Ilus vaadata kui logid sisse ja liiga foorumis on 19 uut postitus. Oma mäletamis mööda polnud ka kaua eemal. Delaserna pidi mind siis kerge vastasena. Eriline ülbus II liiga meeskonnalt. Eks ta tiba üllatav oli, et mõlemad alumised läksid vigadega välja. Mõlema tiimi entu oli põhjas. Kahju muidugi.
Nädalasest incomist niipalju, et eks ta püsib seal tiba alla 100k praegu, kui team on alumises kastis. Suur vahe on kas saad piletitulu võites 555k või põhja kündva tiimi vastu 453k. Eks kõik majandamine võtab aega ja pigem on tähtis pidevalt transfer listil silma peal hoida. Tagamehe ostsin ehk tiba varakult, järgmisel päeval vaatasin, et oleks saanud oma VÄ päris korralikult rahaliste võimalustega upgradetud siis oleks olnud ka lihtsam edasi ehitada.
Ma arvan, et pigem on parem olla topis sama sissetulekuga kui allpool ja vinduda. Võites oli ka kergem manööverdada, aga selle ajaga võrreldes oli ka aktiivsus hoopis teisel tasemel. Selle ootamisega jääbki minu arust ootama, sest iga hooaeg tuleb mingi erinev meeskond kes pushib karikale ja tavaliselt on neid pushijaid mitu. Kellelegi jäävad tühjad pihud ja kui varud läbi ja võitu ei tule on allaminek ka sedavõrra kiirem. Tuleb muidugi mäletada, et alati on võimalik saada see otsustav vigastus kas playoff mängus või tiba enne seda. Nii mõnegi korra olen nende pärast esikohast ilma jäänud :D
Pange ässalt, mu utopia meeskond läheb pankrotti, kahjuks ei saanud seda enam näppida ja ainult ühe koondise mees jäi vormipõudu...
Last edited by Kukoc at 4/17/2020 2:04:37 PM