BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Σεζον 13

Σεζον 13

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148802.149 in reply to 148802.148
Date: 8/31/2010 1:26:40 PM
Overall Posts Rated:
1717
Νομιζω το πιο δυνατο παιχνιδι σημερα στα χαρτια τουλαχιστον ηταν το δικο μου με τον αγορ..παρ ολα αυτα μονο δυνατο δεν ηταν αφου κερδισαμε ανετα με 18 ποντους εκτος εδρας και με τους βασικους να παιζουν μονο στα 3 πρωτα δεκαλεπτα ευτυχως για τον αγορ γιατι η διαφορα θα πηγαινε παραπανω :-))..ο Balmacenda σημερα πρεπει να εκανε το καλυτερο του παιχνιδι με τον αγορ(35 ποντοι,30 ριμπαουντ με τρομερα νουμερα) νομιζω απεδειξει για αλλη μια φορα οτι ειναι το καλυτερο 5αρι αυτη τη στιγμη στον ομιλο..αλλα οπως και στα περισσοτερα παιχνιδια δεν μπορει να τα κερδισει ενας παιχτης μονος του..δεν ξερω αν προβληματιστηκε καθολου ο αγορ μετα το σημερινο παντως να ειναι σιγουρος οτι θα δυσκολευτει πολυ για να παει στους τελικους..
στα υπολοιπα ξεχωριζει η νικη των σερρων..εγινε αυτο που ηθελε ο Χαρης και ετσι παραμενει στο κολπο για την τριτη θεση..νταντι κ αιζ καθαρισαν ευκολα σημερα και στα υπολοιπα δεν ειχαμε καποια εκπληξη...

ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ!!!

This Post:
00
148802.150 in reply to 148802.149
Date: 8/31/2010 1:54:14 PM
ΑΡΙΑΝΑΡΑ
IV.1
Overall Posts Rated:
22
paidia mporei kapoios na bohthsei gia to skaoyting? dhladh ti einai protimotero na kanoyme giati den mporeiw na kaneis skaoyting se oloys toys paixtes. thn gnvmh sas thelw. eyxaristw.

This Post:
00
148802.151 in reply to 148802.149
Date: 8/31/2010 3:59:34 PM
Overall Posts Rated:
2525
Παιδια θα συνφωνησω με ολα οσα γραφετε..αλλα ειναι και μια παρτιδαι ''σκακι''....Για μενα που ειναι η πρωτη μου χρονια ειναι μια πολυ καλη εμπειρια που δεινει αλλη οπτικη γωνια για το παιχνιδι.Το θεμα δεν ειναι απλα να ανεβεις μια κατηγορια αλλα να μπορεσεις και να κρατηθεις εκει!!(εχω παραδειγμα φιλου μου που ανεβηκε μαζι μου φετος στην ΙΙΙ κατηγορια και απο οτι φενετε θα πεσει).Το στησημο της ομαδας με βαθος χρονου, η σωστη προπονηση , η καλες μεταγραφες οριζουν και την πορεια της ομαδας. Φετος επελεξα να παιξω χαλαρα καποια παιχνιδια με αποτερο σκοπο να ανεβαζω διαθεση για να χτυπησω αυτα που θεωρω ποιο σημαντικα.Το γεγονος οτι ειμαι στην 3 θεση της βαθμολογιας δηλωνη οτι μεχρι τωρα το πετυχαινω!!
Σχετικα με τα σημερινα αποτελεσματα περα απο την ηττα των ΑΓΟΡ και ΚΥΝΗΓΩΝ ολα τα υπολοιπα φυσιολογικα...σχετικα με το δικο μου παιχνιδι, ηταν μια μεγαλης σημασιας ΝΙΚΗ...Στον απο εδω ομιλο ειναι καπως ποιο ξεκαθαρα τα πραγματα...αλλα στα PLAY- OFF πιθανον να υπαρξουν και εκπληξεις!!

This Post:
00
148802.152 in reply to 148802.149
Date: 8/31/2010 4:55:56 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα και από μένα,

Όσον αφορά το δικό μου μάτς, κάποια πράγματα δεν έχουν λογική, θα αναφέρω μόνο ότι ο SF μου ούτε στην ΙΙ απέναντι σε παικταράδες δεν είχε τέτοια αστοχία, απέναντι στους σημερινούς αντίπαλους SF, οι οποίοι τυχαίνει να είναι προς πώληση και είδα τα στοιχεία τους, στο σκοράρισμα τους ρίχνει 7-10 level σε σχέση με την άμυνα που έχουν! Μεγάλη αστοχία χωρίς ο αντίπαλος να παίξει μεγάλη άμυνα, καταδεικνύοντας πόσο σημαντική είναι η διάθεση, ανεξάρτητα από τους παίκτες και τα συστήματα που υιοθετούνται, γεγονότα που με απογοητεύουν στην λογική του παιχνιδιού...Αυτά δεν υποβαθμίζουν όμως την νίκη του Στέφανου, του οποίου η ομάδα έπαιξε καλά, ενώ εκανα και λάθη με τα πρόσωπα της 5αδας, χωρίς να δώσω προσοχή στους πιο κατέβαζα και να μαζέψουν πολλά αγωνιστικά λεπτά, κοινώς μαλ...ικα! :-)))

Στα υπόλοιπα, οι Κυνηγοί την πάτησαν από την περιφέρεια των Σερρών, ο Αιζ υπερεκτίμησε την Νίκη, οι Champions και τα Λιοντάρια μάλλον εγκατέλειψαν το άθλημα και προσφέρονται για σάκος του box (αλήθεια στις πόσες βδομάδες γίνεται εικονικός ο μανατζέρ?Πότε θα βγει στην αγορά ο Κακούρης??? :-)))))

Α ρε Ελλαδάρα, απογοήτευση ήταν το παιχνίδι σου σήμερα...

Last edited by fireblaze at 8/31/2010 4:56:14 PM

This Post:
00
148802.153 in reply to 148802.152
Date: 9/1/2010 4:35:45 AM
Overall Posts Rated:
11
Νομίζω πως χάσαμε ως Εθνική την αμυντική μας ταυτότητα και δεν έχουμε βρει ακόμα σωστό σύστημα στην επίθεση.
Με εκνευρίζει πολύ που ο ψηλότερος παίκτης μας είναι πολύ λίγος μέσα στη ρακέτα. Όταν είσαι 2.15 πρέπει να καρφώνεις και αυτόν που σε μαρκάρει και να μη κάνεις τρίπλες και σουτάκια από τα 6 μέτρα, δεν παίζεις στη γειτονιά σου...
Θέλω να δω επίσης και δίδυμο στην περιφέρεια Σπανούλη-Καλάθη νομίζω ότι η ταχύτητα τους θα μας βοηθήσει να σπάσουμε τη ζώνη.
Αυτά! Έκραξα και αλάφρωσα...

This Post:
11
148802.154 in reply to 148802.153
Date: 9/1/2010 11:25:25 AM
Overall Posts Rated:
2525
Ετσι ειναι οπως τα λες...μονο ο Σοφο εχει τσαμπουκα ..ο αλλος δεν λεω καλος παιχτης, αλλα δεν γινετε ρε φιλε να βελτιωνεις το τριποντο και να αφηνεις την δυναμη κατω απο το καλαθι, 5αρι εισαι!!Καποια στιγμη τα 3ποντα δεν μπαινουν οπως εχθες ...και μετα τρωμε πικρα!! Καποια στιγμη μας παιξανε με ψηλη πενταδα και εκει τελειωσαν ολα...

This Post:
00
148802.155 in reply to 148802.154
Date: 9/3/2010 3:22:19 PM
Overall Posts Rated:
7676
Περι της εθνικης δεν σχολια;ζω..Δεν χωρανε σχολια αλλωστε..Αυριο να δουμε..Ωστοσο αυριο εχουμε και μεις εναν ωραιο ομιλο να στηριξουμε...Βλεποντας λοιπν τις αγωνιστικες καταστασεις των ομαδων σημερα μου δημιουργηθηκε η εξης αισθηση...Μηπως τελικα δεν ειναι αμφιλεγομενη η 3η θεση και ειναι η 1η?Και εξηγουμαι..Σε ακομη χειροτερη κατασταση απο την προηγουμενη βδομαδα οι παικτες του ΑΓΟΡ ενω οι κυνηγοι δεν ειναι και ασχημα,εχουν και την εδρα.Οι δε αστεριες ειναι σε σχεδον τελεια κατασταση.Οποτε αλλη μια ηττα του ΑΓΟρ τον βαζει σε περιπετειες.Βεβαια με τα αναπομαιναντα ματς λιγο δυσκολο να ξανακανει γκελα αλλα ολα ειναι πιθανα.Παμε να δουμε ματς; προς ματς λοιπον.

Κυνηγοι-ΑΓΟΡ:Αναλυσαμε παραπανω.Αμφιροπο παιχνιδι που τεινει ,δυστυχως για μενα,προς τον ασσο.4-12 ποντοι για τους κυνηγους.

Αιζ-Καμινια:Εαν θελω να παραμεινω στο κυνηγι της τριτης θεσης ειναι επιβεβλημενη η νικη.Αυηντ βλεπω αλλωστε.Ασσος με 12-18

Αστεριες-ΚΑΕ:Κανενα σχολιο.Ευκολος ασσος και συνεχει της καλης πορεια των ενισχυμενων αστεριων.

Τσαμπιονς-Σερρες:Στο ντερμπι που θα κρινει εν πολλοις το ποιος θα μεινει στην κατηγορια βλεπω να εχουμε μαγλο ντερμπι.Η εμεπιρια των σερρων μαλλον δεν θα τις βοηθησει και θα εχουμε ασσο μεχρι 11 ποντους

Αυτα σε γενικες γραμμες.Περιπλεκουν τα πραγματα φετος λοιπον...

This Post:
00
148802.156 in reply to 148802.155
Date: 9/3/2010 5:13:23 PM
Overall Posts Rated:
4141
Αγαπητέ Χάρη θα προσπαθήσω να σε καθησυχάσω με πράξεις στην επικείμενη αγωνιστική, δεν θα διαφοροποιηθεί κάτι στο τέλος, επιτηδές το κάνω για να υπάρχει αγωνία! :-p Αν και οι Κυνηγοί έχουν καλή ομάδα, εγώ πιστεύω στην νίκη, είναι πλέον οι μόνοι μεγάλοι πελάτες που δεν μου έχουν κάνει γκέλα! :-)))

Κατα τ'άλλα Αιζ και Αστερίες υπο Κ.Σ. θα τα καταφέρουν άνετα εντός (20+ διαφορά πόντων βλέπω εγώ), θα διαφωνήσω ως προς το ντέρμπι των ουραγών, πιστεύω ότι οριακά οι Σέρρες το έχουν, αν και το συστημα του αντιπάλου ταιριάζει για την αντιμετώπιση των Σερρών...

Με τους απέναντι δεν ασχολούμαστε Χάρη?Οι Δαδι τον έχουν τον Λεναρνιακό, πιστεύω ότι τα Λιοντάρια παρόλο που το έχουν παρατήσει το άθλημα θα νικήσουν την αδύναμη Δόξα, χαλαρά ο Άρης το bot, ενώ ο ενισχυμένος Στόουν θα νικήσει έστω και δύσκολα τον Ηρακλή!

Η Εθνική σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο απογοητευτική, και άντε στο ποδόσφαιρο δεν περιμένουμε να δούμε θέαμα, αλλά στο μπασκετάκι καταντά εκνευριστικό...Δεν παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, ελπίζω μόνο να επαληθευτεί αυτό που λέγεται ότι...θολώνουμε τα νερά ως τώρα και να έχει ενδιαφέρον το μάτς με Ισπανία, α να δούμε...

PS: 2 και σήμερα για να σπάσουμε το ρεκόρ μυνημάτων της "ΣΕΖΟΝ 12"! :-)

This Post:
00
148802.157 in reply to 148802.155
Date: 9/3/2010 5:26:03 PM
Overall Posts Rated:
1717
Για την Εθνικη το μονο που θελω αυτη τη στιγμη ειναι να μπουνε στο παιχνιδι με τους Ισπανους και να τα δωσουν ολα..εχω βαρεθει να βλεπω την Εθνικη καθε φορα που παιζει με την Ισπανια να ειναι σαν να παιζει με την Dream Team..σιγουρα τεραστια δυναμη η Ισπανια δεν λεω αλλα οχι να τους φοβομαστε...
Στα δικα μας τωρα θα διαφωνησω με τον Χαρη οτι ο Αγορ μπορει να χασει την πρωτη θεση..πολυ απλα γιατι πρεπει να κανει 3 ηττες σε 5 παιχνιδια και εγω να τα κερδισω ολα πραγμα αδυνατο..οσο για τις αγωνιστικες καταστασεις πιστευω πως δεν θα επηρεασουν τον αγορ και θα καθαρισει τα επομενα παιχνδια ευκολα..το ενδιαφερον για μενα ειναι στην τριτη θεση..κυνηγοι ή αιζ?κατα καποιο τροπο ειναι και στο χερι να επηρεασω αυτη τη θεση αφου τους εχω και τους δυο στην εδρα μου..σιγουρα θα προτιμουσα τους κυνηγους τριτους αλλα δεν προκειται να το κανω σαν την εθνικη,θα παιξουμε για να κερδισουμε κ τα δυο παιχνιδια και οποιος θελει ας προκυψει για τα πλευ οφ..
στα σημερινα εχουμε:

Κυνηγοι-Αγορ:Ευκολη νικη για Αγορ λογω πολυ καλυτερου υλικου..

Αιζ-Καμινια:Κακος δαιμονας τα καμινια για τους Αιζ αλλα μονο με αυτοκτονια το χανουν αυτο το παιχνιδι..

Αστεριες-ΚΑΕ:ειμαστε σε καλο δρομο αλλα πρεπει να συνεχισουμε ετσι..νομιζω οτι το εχουμε αυτο το παιχνιδι..

Τσαμπιονς-Σερρες:οι γηπεδουχοι το εχουν παρατησει το παιχνιδι γι αυτο και θα παω με τις σερρες σε ενα πολυ κρισιμο παιχνιδι..

This Post:
00
148802.158 in reply to 148802.157
Date: 9/3/2010 6:03:20 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλά τα λές Στέφανε για την Εθνική, τώρα που λείπει ο Γκασόλ και ο Καλντερον, δεν είναι τόσο υπερομάδα, ακόμα και ο Μπαλματσέντα μπορεί να φάει την θέση του Μαρκ στην Εθνική! :-)

Προς silencer: Σώστο αυτό που λές για τον ψηλό, όσον αφορά την ζώνη, ΕΛΕΟΣ! Είναι η άμυνα των άμπαλων και έπρεπε να την σπάσουμε από την αρχή, υπάρχουν τρόποι και έχουμε τους παίκτες, και χωρίς Βασιλειάδη...

Προς MIKRO10: όταν έβαλαν τα ψηλά κορμιά, εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο???Με τόσα 4αρια (Πρίντεζη, Καϊμακόγλου, Φώτση κτλ) και PG ένα από τα ψηλότερα στην Ευρώπη, ήθελε μυαλό?Αλλά κάναμε μια μέτρια ομάδα όπως την Τουρκία μάγκες, αντε μη συγχηστώ πάλι...!

Άσχετο, παλιότερα λέγαμε για το επίπεδο του ομιλού μας, δείτε εδώ:

http://www.buzzerbeater.com/league/312/overview.aspx

Ο doxara xanarxomaste έχει φτάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου και έχει ρόστερ με τρελούς μισθούς! Πολύ ανταγωνισμός εκεί...

PS: Έκανα την ισοφάριση στα μυνήματα του φόρουμ! :-)))

Last edited by fireblaze at 9/3/2010 6:12:26 PM

This Post:
00
148802.159 in reply to 148802.158
Date: 9/3/2010 7:26:29 PM
Overall Posts Rated:
7676
Ναι αλλα ο στοχος παραμενει...181+ θελουμε:))..Τον ειδα και εγω σημερα τον δοξαρα αλλα πιστεψα οτι το ρεκορ του ειναι γιατι δεν ασχολειται και τοσο με το πρωταθλημα λογω κυπελλου..Τελικα ριχνοντας μια ματια στις πρωτες ομαδες εχουν λιγο καλυτερα ροστερ απο μας(οχι υπερβολικα πραγματα..2 ομαδες νομιζω πανω απο 200 και 3 εκει γυρω στα 180-200,δεν απεχουμε πολυ..).Αυτο ομως που με φουρκιζει εμενα ειναι οτι μας εχουν και στο φορουμ..Αυτη τη στιγμη που μιλαμε ειναι μερικα μυνηματα μπροστα και σας εφιστω την προσοχη...Μεχρι το τελος της σεζον να τους εχουμε αφησει πισω(μα πραγματικα διακοπες δεν καναν οι ατιμοι?,σε χειμερινη σεζον τωρα θα ειμασταν στα 200+ μυνηματα..)..Οσον αφορα τις προβλεψεις μου,παιδια μην με παρεξηγηται αν πεσω πολυ εξω γιατι δεν παρακολουθουσα για πολυ καιρο τα πραγματα.Για να κα καταλαβαιτε για τι μιλαμε σημερα καταλαβα οτι ενας παικτης μου οχι μονο επαιρνε προσπαθειες,που τον ειχα για τον πιο ομαδικο μου παικτη,αλλα ειναι και πρωτος μου σκορερ...Μανατζερ σου λεει μετα.

Κοιτα για τους απεναντι νομιζω ειναι ευκολα τα πραγματα.Οι καλοι θα νικησουν τους κακους και θα ειμαστε εμις καλα και αυτοι καλυτερα:Ρ

PS:Εκανα την προσπεραση στα μυνημτα του φορουμ:)))

Advertisement