Evo zadnjeg kola prije susreta sa drugom konfom, nekak mi se čini da bu to malo, neinteresantno kolo, eventualno bi moglo biti interesantno između bodulskog, koji se nije logao od 04.04. i bota jadranke, neznam kaj bi tu napisao, ostalo sve pobijede lidera lige, odnosno prve tri ekipe na tablici.........
17.4.2010 18:00:00 ZG-Nomads Canibals
-- Nomadius bu tu i sa trečom ekipom koje nema uzeo bodove, canibalsima bez beda, jer svaki drugi rezultat, sličio bi naučnoj fantastici
17.4.2010 18:00:00 Philly Soul jugoplastika za sva vremena
-- kod kukija ili dineka još niko nije uzeo bodove doma, pa ne vjerujem da bi ga Phily Soul mogao iznenaditi, ipak je on lider lige za sada..........
17.4.2010 18:00:00 bodulsky Jadranka Kosor
-- e tu stvarno ne znam kaj bi napisao , mislim da bi jadranka to mogla dobiti zbog domačeg terena, ali.....
17.4.2010 18:00:00 KK Jugoplastika CRVENI YORK
-- tu se nadam laganoj pobjedi mog frenda
dikca, jer je sve na njegovoj strani , ima bolju formu igrača, dužu i kvalitetniju klupu , čista hrastovina, a
zola nema hrastovu klupu nego bukvinu, i mislim da bu to presudilo,
zolina je prednost domačeg terena i bolji ent vjerojatno, ali mislim da mu to ne bu dosta, sory
zoola, ipak je
diki u velikoj prednosti.......
evo to bi bilo moje pametno razmišljanje o sutrašnjim utakmicama, ako ima neko nešto protiv neka to odmah kaže ili neka šuti zauvijek..................
pozz, lijenjivci- nikad vi nebute stigli naš rekord po broju postova od prošle godine nikad i niko više , jedino ak dođete svi kod mene u 2-2 ligu jedino tada možemo opet pokušati, rušiti taj rekord, prošle sezone u ovo vrijeme već je bilo preko 300 postova,ah tužna siječanja, na lijepe dane sa vama, šmrc i sve utakmice laganica, i sve pobijede osim protiv
nomadiča koji je jedini trgal protiv mene sramoi se
Nomade, nemoj nikad više......no,no,no.................
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!