Για τον αγωνα που βαζεις ,χαιρομαι που διαφωνεις για να βγαλουμε και κατι απο τη συζητηση, αλλα η διαφορα στα matchup ratings ειναι αποτελεσμα οχι του 3-22 που ειναι ιδια, αλλα των τριποντων , ο ενας εχει 12 ο αλλος 6. Λογικο να εχει αυτος με τα 6 καλυτερα rating.
Είναι γεγονός ότι και οι δύο σούταραν με 3-22 (συνολικό ποσοστό 13,63%) αλλά λες ότι επειδή ο C πήρε λιγότερα τρίποντα είχε καλύτερα ratings.
Εεε, τότε ο S.F στο ίδιο παιχνίδι με 2-11 (ποσοστό 18,18%) και λιγότερα τρίποντα από τον C δεν θα έπρεπε να έχει ακόμη καλύτερο από τον C (σύμφωνα με την λογική που μόλις ανέπτυξες);
Όμως με rating μόλις 37,3 δεν συμβαίνει αυτό! Άρα άτοπο.
Αυτο που κανει μπαμ ειναι πως οι C του εχουν πολυ λιγοτερες προσπαθειες στο παιχνιδι με χαμηλο rating.Δηλαδη σε 2 παιχνιδια ακριβως ιδιες ομαδες και ιδια rating , η μηχανη βρηκε διαφορετικα τα καλυτερα matchup.
Παρατηρήσεις σαν και αυτή 'φωνάζουν' πάλι για την ύπαρξη παράγοντα τύχης!
Η διαφορά στις κατοχές είναι κατά 2 μικρότερη από αυτήν που δείχνουν τα σουτ.
Γενικά δεν πρέπει να μετράμε μόνο τα σουτ αλλά (σουτ+βολές/2+Assist+TO),δηλαδή των αριθμό των φορών που 'πατησε' η μπάλα στους C
Για τα αγωνιστικα λεπτα θα ηταν η λογικη απαντηση...
Ομως οι δικοι μου C ειχαν 1 λεπτο διαφορα και οι δικοι του 3 , απο παιχνιδι σε παιχνιδι.Δεν εχω τσεκαρει πως συναντηθηκαν αλλα νομιζω πως δεν θα εχει μεγαλη διαφορα στους 2 αγωνες.
Εδώ πρέπει να ζητήσω συγνώμη τόσο από εσένα όσο και από τους υπόλοιπους managers για την απλοική απάντηση που παρέθεσα μόλις πριν!
Εκτός από τα 'ζευγαρώματα' που προκύπτουν κάθε φορά (είναι σημαντικό),υπάρχει και κάτι άλλο.Αυτό είναι το είδος των σουτ που δοκίμασαν οι παίχτες. Δεν θέλω να επεκταθώ στο σημείο αυτό παραπάνω αλλά για όποιον ενδιαφέρεται υπάρει το παρακάτω εκπληκτικό post
(http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...)Last edited by GM-sarithin at 5/6/2011 3:25:50 PM
Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές