Ez a lepattanózás egyáltalán nem furcsa, szerintem ez a normális. Ha rosszabb értékelést kaptál volna, az lenne a meglepő! Szerintem a támadólepattanók szedése adja meg azt, hogy kinek milyen szintű a lepattanózása, mivel a védőlepattanók nézése nagyon csalóka, mert mint ahogy most is, nem azért szedett több lepattanót, mert jól pattanózik, hanem mert gyengébben dobtál és így több lepattanó labdája volt a saját palánkja alatt (ami alapból, 70-90%-ban a védekezőhöz megy a valós életben is, meg helyesen a játékban is). Nem az a nagy dolog, hogy egy csapat leszedi a védőlepattanót, hanem az, ha az ellenfélnél szedsz.
A te palánkodról lejött 35 lepattanó, ebből te szedtél 29-et (43-14), ő meg 6-ot.
Az ő palánkjánál volt 55 lepattanó, ő szedett 41-et (47-6), te 14-et.
Ő tehát elvett tőled 6-ot a 35-ből = 6/35 = 17,14%, te pedig tőle 14/55=25,45%. Jobb vagy pattanózásban, csak gyengébben dobtál és ezért darabra többet szedett. Ha kiszűrnénk a gyengébb dobó% hatását (ugyanúgy dobtatok volna), akkor a számokban is egyértelműen látnád, hogy jobb vagy. Ő a 17,14%-át szerezte meg a lepattanóknak tőled, tehát ha a te palánkodnál is 55 leeső labda lett volna (kiszűrve tehát a dobó% eltérést), akkor annak megközelítőleg 17,14%-át vitte volna el, ami kb. 9-10db. Te meg 14-et szedtél.
Kb. ez lenne: neked 14tám--46véd-60össz, neki 9tám-41véd-50össz.
Nem régóta játszom, nekem már a kezdetektől kezdve így volt logikus (remélem nem számoltam/írtam el), kíváncsi lennék egy-két véleményre, hogy hülyeség-e a gondolatmenetem.