BuzzerBeater Forums

Hellas - III.3 > Season 21

Season 21

Set priority
Show messages by
From: Danos

This Post:
11
224802.147 in reply to 224802.146
Date: 10/11/2012 3:28:25 PM
Overall Posts Rated:
1616
Η αξία του ηττημένου... δίνει δόξα στο νικητή!!!
Και αυτό ισχύει 100% στην περίπτωση των Γέρων κάτι που παραδέχτηκε (μπράβο του) και ο αντίπαλός του!!!
Εγώ δεν θα πω κρίμα για τον αποκλεισμό των Γέρων... αλλά θα πω ΑΞΙΟΣ που κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά στο θεσμό του κυπέλλου... και εις ανώτερα!!!

From: Kapitalas

This Post:
11
224802.148 in reply to 224802.147
Date: 10/12/2012 7:57:52 AM
Kapital B.C.
III.3
Overall Posts Rated:
9595
Ενα μεγαλο κριμα για τους Γερους αλλα και ενα συγχαρητηρια στην Παναθα για την μεγαλη της νικη!!!!!!!!!!!!!!

This Post:
00
224802.149 in reply to 224802.148
Date: 10/13/2012 4:50:07 AM
Kapital B.C.
III.3
Overall Posts Rated:
9595
Δυσκολος αγωνας ο σημερινος.Ας ελπισουμε να μιλησει η εδρα ετσι ωστε να συνεχισουμε την καλη φετινη πορεια μας!!!!!!!

Υ.Σ:Euroleague is here http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&...

Last edited by Kapitalas at 10/13/2012 7:15:37 AM

This Post:
00
224802.150 in reply to 224802.146
Date: 10/13/2012 12:24:54 PM
Overall Posts Rated:
2222
To Koraki ήταν όνομα και πράμα στο μεταξύ μας κύπελλου
Δεν λέω καλή τύχη γιατί η κλήρωση έγινε και ήταν χάλια..

This Post:
00
224802.151 in reply to 224802.150
Date: 10/13/2012 1:53:32 PM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Ακομη μια ηττα για την ομαδα μου που εχει παρει τη κατω βολτα...Δυστυχως τα μεταπτυχιακα και οι Αγγλιες δεν μας εχουν βγει σε καλο...χρονος πολυς δεν υπαρχει για μελετη παιχνιδιων και αλλαγες πλανων και καπως ετσι οι ηττες ερχονται η μια μετα την αλλη!!!Τους απο πανω πλεον δεν υπαρχει ουτε συζητηση αν τους φτανουμε και το μονο που απομενει να μελετησουμε αν μας συμφερει η παραμονη(η μαχη δλδ γι αυτη) η μια πιθανη πτωση στη ΙV για ανδιοργανωση της ομαδας...Θα δειξει...
Ωραιος ο Red Diamonds που πηρε μια καθαρη και αξια νικη!!!
Παιδια σορυ για την ελαχιστη συμμετοχη μου στο φορουμ αλλα δεν εχω πολυ χρονο να ασχοληθω...Η παρεα εχει μεγαλωσει και θα ηθελα πολυ να συμμετεχω πιο ενεργα αλλα...
Καλη συνεχεια σε ολους!

This Post:
00
224802.152 in reply to 224802.151
Date: 10/13/2012 3:52:43 PM
Kapital B.C.
III.3
Overall Posts Rated:
9595
Ωραιο ματς ειχαμε σημερα με συγκηνισεις και ανατροπες με χαμενη τελικα την ομαδα μου.Συγχαρητηρια στα Μελησσια λοπον για την δικαιη νικη τους.Απο την μερια μου το μονο που μπορω να πω ειναι οτι γινανε λαθακια στις επιλογες που μπορει να με ειχαν οφελησει και να παρω εγω την νικη αλλα οσο κανουμε λαθη μαθαινουμε απο αυτα.Τωρα εχουμε και τριτο στην παρεα Παππου α νκαι το κοβω στην συννεχεια να σας αφησω ντουετο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

This Post:
00
224802.153 in reply to 224802.151
Date: 10/14/2012 2:35:15 AM
Overall Posts Rated:
2222
Νομίζω επιπλέον οτι τελικά δικαίωσες τον Idol που σου είχε παρατηρήσει οτι "χτύπησες" άνοδο με οικονομικο ρισκο που δεν θα εβγαινε. Αν μετά από αυτό δεν έχεις και χρόνο, τότε αργείς να τα ξαναφτιάξεις

This Post:
00
224802.154 in reply to 224802.153
Date: 10/14/2012 6:25:46 AM
Volos Velvet Hammers
II.3
Overall Posts Rated:
105105
Ναι ναι συμφωνω...δικαιωσα απολυτα τον Idol!!!Το ειχα πει κ εγω απο τοτε οτι η κινηση περιειχε πολυ οικονομικο ρισκο...Αυτο δεν ηταν το στραβο της ιστοριας...Το στραβο ηταν οτι με ανωτερη ομαδα(οπως νομιζα τουλαχιστον γιατι μετα αποδειχθηκε το αναποδο) το buzzer αποφασισε εκεινη τη σεζον απλα να μην ανεβω...Γιατι αν ανεβαινα δεν θα μιλουσαμε φυσικα για κανενα οικονομικο ρισκο(μπονους ανοδου , εισητηρια στη ΙΙ κ.ο.κ.)...Αλλα ετσι ειναι το παιχνιδι και γι αυτο το αγαπαμε ;)
Παντως τα οικονομικα μας εχουν στρωσει μια χαρα(δλδ μετα απο 1,5 σεζον) και υλικο(εστω κ λιγο γερασμενο) υπαρχει...Απλως γι αλλη μια φορα αποδεικνειομαι κ λιγο γκαντεμης μιας και οι ομαδες φετος στον ομιλο παρουσιαζονται πιο δυνατες απο ποτε!!!Αληθεια ειχα καιρο να δω στον ομιλο 2 τουμπανα(ΟΤΙΝΑΝΕ και Βελβεντοπουλο) και αλλες 3 ομαδες σχεδον ισαξιες(Γερος Καπιταλας και ο Ταυρος)...ισως να μην ειχα δει κ ποτε απο τοτε που ανεβηκα εδω!!!
Οποτε καταληγοντας...ναι θα συμφωνησω μαζι σου οτι δικαιωσα τον Idol...ναι το πηρα το ρισκο...αλλα αν δεις συνολικα την εικονα δεν ηταν δα και τοσο μεγαλο!!!Απλως στο ρισκο μου χρειαζομουν και λιγη τυχη(πραγματικα πολυ λιγη...) την οποια στο παιχνιδι φαινεται οτι για καποιο λογο εχω χασει εδω και 2 σεζον!!!

Υ.Γ. Να βαλω στην ολη σκεψη και το κυπελο το οποιο χρειαζομουν απεγνωσμενα για να ορθοποδησω και τελικα τι κερδισα απο το κυπελο 2 σεζον τωρα? Τη πρωτη σεζον με απεκλεισες εσυ στο 1ο γυρο και αυτη τη σεζον ο ninakia στη παραταση στο 3ο γυρο και αφου πρωτα ειχαν χτυπησει οι γνωστοι θεοι κ δαιμονες(τραυματισμος του βασικου μου C απο το ξεκινημα αρα καταστροφη του Λοου Ποστ)...Αρα συνολικα κυπελο 2 σεζον = 100.000
Παρ ολα αυτα τα οικονομικα μου εχουν φτιαξει για τα καλα...ακομα κι ετσι...καταλαβαινεις λοιπον οτι το ρισκο δεν ηταν πραγματικα τοσο μεγαλο!!!

Υ.Γ. Σορυ για τη πολυλογια μου...Ενα ΣΚ εχω χρονο κι εγω γι αυτο γραφω ασταματητα!!!χαχαχα...

This Post:
00
224802.155 in reply to 224802.154
Date: 10/14/2012 8:14:11 AM
Tavraikos BC
III.16
Overall Posts Rated:
8888
Καλημέρα και απο μένα...

Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη...Περίμενα την ΙΙΙ κατηγορία δυνατή, αλλά έχουν πέσει αρκετές δυνατές ομάδες μαζί....ο όμιλος ενός φίλου,ο οποίος παίζει το παιχνίδι για 3η σαιζόν και έχει διαδοχικές ανόδους, στην III6 είναι κατά πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας απο ότι ο δικός μας...και το budget του είναι απλά για γέλια αλλά έχει τα κατάλληλα εργαλεία....θέλω να πώ με αυτό ότι η κατανομή είναι παντελώς τυφλή....δεν νομίζω ότι έχει κάποια λογική όπως πχ να ανεβαίνουν απο την IV1 έως IV4 στην ΙΙΙ12 κλπ κλπ

Τέλος πάντων...έχουμε μάθει να μην τα παρατάμε και συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό...ο αρχικός στόχος της παραμονής, φαίνεται ότι έχει επιτευχθεί....

Last edited by patriot75 at 10/14/2012 8:15:17 AM

This Post:
00
224802.156 in reply to 224802.155
Date: 10/14/2012 5:25:18 PM
Kapital B.C.
III.3
Overall Posts Rated:
9595
Τα παραταει ο Σκορπιος ή δεν αντεξε οικονομικα?Περιεργα πραγματα γινονται!!!!!!!!!!!!!!

From: Danos

This Post:
11
224802.157 in reply to 224802.156
Date: 10/15/2012 10:22:57 AM
Overall Posts Rated:
1616
Μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα μας ο πρόεδρος του σκορπιού αισθάνεται την ανάγκη να βγάλει την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σημασία έχει το ταξίδι… κι όχι ο προορισμός!!!»
Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν τα 2/3 του φετινού πρωταθλήματος και με την ομάδα μας να βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας, ο πρόεδρος της αποφάσισε να πάρει ριζικές για το μέλλον του σκορπιού αποφάσεις!
Γνωρίζοντας πολύ καλά πως με ημίμετρα δεν επέρχεται η κάθαρση ο πρόεδρος του σκορπιού αποφάσισε να «ξηλώσει» εν μία νυκτί όλη την ομάδα, προκειμένου να χτιστεί από την αρχή πάνω σε στέρεες και υγιείς βάσεις!
Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ομάδα βρισκόταν στον αυτόματο πιλότο, εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων του προέδρου! Το ρόστερ γέρασε… μεταγραφές δεν έγιναν… το γήπεδο δεν μεγάλωσε!
Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξει μία οικονομική φθορά, που μπορεί έως και σήμερα να μην είχε κάποιο δυσάρεστο αντίκτυπο, αφού θα μπορούσε άνετα να βγει η φετινή χρονιά, ωστόσο εάν η κατάσταση αυτή συνεχιζόταν οι συνέπειες για το σύλλογο θα ήταν ανυπολόγιστες! Ακόμα και την άνοδο στην ΙΙ κατηγορία να κερδίζαμε είναι σίγουρο πως με τόσο μικρό γήπεδο η ομάδα θα έπεφτε και πάλι και τότε θα ήταν άγνωστο το τέλος της κατηφόρας.
Βασικότερος λόγος, όμως, ήταν και η ψυχολογική κούραση του προέδρου, ο οποίος δεν άντεχε πλέον να βλέπει τους ίδιους εδώ και πολλές σεζόν παίχτες να αγωνίζονται (άσχετα με τα αποτελέσματα). Άλλωστε για μένα εξαρχής το παιχνίδι αυτό ήταν μία πρόκληση! Να πειραματίζομαι συνεχώς και να κάνω πράγματα που θα με κάνουν να περνώ ευχάριστα σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν αγωνίζεται η ομάδα μου!
Σίγουρα το χτίσιμο μιας νέας ομάδας (ανεξαρτήτου επιδόσεων) είναι μία πρόκληση που θα μου δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι! Άλλωστε μεγαλύτερη σημασία έχει το ταξίδι… κι όχι ο προορισμός!!!
Να ζητήσω μία μεγάλη ΣΥΓΝΩΜΗ στους υπόλοιπους manager που η κίνησή μου αυτή μειώνει τον ανταγωνισμό του ομίλου και να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία στους στόχους τους για φέτος!
Ο πρόεδρος του σκορπιού!

Advertisement