Myślę, że można śmiało stwierdzić, że w nowym silniku występuje nasilenie starych bugów.. Szkoda.
@Mordimer: Takie zmiany to nic nowego, zdarzają się przy ustawieniu tego samego rezerwowego na dwóch różnych pozycjach, czy też samoistnie jak ktoś spadnie za faule a miał grać cały mecz, czyli nie ma zmiennika - wtedy grają tam chyba wszyscy rezerwowi po kolei..
@Szynka, Cegła: Z faulami tak bywa.. Moi też raz potrafią 10 fauli w meczu zrobić, innym razem jadą do 30.. Mój PG nie faulował jakoś wybitnie, w tym sezonie nieźle się przykłada, już kilka razy chyba spadł, podobnie jak SG, któremu do spadania coraz bliżej.. Z drugiej astrony C, u którego 6 fauli bywało standardem złagodniał nieco..i znowu zaczął o.O
@Diablo111: W starym silniku też się zdarzały takie rzeczy, acz nie tak często.. U mnie w meczu było co najmniej 3 razy, wcześniej.. raz w sezonie? jak nie rzadziej..
@obiezyswiat33: Zmiany w obronie strefowej - twój rywal bronił 2-3, jego C i PF mieli razem 5 bloków, jakiś poszedł pewnie na twojego PFa, poza tym widać dobrzy w obronie są i nie dali twojemu PFowi za dużo porzucać..