Ζουράρη,
αν θεωρείς ότι μπορείς να με απειλήσεις με κάποια αναφορά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο (μισό λεπτό να βάλω την φαντασία μου να δουλέψει... χμμμ, θα μπορούσες να στείλεις τραμπούκους να με βρουν στην δουλειά μου; Ευχαρίστως να σου δώσω και διεύθυνση, αλλά τα έξοδα αποκατάστασης της υγείας τους, θα τα επιβαρυνθείς εσύ.. Φαντάζομαι πόσο ηλίθιο θα σου ακούγεται αυτό τώρα. Τόσο τραβηγμένα μου ακούγονται όμως κι αυτά που γράφεις), είσαι λιγάκι γελασμένος. Και μόνο που το ανέφερες, είναι δείγμα γραφής "ανθρώπου" και το βάζω σε εισαγωγικά, διότι για μένα, το δείγμα αυτό, είναι του ρουφιάνου.
Η αλήθεια όμως, ξέρεις ποια είναι; Ότι αν κάνεις οποιαδήποτε "παραπάνω ενέργεια" δεν θα με νοιάξει καθόλου. Θα μου πάρουν την ομάδα; Θα μου τις βρέξουν; Θα πουν τον μπαμπά μου να έρθει για ενημέρωση διαγωγής; Το ένα και το αυτό. Έχω όμως την εντύπωση, πως αν σου συνέβαινε κάτι ανάλογο, μπορεί και να το έπαιρνες κατάκαρδα, μιας και ο υπερπολύτιμος για σένα Α.Ο και η υπερπροσπάθεια που 2 σεζόν τώρα έχεις κάνει (και για την οποία πρέπει να νιώθεις τουλάχιστον 80% πιο αρσενικός και περίπου 40% πιο ανώτερη ύπαρξη) θα λήξει τόσο άδοξα. Πρόσεξε, δεν υποννοώ ότι θα το έκανα ποτέ, γιατί ρουφιάνος δεν είμαι. Ίσα ίσα, βρίσκομαι συνεχώς στους δρόμους και κάνω έμπρακτο αγώνα κατά των ρουφιάνων πάσης φύσεως.
Δεν πρόκειται να ανακαλέσω τίποτα απ' όσα είπα, διότι τουλάχιστον έχουν επιχειρηματική βάση και, αν μη τι άλλο, όπως όλα δείχνουν, δεν είμαι ο μόνος που ενοχλήθηκε. Απλώς, ήμουν ο πρώτος που το εξέφρασε. Ο αμετανόητος της υπόθεσης είσαι εσύ, που ακόμα και μετά από 3 πλέον δημόσιες εκφράσεις δυσαρέσκειας, συνεχίζεις το ίδιο βιολί. Αυτό κάτι σημαντικό λέει για την κατάσταση, αλλά σε διαβεβαιώ ότι προσωπικά του δίνω ελάχιστη σημασία, γιατί λες πως κάνεις καζούρα. Να σε παραπέμψω μόνο σε έναν βασικό κανόνα του χιούμορ, ο οποίος λέει ότι είναι επιτυχημένο, όταν καταφέρεις να το δεχθούν και να το ενστερνιστούν και οι "στόχοι" του. Με άλλα λόγια, η καζούρα είναι πετυχημένη όταν μπορείς να κάνεις κάποιον να γελάσει με "τα χάλια του", αλλά μέσα από έξυπνα σχόλια και πραγματικά ευφυές χιούμορ.
Επίσης, λαϊκισμοί του τύπου "δεν σε τιμούν αυτές οι δηλώσεις" μου ακούγονται εντελώς κούφιοι και δεν με αγγίζουν. Κι αυτό διότι πέρα από την μία πρόταση που έχεις τονίσει, υπάρχουν μερικά γραπτά που νομίζω πως με χαρακτηρίζουν λεπτομερέστερα (μπορεί να με τιμούν, μπορεί και όχι. Εσύ δεν μπορείς να ξέρεις αν είμαι κανένας τσογλαναράς που ΔΕΝ θέλει να σκέφτονται τιμητικά για αυτόν). Επίσης, αν υπάρχει προσβλητικός χαρακτηρισμός, αυτός ίσως βρίσκεται στο "ανυποχώρητη καγκουριά", όπου όμως πρόκειται ουσιαστικά για έναν επιρρηματικό προσδιορισμό του τρόπου (ανυποχώρητη) και ένα κομμάτι lifestyle (καγκουριά). Δεν σε είπα ούτε βλάκα, ούτε ανόητο, ούτε μαλάκα, ούτε καργιόλη (μερικοί πρόχειροι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί. Επίτηδες δεν χρησιμοποίησα την λέξη "πούστη" γιατί η ομοφυλοφυλία είναι επιλογή, με την οποία μπορεί να μην συμφωνώ, αλλά αυτό είναι προσωπική εκτίμηση και δεν μπορεί να έχει γενική απήχηση. Δεν ξέρω την άποψή σου για το θέμα, οπότε αποφεύγω την ατυχή αναφορά).
Τέλος, σε παρακαλώ να μην με ξαναποκαλέσεις "φίλο" γιατί δεν είναι μια λέξη που εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ ελαφριά (θα παρατηρήσεις πως καμία μου κλητική προσφώνηση δεν περιέχει την λέξη "φίλε") και γιατί σίγουρα, κανείς από τους δύο μας, δεν νιώθει φιλικά για τον άλλο. Και όχι, δεν δέχομαι πως απλώς, "το λέει ο λόγος". Και σε τελική ανάλυση, επειδή θεωρώ πως δύσκολα θα παραδεχθείς πως οι Ανακοινώσεις σου ήταν εκτός ορίων, να σε παραπέμψω και στην έννοια της πλειοψηφίας, που αυτή την στιγμή δείχνει ενοχλημένη. Αν δεν σέβεσαι προσωπικά εμένα, ή τον εαυτό σου, μπορείς να καταβάλεις μια προσπάθεια να σεβαστείς αυτήν. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
Last edited by OniBocho at 3/11/2010 8:03:54 PM