בתור משתמש אלמוני והכי אובייקטיבי שיכול להיות (למרות שבמקרה השתחל לליגה של יהודה), אתן את נקודת מבטי לדיון הדי מיותר הזה.
בזמן כהונתו של דוב הנבחרת הגיעה להישגים פשוט בלתי נתפשים. זכייה באליפות אירופה כנגד כל הסיכויים, אחרי שגברנו על הנבחרות הטובות בעולם בדמות איטליה וצרפת עם קהילות הרבה יותר גדולות מאתנו. מאזן מושלם בשלב ראשון של אליפות העולם, כשאנחנו עם רגל וחצי בחצי הגמר שם, ועם כוונות רציניות לזכות גם באליפות העולם. תוך כדי, דוב בקשר יומיומי עם המאמנים, ועל פי הדיווחים השחקנים מתקדמים בצורה מושלמת. הוא גם בקשר קרוב עם מאמן הנבחרת הבוגרת קני לגבי בניית סגל איכותי ביותר, אשר בטוח יביא אותנו להישגים מרשימים גם בנבחרות הבוגרות. ועוד לא אמרתי מילה על הטקטיקות הגאוניות שניצחו יריבות הרבה יותר חזקות מאיתנו. ועם כל זה, ולמרות כל ההישגים, דוב שומר על פרופיל צנוע, מקשיב לכולם, ומשתף אותנו בהחלטות שלו ובדרך בה הן נעשו.
אני כלל לא מבין, מה יכול להיעשות טוב יותר, אפילו בתיאוריה. לדעתי יש לנו את המאמן הכי טוב בכל ההיסטוריה של המשחק. אם זה היה תלוי בי, הוא היה מאמן נצחי של שתי הנבחרות. לכן במקום לבקר אותו בצורה לא עניינית ולא מכובדת (חשוב לציין שאני בדומה לדוב בעד ביקורת עניינית), הייתי מציע לכל אחד מהמשתמשים פשוט ללמוד ממנו.
ואישית לדוב, אתה לא חייב לאף אחד דין וחשבון, אז אל תצטדק לכל אחד שמנסה להמעיט מהשגיך ומעבודה העצומה שאתה עושה. הרוב המוחלט של המשתמשים איתך באש ובמים, ונהיה איתך גם בימים פחות זוהרים מעכשיו.
ושיהיה לך ולנו בהצלחה מכל הלב.