταν κάποιος να σε... χρυσοπληρώσει τότε θα αποχωρούσες. Υπάρχει διάθεση εάν δε δώσει κάποιος ένα ικανοποιητικό ποσό να παραμείνεις "νυχτερίδα", ήταν τα λόγια του μάνατζερ από τη Θεσσαλονίκη.

Last edited by Aimar 21 at 4/10/2022 11:05:36 AM

From: deminis
This Post:
33
313337.150 in reply to 313337.149
Date: 4/10/2022 12:13:22 PM
Overall Posts Rated:
66
Ευχαριστώ τον Res και όλους σας μέχρι τώρα για τα καλά σας σχόλια. Ευχαριστώ και εσένα Aimar για τις ωραίες με μεγάλη δόση χιούμορ αναλύσεις σου! Όσον αφορά τον τελικό, να ευχηθώ καλή τύχη στο Peristeri (που είναι μια πολύ καλή ομάδα) και είμαι σίγουρος ότι θα είναι συναρπαστικά τα μεταξύ μας παιχνίδια! Τέλος, εύχομαι καλή συνέχεια στις ομάδες που θα υποβιβαστούν και να επιστρέψουν ακόμα πιο δυνατές!

Υ.γ. Αimar με όλο τον σεβασμό η πολιτική της ομάδας είναι να μιλάει στο παρκέ :p

This Post:
44
313337.151 in reply to 313337.150
Date: 4/13/2022 11:34:07 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13571357
Μίλησαν στο... παρκέ οι Bucks του demini

Στη II. θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Renaissance. Από τη στιγμή που μάντεψαν εσωτερικά και αστόχησαν ήταν σχεδόν δεδομένο ότι οι S H A R K S θα έφταναν στη νίκη και στην παραμονή.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Corfu Tigers απέναντι στους Supernova Elites. Ήταν μέσα στο παιχνίδι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια, αλλά το έργο τους εξαρχής ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Τελικά, δεν τα κατάφεραν και μετά από μία κατάκτηση Κυπέλλου και αρκετές μακρινές πορείες στη διοργάνωση οι "τίγρεις" του Giorgio27 αποχαιρετούν την Α1.

Στον τελικό τώρα οι BUCKS B.C μίλησαν στο... παρκέ δείχνοντας χαρακτήρα επικρατώντας 18-29 στην τελευταία περίοδο των Peristeri Thunder για το τελικό 72-80. Ο Tzirakis τα βρήκε... σκούρα απέναντι στην καλή άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι με τη σειρά τους σούταραν με το κακό 33% με εσ. απομόνωση. Η ομάδα του Gastone13 πάλεψε μέχρι τέλους το παιχνίδι, δείχνοντας πως τις δύο ομάδες δε τις χωρίζουν μεγάλες διαφορές οπότε το σενάριο να δούμε τρία παιχνίδια με κοντινό σκόρερ φαντάζει αρκετά πιθανό.

Ξέχασα το Υγ.: Η Βαλένθια, ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία της (σίγουρα στη σύγχρονη), κράτησε παίκτη που είχε βγει στη λίστα μεταγραφών. Ο Antonakis Minotis συνεχίζει στις "νυχτερίδες" (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα βγει στη λίστα αρκετά ακριβότερα αυτή τη φορά).

Last edited by Aimar 21 at 4/13/2022 11:37:56 AM

Message deleted
This Post:
00
313337.153 in reply to 313337.151
Date: 4/17/2022 7:21:36 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
652652
Λανσάραμε μόδα βλέπω με την βασική επίθεση! :-))

From: Res

This Post:
00
313337.154 in reply to 313337.153
Date: 4/17/2022 8:02:40 AM
LakeRess
A1
Overall Posts Rated:
2727
Second Team:
Chios B.C
μην βιαζεσαι,μιας και στον τελικο πιστευω θα παιχτουν τα δυνατα οπλα!

This Post:
11
313337.155 in reply to 313337.150
Date: 4/17/2022 1:08:35 PM
Peristeri Thunder
II.1
Overall Posts Rated:
133133
Συγχαρητήρια στους Bucks για το πρωτάθλημα.Το πήρανε δίκαια.Ηταν η πιο σταθερή ομάδα όλη τη σεζόν και το δικαιούτε.

Η ομάδα μου έκανε αξιέπαινη προσπάθεια φτάνοντας μέχρι τους τελικούς όπου αυτό είναι από μονο του επιτυχία.Δεν τα καταφέραμε να κάνουμε την έκπληξη,δεν πειράζει.Συνεχίζουμε δυνατά!!

This Post:
22
313337.156 in reply to 313337.155
Date: 4/17/2022 1:44:34 PM
Overall Posts Rated:
66
Ευχαριστώ πολύ Gastone13!! Φοβερή ομάδα το Peristeri!! (η αλήθεια να λέγεται)
Είχες πραγματικά πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι αν δεν είχα το πλεονέκτημα έδρας δεν θα ήμουν πρωταθλητής σήμερα.. Με όλο τον σεβασμό, για εμένα είσαι στο σωστό δρόμο και σου εύχομαι τα καλύτερα για την συνέχεια!!

Υ.γ. Ελπίζω η Εθνική να τα πάει ακόμα καλύτερα τις επόμενες σεζόν (αποκλειστήκαμε από το πανίσχυρο Ισραήλ αλλά μας αξίζουν συγχαρητήρια)

Advertisement