engem egy olyan szavazás érdekelne, hogy hány szavazó olvasott bele a fórumba. és hány szavazott csak úgy hasra ütés-szerűen
még egy kérdés: mi van, ha egál? elég kicsi az esélye, de megtörténhet.
Sziasztok!
Jelenleg rengeteg levél érkezik be hozzám, és rengeteg dologról kell egyeztetnem, ezért nézzétek el, hogy pár dologra nem reagálok idefent.
Megosztom veletek a küldő engedélyével egy levelemet, ami tegnap érkezett meg hozzám, egy személytől, aki még sosem irt be fórumra semmit sem.
Re: gratulálok
Küldte:
2012. 08. 28. 8:24:27
Nyugodtan beteheted
> > Szia!
> >
> > Szeretnék gratulálni neked így "személyesen" is. Én nagyon szurkoltam, hogy te nyerd meg, nekem már régóta sokkal szimpatikusabb az a stílus, amit te képviselsz.
> > Amit meg most elkezdtek rád zúdítani a fórum hozzászólásokban az meg egyenesen nevetséges.
> > Csak azért írom le a véleményemet, mert elhangzott egy olyan "vád", hogy azok szavaztak rád akik nem aktív fórumozók stb stb.... Én nem fogok ugyan hozzászólni, mert nem szeretnék senkinek támadási felületet nyújtani, de elég degradálónak érzem az olyan kijelentéseket számomra, mint az előző, mert ezzel azt sugallják, hogy akinek nem prioritás az, hogy minden második gondolatát megossza kérdés és csevegőben, az nem is lehet igazán részese ennek a játéknak, valószínűleg nem is ért az egészhez. Nem hiszem, hogy a győzelmed a szavazók hozzá nem értésének lenne köszönhető,vagy annak, hogy küldtél pár levelet
> > Sok sikert kívánok neked!Ezúton is köszönöm.