Μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα μας ο πρόεδρος του σκορπιού αισθάνεται την ανάγκη να βγάλει την παρακάτω ανακοίνωση:
«Σημασία έχει το ταξίδι… κι όχι ο προορισμός!!!»
Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν τα 2/3 του φετινού πρωταθλήματος και με την ομάδα μας να βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας, ο πρόεδρος της αποφάσισε να πάρει ριζικές για το μέλλον του σκορπιού αποφάσεις!
Γνωρίζοντας πολύ καλά πως με ημίμετρα δεν επέρχεται η κάθαρση ο πρόεδρος του σκορπιού αποφάσισε να «ξηλώσει» εν μία νυκτί όλη την ομάδα, προκειμένου να χτιστεί από την αρχή πάνω σε στέρεες και υγιείς βάσεις!
Το τελευταίο χρονικό διάστημα η ομάδα βρισκόταν στον αυτόματο πιλότο, εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων του προέδρου! Το ρόστερ γέρασε… μεταγραφές δεν έγιναν… το γήπεδο δεν μεγάλωσε!
Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξει μία οικονομική φθορά, που μπορεί έως και σήμερα να μην είχε κάποιο δυσάρεστο αντίκτυπο, αφού θα μπορούσε άνετα να βγει η φετινή χρονιά, ωστόσο εάν η κατάσταση αυτή συνεχιζόταν οι συνέπειες για το σύλλογο θα ήταν ανυπολόγιστες! Ακόμα και την άνοδο στην ΙΙ κατηγορία να κερδίζαμε είναι σίγουρο πως με τόσο μικρό γήπεδο η ομάδα θα έπεφτε και πάλι και τότε θα ήταν άγνωστο το τέλος της κατηφόρας.
Βασικότερος λόγος, όμως, ήταν και η ψυχολογική κούραση του προέδρου, ο οποίος δεν άντεχε πλέον να βλέπει τους ίδιους εδώ και πολλές σεζόν παίχτες να αγωνίζονται (άσχετα με τα αποτελέσματα). Άλλωστε για μένα εξαρχής το παιχνίδι αυτό ήταν μία πρόκληση! Να πειραματίζομαι συνεχώς και να κάνω πράγματα που θα με κάνουν να περνώ ευχάριστα σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν αγωνίζεται η ομάδα μου!
Σίγουρα το χτίσιμο μιας νέας ομάδας (ανεξαρτήτου επιδόσεων) είναι μία πρόκληση που θα μου δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι! Άλλωστε μεγαλύτερη σημασία έχει το ταξίδι… κι όχι ο προορισμός!!!
Να ζητήσω μία μεγάλη ΣΥΓΝΩΜΗ στους υπόλοιπους manager που η κίνησή μου αυτή μειώνει τον ανταγωνισμό του ομίλου και να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία στους στόχους τους για φέτος!
Ο πρόεδρος του σκορπιού!