Ki beszélt centerről? Te sem csak centerről beszéltél, hanem centerről és erőcsatárról:
Erőcsatár:
1. 2 pontos, Belső védekezés
2. Lepattanózás, Blokkolás
3. Tempódobás, Passzolás, Labdavezetés, Technika
4. Külső védekezés
El mondom a kedvedért még egyszer. TECH, PA, LB a másodlagos skillek, tempó az harmadlagos( a leptattanó is elsődlegesnek vehető, blokkról már megírtam a véleményemet). Erőcsatárnál is. Szövkapént illene már tudni.ameddig a másodlagosak nincsenek készen, minek harmadlagosat edzetni??
A felsorolt játékosok egyike sem center. Te kértél konkrétumokat, konkrét játékosokat, és én mondtam.
Felsoroltál 4 nevet, akik össze-vissza vannak edzve. KV-tempó meg stb. Ez nem elindult program.
Nem beszéltem kofa helyett., az ő esetét megemlítettem mint példát.
Az eredménye már ismert.
Kofa helyzetére utaltam ezzelm melyet ő a fóumban tisztán és éthetően leirt. És ezt azét emlitettem meg, met az edzés pogramom sajátossága az, hogy el lehet keülni a nála kialakult helyzetet. Gondolom hogy a tehetséges centert, akit megvett(vagyis remélem) nem a szerint az edzésmódszer szerint fogja csinálni, mint amelyet Te adtál neki ezidáig, mert akkor megismétli magát a helyzet.
Egyébként lenne egy észrevételem, ha már azt állítod, hogy mások nevében beszélek stb.
Felettébb érdekesnek tartom azt, hogy amint előálltam az ötlettel, hirtelen már lett egy 5 szezon óta működő center ecs-pogrramod, állítottad is azt, hogy ez nem újdonság. Fórumra se ide, sem a kintire nem írtál egyetlen hasonló dolgot sem. Miért?
Amikor Norbi rátért arra, hogy tulajdonképpen nem mutatsz példát( szövkapként nem nevelsz és nem is veszel edzeni egy magyart sem), 22:0-al kiesel a ligából, a nélkül hogy magyart nem edzel, akkor meg már tervbe van véve.
Pénzhiány? Én annak idején mikor kiestem az első ligából,3 millást spóroltam, Mellesleg minek vennél fiatalt? Draftra sem költöttél egy centet sem. Nem gyanúsítalak, csupán ez a dolog nálam nem áll össze.
Nem szeretném hogy újra kivégy egy rész a hsz-emből, és félre értelmezd másoknak, mint az előbb.
A lényeg az, hogy most olyan dolgokat is állítasz, melyeket a programodban meg sem említettél, pedig nem jelentéktelenek.
Ha ezzel a választókat szeretnéd megtéveszteni, akkor én tisztességtelen dolognak tatom(nem etikátlannak), ha nem, akkor pedig tanácsolni szeretném hogy máskor ne felejtsd ki őket!!!.
Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 2/10/2012 6:06:53 AM