BuzzerBeater Forums

Hellas - III.7 > Season 12

Season 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135916.147 in reply to 135916.146
Date: 5/24/2010 2:22:26 PM
Overall Posts Rated:
9494
ρε Δημήτρη αφού ρωτάς αν ήταν ειρωνικο το ύφος μου....γιατί δεν περιμένεις πρώτα να ακούσεις την απάντηση μου και μετά αν δεν σε καλύψω να βγείς απο τα ρούχα σου...
είσαι έτοιμος για καυγά μου φαίνεται...:))))))
έκατσες και έγραψες ένα τόσο μεγάλο μήνυμα με την αμφιβολία ΑΝ προσπαθούσα να σε μειώσω...φαντάσου να ήσουν σίγουρος....
έκατσες και μου έκανες παρατηρήσεις(σωστές οι περισσότερες) και με έβαλες στην θέση μου....μπράβο σου.

λοιπόν για να εξηγούμαι...καμία διάθεση για ειρωνεία...γενικά δεν είχα διάθεση μετά τον Σαββατιάτικο αγώνα...
Το φυσιολογικό νομίζω ηταν να παίξω χαλαρά στην έδρα του πρώτου και έχοντας κακό ενθουσιασμό...
Το φυσιολογικό νομίζω θα ήταν ο πρώτος να παίξει στην έδρα του χαλαρά με βασική ομάδα(για το κάθε ενδεχόμενο...)
έτσι τουλάχιστον εγώ έκρινα, έκανα λάθος και η διαφορά που συντελέστηκε, έκλεισε και την πόρτα στην ΙΙΙ γιατί ακόμα και σε ισοβαθμία με κάποιον άλλον υστερώ στους πόντους....
Το πόστ μου ήταν μια απλή αναφορά και ένας αποχαιρετισμός.

Μια συμβουλή Δημήτρη(καλοπροαίρετα) :
πρίν λύσεις το ζωνάρι σου για καυγά...δώσε στον άλλον την ευκαιρία να εξηγηθεί(ειδικά όταν πρόκειται για γραπτό λόγο-που μερικές φορές παρεξηγείται). Ειδικά απο μένα, που έχω αναγνωρίσει πόσο πιο ζωντανό και ενδιαφέρον κάνεις το παιχνίδι με τα όμορφα μηνύματα σου.

Χωρίς διάθεση να το συνεχίσω, σας χαιρετώ...που και που θα περνάω να σας γράφω :))))

This Post:
00
135916.148 in reply to 135916.147
Date: 5/24/2010 3:23:02 PM
Overall Posts Rated:
77
Αγαπητέ φίλε,

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα ήταν φυσιολογικό να παίξω "χαλαρά". Θα μπορούσες να παίξεις "δυνατά" λ.χ. να χάσω και να με κλαίνε οι ρέγγες μετά. Καυγάδες δεν προκαλώ και θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό. Και πάλι γενικότερα όμως ο τόνος του μηνυματος σου περίεργος μου φαίνεται. Το θέμα δεν είναι να αναγνωρίζεις απλά την προσπάθεια μου για να κάνω ενδιαφέρον το παιχνίδι. Ειλικρινά μετά απο αυτό που έγινε μάλλον δεν θα ξαναγράψω στο φόρουμ. Χαλάστηκα πάρα πολύ. Λογοδοτώ επειδή κέρδισα. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τέτοιος χαμός τώρα. Ας πούμε οτι είχες χάσει με 10π. Με 3 νίκες πίσω θα μπορούσες να σωθείς 6 αγωνιστικές πρίν το τέλος; Μήπως τελικά αυτό γίνεται για να αποποιουμαστε και λίγο των ευθυνών μας; Σου φταίω που έχασες 60 απο τον Nosferatu, ή απο τους Green Rochas, που φέτος είναι κάκιστοι; Η μήπως τελικά έπρεπε να κάτσω να χάσω για να καλυφθούν τα δικά σου λάθη; Τέλος πάντων. Συγγνώμη που κέρδισα. Τελικά ήταν μεγάλο λάθος να προσπαθήσω να πιάσω "φιλίες" εδώ μέσα. Μετά γίνεται κάτι τέτοιο και χαλιέσαι άσχημα. Κρίμα. Καλή τύχη σε όλους απο δώ και πέρα.

ΦΙΛΙΚΑ - Δημήτρης

This Post:
00
135916.149 in reply to 135916.148
Date: 5/24/2010 3:55:26 PM
Overall Posts Rated:
9494
Δημήτρη σου φταίνε τα ρούχα σου....
καμία σχέση και πάλι...κρίμα που αρπάζεσαι τόσο εύκολα.
στο τέλος του πόστ μου πρίν είπα να μην το συνεχίσουμε....αλλά το τραβάς ότι δεν θα ξαναγράψεις ότι δεν θα έπρεπε να κάνεις φιλίες κτλ κτλ...

Δεν θέλω να σε στεναχωρώ για αυτό και σου ξαναλέω ότι δεν σε κατηγορώ για τίποτα απο τα φετινά μου χάλια....:))
Θα ξαναδιαβάσω τα πόστ μου μήπως πρέπει να αναθεωρήσω τον τρόπο που γράφω, γιατί βλέπω ότι είσαι έξαλλος.....:)

Όμως για άλλη μια φορά σε παροτρύνω να μην είσαι τόσο οξύθυμος.

Τέλος σου εύχομαι όντως να μην ξαναγράψεις σε αυτό το φόρουμ (απο την επόμενη περίοδο όμως ) μόνο και μόνο επειδή η νέα σου χρονιά θα σε βρεί στην ΙΙ κατηγορία.

Καλή σου συνέχεια και καλή καρδιά να έχουμε.

ι

This Post:
00
135916.150 in reply to 135916.149
Date: 5/24/2010 4:00:52 PM
Overall Posts Rated:
77
Έξαλλος όχι, πολύ στενοχωρημένος. Και απογοητευμένος.....

This Post:
00
135916.151 in reply to 135916.150
Date: 5/24/2010 4:16:51 PM
Overall Posts Rated:
9494
ελπίζω με τα τελευταία μηνύματα να το λύσαμε.
δεν είχα πρόθεση για κανένα απο τα 2 αυτά συναισθήματα...
και θα είναι άδικο να αποχωρήσουμε (εγώ κάτω ,εσύ πάνω..) απο τον ΙΙΙ.7 με τέτοια διάθεση...:)))

καλό σου βράδυ και αναμένω την αυριανή σου ανάλυση :))))

This Post:
00
135916.152 in reply to 135916.151
Date: 5/24/2010 4:37:58 PM
zapatistas45
II.4
Overall Posts Rated:
55
ela re dimitri to thema elixe min xasoume kai tis special analyseis pou kaneis...o kathenas paizei opos thelei kai den logodotei se kanena ta apotelesmata fainontai sto telos ta plirwnoume kai etsi mathenoume...min trelenestai...

From: nik69

This Post:
00
135916.153 in reply to 135916.152
Date: 5/24/2010 4:52:01 PM
Overall Posts Rated:
9494
Λοιπόν, ας συνεχίσουμε....
θέλω την βοήθεια σας σε κάτι.
Μια και πέσαμε και του χρόνου θα αγωνιζόμαστε στην 4η κατηγορία, με λιγότερα έσοδα, και υψηλότερους μισθούς παικτών...
υπάρχει μια σκέψη του προέδρου να πουληθεί ο Μπανάσας....
ήδη υπάρχουν προτάσεις απο μεγάλες ομάδες να τον αγοράσουν και να τον φτιάξουν για εθνική ανδρών...
εσείς τι θα κάνατε?
θα τον κρατάγατε ή θα τον πουλάγατε??εκτιμήσεις λένε ότι πιάνει και 4-5 εκατομύρια...

From: Madman13

This Post:
00
135916.154 in reply to 135916.153
Date: 5/24/2010 6:03:25 PM
Overall Posts Rated:
33
Εγώ θα τον αγόραζα...:P

Ανάλογα τα οικονομικά σου και τον προπονητή που διαθέτεις... Αν τα οικονομικά σου είναι εντάξει και διαθέτεις καλό προπονητή, που είναι σημαντικό στην περίπτωση που πάει για τη μεγάλη Εθνική, τότε τον κρατάς. Αν όμως με την αύξηση που θα πάρουν οι παίκτες δεν ''βγαίνεις'' ή δεν έχεις προπονητή που θα του δώσει καλό boost στα skills, τότε τον πουλάς και προσπαθείς στο ντράφτ που θα διαλέγεις και από τους πρώτους να βρεις κάτι καλό. Ταυτόχρονα με τα λεφτά που θα πάρεις κάνεις και τις μεταγραφές σου...

ΥΓ: Φίλε Δημήτρη, ελπίζω να μην το εννοείς πως δεν θα ξαναγράψεις...

This Post:
00
135916.155 in reply to 135916.154
Date: 5/24/2010 7:26:15 PM
Overall Posts Rated:
00
Ego prosopika tha ton krataga...tha evriska kai allon ena mikro sti thesi tou eite draft eite stin agora kai tha sinexiza na douleuvo mazi tou arkei vevea na exeis kai tipota apo lefta stin akri gia na vgaleis tin xronia an tuxon ta iokonomika sou einai meion kathe vdomada..an pali den exeis lefta stin akri ego pali tha ton krataga kai tha poulaga kanenan allo ...

This Post:
00
135916.156 in reply to 135916.155
Date: 5/25/2010 1:05:09 AM
Overall Posts Rated:
3737
ton kratas kai douleueis kai allon stin idia thesi kai anevaineis perpatwntas ...

Message deleted
Advertisement