A eden menadjer znae za noviot igrac sto go kupi PLAYERS zasto mu trebase.Mu pisav deka e za KAVADARci. A GORGE i nekoj drug mislat deka zasluzeno go osvoi 5 mesto neka razmislat malku.
Ако мислиш на Medartas Cencovas, он веќе имаше одигранао 33 минути на 15.10.2011 за претходниот тим па логино беше да се чува вторник.
А за тоа дали е заслужено петото местото на george ќе кажам само дека и без поклонот од баниран пак ќе беше на истата позиција поради подобрата кош-разлика но баш заради тој поклон треба другите менаџери да се воздржуваат од тие коментари дека е заслужено бидеќи со право се ствара револт кај тебе. Значи не му реплицирав на Xsago на овој пост:
Hmmm, mene mi izgleda se regularno. Razgledaj gi sostavite, dlabocinata na timovite, nivnite minati sredbi i vtorata sredba vo ovaa sedmica. Ako sakaat dobra forma site timovi mora da taktiziraat po malku...
само заради тоа што не сакам јавно да дебатирам за местење нстпревари ама неговиот пост не држи вода од едноставна причина што купот беше одамна завршен а резликата од 76 - 103 при еднакво залагање е преголема и крајно нереална.
А не сум баш задоволен од резултатите на двете репрезентации. Од george не ни очекував повеќе бидеќи за мене е сеуште недокажан менаџер за да очекуваме врвни репрезентативни резултати, но за волја на вистина кога стана селектор немавме подобар кандидат. Од Xsago очекував повеќе, имам многу високо милење за него ама според резултатите имам впечаток дека повеќе му идеше со неговиот клуб. Кај двете репрезентации има натпревари каде повеќе се залагавме а не е изгубивме тесно што значи е направена лоша проценка. Не би сакал да бидам погрешно разбран ама мислам дека можевме да имаме некоја победа плус па се надевам дека следната сезона ќе биде поуспешна.