BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.30 > Season 10

Season 10

Set priority
Show messages by
This Post:
00
109631.15 in reply to 109631.14
Date: 3/10/2010 3:15:08 PM
Overall Posts Rated:
66
Emena file mou me endiaferei na paizw to paixnidi gia na eimai me ta alla paidia filos kai antagwnisths,. . . sto katw katw ena paixnidi einai . . den prokeitai na trelathw me ena aplo [paixnidi. . . paizw to BuzzerBeater gia na to eyxaristithw kai pote den kanw dhlwseis allazwnias kai dhthenismou. . . (2 seson sto IV.30)
Esy mallon tha prepei na anarwththeis . . . giati arage eisai o poio antipatheis antipalos se olo ton omilo?
AYTO EINAI TYXAIO. . .
Sto katw katw den me endiaferei kai pou tha paizw kai se ti kathgoria . . . arkei na exw filous kalous . . na paizw matsakia . . .gia ayto ton logo einai tetoiou typou paixnidia san to BB
Edw den einai A1 oute vgazoume fragka . . .edw einai na perasoume kala!!!!
Mallon ta exeis mperdepsei ligo file mou. . .

This Post:
00
109631.16 in reply to 109631.14
Date: 3/10/2010 7:03:23 PM
Overall Posts Rated:
22
Δυστυχώς, δείχνεις να μην έχεις καταλάβει ορισμένα πράγματα. Για ξεκίνημα, για να μην μας περάσει και κανείς για τρελλούς, δεν είσαι ο πρώτος που "μας κερνάει παστέλια" ή όπως αλλιώς τα λέτε εσείς οι γηπεδικοί/αθλητικο-οπαδικοί τύποι. Έχουν περάσει και πολύ καλύτερες ομάδες από τον όμιλό μας, υπήρξαν πολύ δυνατές αναμετρήσεις, ακολούθησαν Ανακοινώσεις Τύπου, καζούρα στο φόρουμ, αλλά ΠΟΤΕ δεν υπήρξε πρόβλημα ή αντιπάθεια. Η διαφορά είναι ότι εσύ τονίζεις και προσωποποιείς τις καταστάσεις μέσα στο κεφάλι σου, κι έπειτα και έξω από αυτό. Κι αυτό, σε καθιστά το λιγότερο αντιπαθή, τουλάχιστον για 2 άτομα, ως τώρα. Το ότι οι υπόλοιποι δεν μίλησαν ή δεν έγραψαν, λίγη σημασία έχει.

Επιπλέον, δείχνεις και να μην πτοείσαι. Γράφω κάτι, συνεχίζεις να είσαι προκλητικός, απαντάει κι άλλος φίλος συμπαίκτης και τι του παραθέτεις;

"θα έπρεπε να αναλογιστείς την πορεία της ομάδας σου και πως αυτή είναι το λιγότερο αποτυχημένη..."

Ποια είναι η αποτυχία του Γ.Σ. Παλλήνης και ΠΟΙΟΣ είσαι εσύ που θα το κρίνεις; Όπως επίσης, ΠΟΙΟΣ είσαι εσύ που θα συμπεράνεις και θα κρίνεις τις τακτικές μου, αλλά και τα αποτέλεσματά τους, χαρακτηρίζοντας τον Νταλαβούρα κακοπροπονημένο (??????????). Για να σε προλάβω, ΔΕΝ θέλω καν να μπεις στην διαδικασία να μου πεις τι ΘΑ έκανες εσύ αν είχες αυτόν τον παίχτη, ή πως θεωρείς ότι θα ήταν καλύτερα προπονημένος. Δεν με ενδιαφέρει να δημιουργήσω αμυντικούς καρκίνους. Ο τύπος είναι "γεννημένος" σκόρερ κι ως τέτοιον τον ανέπτυξα. Γιατί το μπάσκετ, είναι πάνω απ' όλα θεαματικό παιχνίδι.

Κι ο κόσμος, δεν πήγαινε στο γήπεδο για να δει τον Λυπηρίδη, αλλά τον Γκάλη. Ούτε πήγαινε να δει τον Horace Grant, αλλά τον Jordan. Δεν γέμιζε το Auburn Hills Pallace για χάρη του Rodman και του Laimpeer, αλλά για τον Thomas. Στο Key Arena δεν έπεφτε καρφίτσα για χάρη του Gary Payton και του Shawn Kemp κι όχι για να δει ο κόσμος τον Frank Brickowski.

Γλαφυρά παραδείγματα, αλλά με έντονη επιχειρηματική βάση, νομίζω.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, πάρτο το γαμημένο και καλά ξεκουμπίδια, τουλάχιστον δεν θα τρώμε στην μάπα την ανυποχώρητη καγκουριά σου. Και μην στεναχωριέσαι, θα επιβιώσουμε και χωρίς εσένα και την υπερ-ομάδα σου, που θαρρείς πως όλοι προσπαθούν να προσβάλουν και να μειώσουν.

Message deleted
This Post:
00
109631.18 in reply to 109631.16
Date: 3/11/2010 1:39:00 PM
Overall Posts Rated:
66
Den perirazei file OniBochotoulaxiston tou xronou tha eimaste mia efxaristh parea. . gia na ton vohthisw ligo tha tou pw ena pragmataki . . kalytera einai na diavasei ta prohgoumena sms tou Ricky. . .pou htan persinos prwtathlitis tou omilou mas . .. . me ti sevasmo milaei gia olous mas akoma kai gia tous poio mikrous. . . (akoma milaw me to palikari thn allh evdomada tha paiksoume filiko)
Kai aytos mas kerdize alla oloi katalavainame oti exei poly kalyterh omada kai tou efxomastan sthn III na exei mia kalh poria. . .

This Post:
00
109631.19 in reply to 109631.16
Date: 3/11/2010 2:34:33 PM
Overall Posts Rated:
44
Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα και να επαναλάβουμε κάποια ακόμα...
ΔΕΝ έχω κάνει ΚΑΜΙΑ προσβλητική δήλωση για κανέναν συμπαίκτη μου και αναφέρομαι μόνο σε αγωνιστικά γεγονότα και σχόλια πάνω σε αυτά (αν ο οποιοσδήποτε μπορεί να ισχυριστεί το αντίθετο θα παρακαλούσα να το κάνει..). Σε αντίθεση μα αυτή την στάση καταφέρεστε εναντίων μου με χαρακτηρισμούς το λιγότερο προσβλητικούς...
πάρτο το γαμημένο και καλά ξεκουμπίδια, τουλάχιστον δεν θα τρώμε στην μάπα την ανυποχώρητη καγκουριά σου.
Θα παρακαλούσα λοιπόν φίλε OniBocho να ανακαλέσεις κι αυτό διότι α) δεν νομίζω ότι σε τιμούν αυτές οι δηλώσεις και β) αν διαβάσεις καλύτερα τους όρους του φόρουμ δεν επιτρέπονται προσβλητικοί χαρακτηρισμοί (και δεν θα ήθελα να προβώ σε κάποια παραπάνω ενέργεια)...
Για την ανοχή σας στην οποιαδήποτε γλαφυρή ή μη κριτική της πορείας της ομάδας σας δεν νομίζω ότι μπορώ να πω τίποτα περισσότερο παρά ότι είναι ανύπαρκτη, γεγονός το οποίο συνάδει με την απουσία κάποιας διορθωτικής κίνησης απο μέρους σας για την καλυτερευση της πορείας αυτής... αυτό όμως είναι δικό σας πρόβλημα και όχι δικό μου και γι' αυτό δεν θα κάνω καμία παραπάνω δήλωση σε σχέση με αυτό και θα σας αφήσω να συνεχίζετε την ίδια ακριβώς πορεία που σας ικανοποιεί κατα πως φαίνεται...

This Post:
00
109631.20 in reply to 109631.19
Date: 3/11/2010 3:55:57 PM
Overall Posts Rated:
66
Mallon den exeis katalavei katholou oti einai ena aplo paixnidi. . . KAI OXI PRWTATHLIMA ZWHS. . . .
Sto eipe emesa o ObiBocho. . .alla mallon den to katalaves. . .
Se ena paixnidi file mou den xorane kritikes oute allazwnies . . .tous enthousiasmous kai ta panigiria krata ta gia ton eauto sou (vges eksw kai anoikse kanena pmoukali,. . . kane kanena party. . . etc) . . . to an einai anyparkth h oxi h poreia mas mesa sto game kai to pws mas ikanopoiei ase na to krinoume emeis kai o kathenas pou paizei to game. . . ara loipon den se afora . . . .
Pisteyw oti ta exeis mperdepsei ta pragmata ligo kai tha prepei na ta ksekatharisei mesa sou. . .
An diavases ta parapanw sms tou Ricky tha katalavaines oti enw htan prwtos kai etoimos na parei to prwtathlima tou omilou. . . den ekane entonh kritikh kai oute htan allazwnas antitheta htan metriofron kai edeixne sevasmo ston antipalo. . . elpizw na se vohthisa ti theloume na poume.

This Post:
00
109631.21 in reply to 109631.20
Date: 3/11/2010 4:15:14 PM
Overall Posts Rated:
44
Δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου στο ότι είναι ένα παιχνίδι και σαν αυτό το αντιμετοπίζω μπορώ να σε διαβεβαιώσω φίλε μου...
Απο κεί και πέρα όμως επειδή ακριβώς είναι ένα παιχνίδι η καζούρα (ακα σχολιασμός) είναι μέρος του και μάλιστα μπορώ να σε διαβεβαιώσω ιδιαίτερα διασκεδαστικό... Οι ατάκες περι σεβασμού είναι το λιγότερο άτοπες δεδομένου (το επαναλαμβάνω 3 φορά, ποσες ακόμα θα χρειαστεί να το πω για να το καταλάβεις φίλε μου;;;) ότι ο σχολιασμός μου δεν ήταν ποτέ προσβλητικός απέναντι σε οποιονδήποτε συμπαίκτη... τα σχόλια ήταν μόνο για τις ομαδες και έμεναν εκεί... σε αντίθεση με του φίλου Oni...
Όσο για τους ενθουσιασμούς που λες να κρατήσω μέσα μου θα σου απαντήσω ότι εγώ απλά δελτία τύπου εκδίδω τίποτα παραπάνω, αν δεν θες μην τα διαβάσεις φίλε μου...

This Post:
00
109631.22 in reply to 109631.21
Date: 3/11/2010 8:03:33 PM
Overall Posts Rated:
22
Ζουράρη,

αν θεωρείς ότι μπορείς να με απειλήσεις με κάποια αναφορά ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο (μισό λεπτό να βάλω την φαντασία μου να δουλέψει... χμμμ, θα μπορούσες να στείλεις τραμπούκους να με βρουν στην δουλειά μου; Ευχαρίστως να σου δώσω και διεύθυνση, αλλά τα έξοδα αποκατάστασης της υγείας τους, θα τα επιβαρυνθείς εσύ.. Φαντάζομαι πόσο ηλίθιο θα σου ακούγεται αυτό τώρα. Τόσο τραβηγμένα μου ακούγονται όμως κι αυτά που γράφεις), είσαι λιγάκι γελασμένος. Και μόνο που το ανέφερες, είναι δείγμα γραφής "ανθρώπου" και το βάζω σε εισαγωγικά, διότι για μένα, το δείγμα αυτό, είναι του ρουφιάνου.

Η αλήθεια όμως, ξέρεις ποια είναι; Ότι αν κάνεις οποιαδήποτε "παραπάνω ενέργεια" δεν θα με νοιάξει καθόλου. Θα μου πάρουν την ομάδα; Θα μου τις βρέξουν; Θα πουν τον μπαμπά μου να έρθει για ενημέρωση διαγωγής; Το ένα και το αυτό. Έχω όμως την εντύπωση, πως αν σου συνέβαινε κάτι ανάλογο, μπορεί και να το έπαιρνες κατάκαρδα, μιας και ο υπερπολύτιμος για σένα Α.Ο και η υπερπροσπάθεια που 2 σεζόν τώρα έχεις κάνει (και για την οποία πρέπει να νιώθεις τουλάχιστον 80% πιο αρσενικός και περίπου 40% πιο ανώτερη ύπαρξη) θα λήξει τόσο άδοξα. Πρόσεξε, δεν υποννοώ ότι θα το έκανα ποτέ, γιατί ρουφιάνος δεν είμαι. Ίσα ίσα, βρίσκομαι συνεχώς στους δρόμους και κάνω έμπρακτο αγώνα κατά των ρουφιάνων πάσης φύσεως.

Δεν πρόκειται να ανακαλέσω τίποτα απ' όσα είπα, διότι τουλάχιστον έχουν επιχειρηματική βάση και, αν μη τι άλλο, όπως όλα δείχνουν, δεν είμαι ο μόνος που ενοχλήθηκε. Απλώς, ήμουν ο πρώτος που το εξέφρασε. Ο αμετανόητος της υπόθεσης είσαι εσύ, που ακόμα και μετά από 3 πλέον δημόσιες εκφράσεις δυσαρέσκειας, συνεχίζεις το ίδιο βιολί. Αυτό κάτι σημαντικό λέει για την κατάσταση, αλλά σε διαβεβαιώ ότι προσωπικά του δίνω ελάχιστη σημασία, γιατί λες πως κάνεις καζούρα. Να σε παραπέμψω μόνο σε έναν βασικό κανόνα του χιούμορ, ο οποίος λέει ότι είναι επιτυχημένο, όταν καταφέρεις να το δεχθούν και να το ενστερνιστούν και οι "στόχοι" του. Με άλλα λόγια, η καζούρα είναι πετυχημένη όταν μπορείς να κάνεις κάποιον να γελάσει με "τα χάλια του", αλλά μέσα από έξυπνα σχόλια και πραγματικά ευφυές χιούμορ.

Επίσης, λαϊκισμοί του τύπου "δεν σε τιμούν αυτές οι δηλώσεις" μου ακούγονται εντελώς κούφιοι και δεν με αγγίζουν. Κι αυτό διότι πέρα από την μία πρόταση που έχεις τονίσει, υπάρχουν μερικά γραπτά που νομίζω πως με χαρακτηρίζουν λεπτομερέστερα (μπορεί να με τιμούν, μπορεί και όχι. Εσύ δεν μπορείς να ξέρεις αν είμαι κανένας τσογλαναράς που ΔΕΝ θέλει να σκέφτονται τιμητικά για αυτόν). Επίσης, αν υπάρχει προσβλητικός χαρακτηρισμός, αυτός ίσως βρίσκεται στο "ανυποχώρητη καγκουριά", όπου όμως πρόκειται ουσιαστικά για έναν επιρρηματικό προσδιορισμό του τρόπου (ανυποχώρητη) και ένα κομμάτι lifestyle (καγκουριά). Δεν σε είπα ούτε βλάκα, ούτε ανόητο, ούτε μαλάκα, ούτε καργιόλη (μερικοί πρόχειροι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί. Επίτηδες δεν χρησιμοποίησα την λέξη "πούστη" γιατί η ομοφυλοφυλία είναι επιλογή, με την οποία μπορεί να μην συμφωνώ, αλλά αυτό είναι προσωπική εκτίμηση και δεν μπορεί να έχει γενική απήχηση. Δεν ξέρω την άποψή σου για το θέμα, οπότε αποφεύγω την ατυχή αναφορά).

Τέλος, σε παρακαλώ να μην με ξαναποκαλέσεις "φίλο" γιατί δεν είναι μια λέξη που εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ ελαφριά (θα παρατηρήσεις πως καμία μου κλητική προσφώνηση δεν περιέχει την λέξη "φίλε") και γιατί σίγουρα, κανείς από τους δύο μας, δεν νιώθει φιλικά για τον άλλο. Και όχι, δεν δέχομαι πως απλώς, "το λέει ο λόγος". Και σε τελική ανάλυση, επειδή θεωρώ πως δύσκολα θα παραδεχθείς πως οι Ανακοινώσεις σου ήταν εκτός ορίων, να σε παραπέμψω και στην έννοια της πλειοψηφίας, που αυτή την στιγμή δείχνει ενοχλημένη. Αν δεν σέβεσαι προσωπικά εμένα, ή τον εαυτό σου, μπορείς να καταβάλεις μια προσπάθεια να σεβαστείς αυτήν. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Last edited by OniBocho at 3/11/2010 8:03:54 PM

This Post:
00
109631.23 in reply to 109631.22
Date: 3/11/2010 8:09:53 PM
Overall Posts Rated:
22
Για την ανοχή σας στην οποιαδήποτε γλαφυρή ή μη κριτική της πορείας της ομάδας σας δεν νομίζω ότι μπορώ να πω τίποτα περισσότερο παρά ότι είναι ανύπαρκτη, γεγονός το οποίο συνάδει με την απουσία κάποιας διορθωτικής κίνησης απο μέρους σας για την καλυτερευση της πορείας αυτής... αυτό όμως είναι δικό σας πρόβλημα και όχι δικό μου και γι' αυτό δεν θα κάνω καμία παραπάνω δήλωση σε σχέση με αυτό και θα σας αφήσω να συνεχίζετε την ίδια ακριβώς πορεία που σας ικανοποιεί κατα πως φαίνεται...

Πιστεύω δε, ότι και τίποτα από τα παραπάνω να μην είχα γράψει, η άνωθι παράγραφος αρκεί για να χαρακτηρίσει ποιος είναι σε θέση:

* να κάνει χιούμορ
* να παίξει απλά το παιχνίδι
* να γίνει μέλος της κοινότητας
* να χρησιμοποιήσει την κοινή λογική.

I (partly) rest my case.

This Post:
00
109631.24 in reply to 109631.23
Date: 3/12/2010 6:39:40 AM
Overall Posts Rated:
44
Βασικά OniBocho πλάκα είχε το πρίζομα... Τώρα πια όμως κατάντησε λίγο βαρετό γι'αυτό και θα σταματήσω να απαντάω... Με ειλικρίνεια σου λέω ότι είχες αρκετή πλάκα πάντως... Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου...

This Post:
00
109631.25 in reply to 109631.24
Date: 3/13/2010 6:35:03 AM
Overall Posts Rated:
5050
Εδώ είμαι κι εγώ! (όχι που δεν θα σας υποστήριζα!)
Zourari αλήθεια πιστεύεις πως έχεις καλύτερη ομάδα από εμένα? Γιατί η δική μου ομάδα την προηγούμενη σεζόν είχε πέσει σε έναν από τους πιο δύσκολους ομίλους της IV ενώ η δική σου κάνει πάρτι και δωροδοκεί τους Blue Devils με πολλούς πόντους.
Πιστεύεις πως ο Ntalavouras είναι κακοπροπονημένος? Πάρε έναν παίκτη και φτιάξε τον όπως θες (μέχρι να χτυπήσει 20+ στις δύο άμυνες).
Η ΠΑΛΛΗΝΗ είναι αποτυχημένη? Γιατί εγώ νόμιζα πως έκλεισα φιλικό με μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα που την προηγούμενη σεζόν με καταδίωκε από πίσω με μια νίκη διαφορά.
Όσο για την Gistobabehal, εγώ νόμιζα πως να μου ρίξουν τριαντάρα την προηγούμενη σεζόν στο Reebok Arena ήταν πραγματικά αξιόλογο. Αλλά τελικά ήταν η ομάδα μου τόσο χάλια που τρώει 30 από αυτούς?
ΟΚ ρε...
See ya!

Advertisement