Καλησπέρα και απο μένα!
Καταρχήν για τα σημερινα παιχνίδια, βλέπω ότι στον όμιλο μας είναι πιο αμφιρροπα τα πραγματα, αφού υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, πράγμα που προσδίδει μεγάλον ενδιαφέρον και δείχνει πόσο σημαντικές είναι οι τακτικές που υιοθετούνται...Ακόμα βομβαρδίζονται τα καλάθια στο Καμινια-Αιζ, λογική η νίκη του Στέφανου, προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος με την αμυντική προσπάθεια της ομάδας μου και θα τους λιώσω στην προπόνηση! Πάντως γενικά μέσα έπεσαν πάλι τα προγνωστικά!
Για MVP αγωνιστικής υποθέτω θα βγάζουμε από μεριά νικητή, και θα έχει να κάνει με συνολική προσφορά παίκτη, σωστά?Με αυτή την λόγική, προτείνω τους παρακάτω:
Efstratios Mpaxevanidis
(4186993) - Αστερίες
P. Karatsoglanos
(7590417) - Καμίνια (Έχω αδυναμία στο συγκεκριμένο όνομα, για πολλές σεζόν ήταν ο PF μου!)
A. Kaloudis
(7409497) - Ντάντι
Όσον αφορά την ερώτηση από τον Χάρη, Ρεθυμνιώτης είμαι, στο Μελίνα Μερκούρη έχω διαρκείας,ανελλιπώς τα 3 τελευταία χρόνια παρακολουθώ, πορωμένος με το μπασκετάκι...Επιπλέον, είχα πάει Βελιγράδι όταν το σηκώσαμε με Εθνική και προγραμματίζω ταξίδι για Κωνσταντινούπολη τον Σεπτέμβρη που θα σηκώσουμε την κούπα, όποιος θέλει ακολουθεί! (Παρεπιπτόντως, Γιώργος το ονομά μου!)
Last edited by fireblaze at 4/3/2010 2:42:26 PM