ΥΓ.ο πρόεδρος των Averwf Larisas έχει κηρύξει απαγόρευση δηλώσεων???? που είσαι Σπύρο???
Καλησπέρα! Καταρχάς να συγχαρώ τα παιδιά που έφτασαν στο τελικό της κατηγορίας μας!! Από ότι φάνηκε ήταν οι καλύτεροι και δίκαια έφτασαν στο τελικό! Από εκεί και πέρα χάθηκα λιγάκι γιατί μια το ότι δούλευα πολύ, μια το ότι πήρα άδεια (επιτελούς), δεν μου άφηνε και πολύ χρόνο να αρθρογραφήσω! Οπότε τώρα που βρήκα λίγο χρόνο, καιρός να μιλήσω λίγο για τη πορεία της ομάδας μου! Ειλικρινά με ξενέρωσε ο τραυματισμός του βασικού σέντερ
Hadi Akrour της ομάδας μου γιατί δεν μου έδωσε το παιχνίδι τη δυνατότητα να κοντράρω στα ίσια την ομάδα των
kounoupia f16. Όχι ότι θα τον κέρδιζα κιόλας, γιατί πολύ απλά φάνηκε τελικά ότι φέτος είχε μακράν τη καλύτερη ομάδα από τον 2ο και σίγουρα είναι το φαβορί για την άνοδο! Εκτός και αν του τραυματιστούν 2-3 βασικοί παίκτες, πλάκα κάνω! Από εκεί και πέρα η σεζόν τελείωσε άδοξα για την ομάδα μας που είχε στόχο την άνοδο στη ΙΙ. κατηγορία. Χρήστο, συγνώμη που σε απογοήτευσα και για 1η φορά μετά από χρόνια ο μισητός σου αντίπαλος δεν ανέβηκε στη ΙΙ. κατηγορία! Πλέον ξεκινάμε το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς και ευελπιστούμε σε καλύτερη πορεία από την φετινή! Χαίρομαι που είδα τώρα στο τέλος και άλλους προέδρους να αρθρογραφούν! Ελπίζω η επόμενη χρονιά να είναι ακόμα πιο ενεργή από την φετινή!