Interjú a válogatott kerettag tulajdonosokkal - II.
A tévéstáb megérkezett a csodásan felújított legelö-be, hogy riportot készítsen cimivel
(160427).
-D.Q:
Máté Oszkár (21284865) felől érdeklődünk. Miért került ilyen sokba az igazolás?
Volt valami különlegessége Oszkárnak?
-cimi:
Oszkár egy különleges játékos volt az akkori drafton. Nagyon multis volt és nagyon beleilett az edzéstervembe. passzolt Gondával (19806071). Két kínai is licitált rá igy kicsit felverték az árát de mindenképpen itthon akartam tartani. Nagyon tetszett a srác.-D.Q: Gonda mellett edződött (aki tavaly volt u21-es) melyikük a kedvenc kettejük közül?
Máté vagy Gonda, Máté vagy Gonda és hová tűnt Tóth Béla!?
(18274186)(Tóth Béla volt az airteam szertárosa és mókamestere, időnként gyúrói munkát is vállalt)
-cimi:
Nincsen kedvencem mindkettö srác a szivembe zárta magát. Gonda egyértemüen többre fogja vinni. Oszkár pedig jo kis mindenes lesz a csapatomba.
hová tünt Tóth Béla? erre Palik Lászlo tudna választ adni:-)) de valoszinü Damon Hillnél lakik:-)-D.Q: A két srác közül ki edzett szorgosabban? Nem kellett őket az ágyból kizavarni, mikor hasukra sütött a Nap?
-cimi: Hála istennek nem voltak gondok az edzéssel. szorgalmasan edzettek a fiuk. Bár néha sok volt a csajozás de idöben rájuk lett szolva.-D.Q: Milyen gondolatok kavarognak benned: hogyan szereplünk az EB-selejtezőn?
-cimi:
Szerintem jo csapatunk van. DH poszton extra a csapat. Nem irigylem wolwot, a csapat összeállitásban. Szerintem az EB-hez igen nagy szerencse is kell aki könnyü csoportba kerül nagyobb Ts-t tud vinni a fontos meccsekre. Szerintem ez tulságosan befolyásolja a játékot
Az idén jo eredményt fogunk elérni, az utolso 3 meccs nagy taktikai harc lesz. Ki mer és mennyit kockáztatni?!
- D.Q: A klubvezetése milyen célokkal vágott neki a II.2 ligának?
Mik a távoli tervek a két remek játékossal (Gonda és Máté)?
- cimi:
Mindenképpen a benntmaradás a cél és a stadionépités.
A 2 fiuval pedig nagy tervek vannak Oszkár maxolása után mindenképpen szeretnék egy extra 18 évest vásárolni és edzeni.- D.Q: Elterjedt egy pletyka miszerint cimi a legeslegjobb, de miért is?
Mi ennek az oka?
-cimi:
A barátaim hivnak igy. Ennek biztosan megvan az oka.(pl itt nézzünk az eredményeimre:-) de ugye én egy szerény srác vagyok nem fényezem magam:-) Ja, és a lányok is hivnak igy:-)) de ez 18 karikás történet:-)Még annyit szeretnék hozzáfüzni, hogy köszönöm a segitöimnek akik megértették velem ezt a játékot Dzsevasznak pl. és mindenkinek azt ajánlom,hogy edzeni edzeni edzeni csak igy lehet elöre jutni és a játék legszebb része.
köszönöm szépen
Mi is köszönjük ciminek a jó kis beszélgetést, sok sikert Máté Oszkárnak a válogatottban és klubjában is!
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 6/2/2012 6:44:33 AM