ρε Δημήτρη αφού ρωτάς αν ήταν ειρωνικο το ύφος μου....γιατί δεν περιμένεις πρώτα να ακούσεις την απάντηση μου και μετά αν δεν σε καλύψω να βγείς απο τα ρούχα σου...
είσαι έτοιμος για καυγά μου φαίνεται...:))))))
έκατσες και έγραψες ένα τόσο μεγάλο μήνυμα με την αμφιβολία ΑΝ προσπαθούσα να σε μειώσω...φαντάσου να ήσουν σίγουρος....
έκατσες και μου έκανες παρατηρήσεις(σωστές οι περισσότερες) και με έβαλες στην θέση μου....μπράβο σου.
λοιπόν για να εξηγούμαι...καμία διάθεση για ειρωνεία...γενικά δεν είχα διάθεση μετά τον Σαββατιάτικο αγώνα...
Το φυσιολογικό νομίζω ηταν να παίξω χαλαρά στην έδρα του πρώτου και έχοντας κακό ενθουσιασμό...
Το φυσιολογικό νομίζω θα ήταν ο πρώτος να παίξει στην έδρα του χαλαρά με βασική ομάδα(για το κάθε ενδεχόμενο...)
έτσι τουλάχιστον εγώ έκρινα, έκανα λάθος και η διαφορά που συντελέστηκε, έκλεισε και την πόρτα στην ΙΙΙ γιατί ακόμα και σε ισοβαθμία με κάποιον άλλον υστερώ στους πόντους....
Το πόστ μου ήταν μια απλή αναφορά και ένας αποχαιρετισμός.
Μια συμβουλή Δημήτρη(καλοπροαίρετα) :
πρίν λύσεις το ζωνάρι σου για καυγά...δώσε στον άλλον την ευκαιρία να εξηγηθεί(ειδικά όταν πρόκειται για γραπτό λόγο-που μερικές φορές παρεξηγείται). Ειδικά απο μένα, που έχω αναγνωρίσει πόσο πιο ζωντανό και ενδιαφέρον κάνεις το παιχνίδι με τα όμορφα μηνύματα σου.
Χωρίς διάθεση να το συνεχίσω, σας χαιρετώ...που και που θα περνάω να σας γράφω :))))