BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > ΣΕΖΟΝ 12

ΣΕΖΟΝ 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135921.15 in reply to 135921.14
Date: 3/31/2010 5:34:50 PM
Overall Posts Rated:
7676
Δεν ειχα και πολυ χρονο χθες για να γραψω οποτε σημερα εστω και καθυστερημενα...Ηττα εντος εδρας για την ομαδα μου..Δικαιολογησαμε τον χαρακτηρισμο του ντερμι στο τελευταιο 12λεπτο και μονο...μπραβο στον fireblaze που δεν επεσε σε καμια απο τις παγιδουλες μου και δικαιολογησε την μεχρι τωρα πορεια του στο παιχνιδι...κατα τα αλλα ολα πηγαν οπως ακριβως τα ειχαμε προβλεψει με μερικες πραγματικα μικρες αποκλησεις στις διαφορες...Καλα ξεκινησαν τα προγνωστικα φετος...Αντε να δουμε απο βδομαδα τι θα γινει...

This Post:
00
135921.16 in reply to 135921.15
Date: 4/2/2010 1:50:33 AM
Overall Posts Rated:
4141
Καλό μήνα σε όλους (έστω και με μια μέρα καθυστέρηση!)

Μεγάλος αγώνας την Τρίτη και ακολουθούν αλλά 2 δύσκολα μάτς...Γνωρίζετε οτι η μηχανή του παιχνιδιού δίνει απλά μια απεικόνιση του αγώνα, οπότε το επιμέρους σκόρ στα 12λεπτα,το πότε κάνουν φάουλ οι παίκτες κτλ δεν έχει και τόση σημασία, αλλά μόνο για εμάς που έχουμε χρόνο και το βλέπουμε live!

Οπότε το τελικό αποτέλεσμα μόνο βγάζει συμπέρασμα και ήταν δυνατό μάτς...Αυτό το πρίνσετον το αντιμετώπισα για 2η φορά μετά τόσες σεζόν και πιστεύω ότι χρειάζεται πολλούς συνδυασμούς ικανοτήτων παικτών για να αποδόσει τα μέγιστα (στο κολεγιακό στην Αμέρική συνηθίζεται αν δεν κάνω λάθος!)

Ένα συμπέρασμα είναι ότι δεν παίζουν τα budget τον αγώνα-πχ η Παρτιζάν στο final-4 της Ευρωλίγκα!- αλλά η τακτική, η διάθεση, η αγωνιστική κατάσταση και οι εκπλήξεις που ετοιμάζει όποιος ψάχνεται (και οχι οι...βαριές φανέλες! χα χα χα). Forza Ρεθυμνάρα! :-)

Καλή Ανάσταση!

This Post:
00
135921.17 in reply to 135921.16
Date: 4/2/2010 5:15:37 AM
Overall Posts Rated:
7676
Προφανως το γνωριζουμε φιλε μου αλλα αν δεν σχολιασουμε τον αγωνα σαν πραγματικο δεν χανει λιγο απο την νοστιμαδα του?Ασε που δεν εχω καταλαβει ενα και μονο πραγμα ως προς την μηχανη..Οι βολες που μπαινουν στο τελος ειναι δλδ προσχεδιασμενες?Δδλ προσχεδιαζει την διαφορα και τις βολες?
Οσον αφορα το πρινσετον θα ελεγα οτι ειναι ενα παρα πολυ δυσκολο συστημα να παιχτει και γι αυτο ειναι παρεξηγημενο αλλα μπορει να βγαλει και παρα πολυ καλα αποτελεσματα,ιδιαιτερα σε πιο δυσκολους αντιπαλους.Και ειναι οντως ενα συστημα που χρησιμοποιειται στα κολλεγιακα,με πολλα σκριν και πασες νομιζω..Αυτα τα λιγα..Για την Παρτιζαν οτι και να πουμε,λιγο θα ειναι,μη σου πω οτι οι μισες ομαδες στην Ελλαδα εχουν φαινομενικα καλυτερη ομαδα ε?Αλλα το γηπεδο μετραει...
Και μια ερωτηση προσωπικου περιεχομενου...Τι σχεση με το ρεθυμνο?Σταθερος στο Μελινα Μερκουρη?

This Post:
00
135921.18 in reply to 135921.17
Date: 4/2/2010 6:39:07 AM
Overall Posts Rated:
1717
αφου ειδαμε τις αγωνιστικες καταστασεις παμε να δωσουμε προγνωστικα..

αγορ-σερρες:το ντερμπι της αγωνιστικης..καλη ομαδα η σερρες καλυτερος ομως ο αγορ,εχει και την εδρα..ασσος με 15 ποντους διαφορα..

καμινια-Αιζ:παιχνιδι παγιδα για τους Αιζ σε δυσκολη εδρα και με τον προπονητη των καμινιων να παιζει πολυ με τις διαθεσεις..παρ'ολα αυτα διπλο με 8-12 ποντους διαφορα..

Αρης-Αστεριες:παιχνιδι εκτος εδρας για την ομαδα μου που πρεπει να το κερδισουμε,οι αγων.καταστασεις σημερα δεν ηταν ασχημες για εμας και ο ενθουσιασμος ειναι καλος οποτε παμε για το διπλο με ολα τα οπλα..θα ρισκαρω διπλο με 5-10 ποντους..

Νικη βολου-Κυνηγοι:δυσκολο παιχνιδι για τους κυνηγους με μια ομαδα που παρ'ολο το 0-2 την πιστευω..διπλο αλλα δεν αποκλειω καποια εκπληξη..

στον διπλο ομιλο συνοπτικα:

νταντι-στανη:1
Mpouroupoupoum -γουρουνια:2
λενιαρνιακος-3κ:1
γκρικ ματζικ-λιονταρια:1

This Post:
00
135921.19 in reply to 135921.18
Date: 4/3/2010 10:16:04 AM
Overall Posts Rated:
7676
Για να δωσουμε και εμεις τα δικα μας,που φανταζομαι δεν θα ειναι και πολυ διαφορετικα...
ΑΓΟΡ-Σερρες:Εαν ο Καραλιους ηταν σε καλυτερη κατασταση μπορει να μιλουσαμε διαφορετικα.Ωστοσο το ξεζουμισμα του την περασμενη εβδομαδα τονα κανει να φαινεται κουρασμενος.Οποτε θα πεμε με τον ασσο με διαφορα 11-18 ποντους.

Αρης-Αστεριες:Δεν μπορω να δω αλλο αποτελεσμα απο το διπλο.Σε καλη κατασταση οι αστεριες,θα πανε για την νικη με διαφορα 12-18

Νικη-Κυνηγοι:Κακες αγωνιστικες καταστασεις εκατερωθεν,ωστοσο πιστευω οτι οι κυνηγοι εχουν την ποιοτητα να παρουν ακομη μια νικη και να παραμεινουν στην κορυφη της βαθμολογιας.Διπλο με διαφορα 7-16

Καμινια-Αιζ:Δεν μπορω να περιμενω αλλο απποτελεσμα παρα την νικη.Οχι για τιποτα αλλο αλλα δεν χωραιε αλλη ηττα στο προγραμμα απο τοσο νωρις.Αρα θα παω με το διπλο και με διαφορα 11-17

Απο τον αλλο ομιλο,απλα θα συμφωνησω με τον στεφανο..Διαφορετικ αποτελεσμα θα ειναι εκπληξη καλουτσικη..Το πιο αμφιροπο παιχνιδι ειναι γκρικ ματζικ με λιονταρια οπου μπορει να εχοτυμε καποια εκπληξη..Ολα τα αλλα θα ειναι και με διαφορα

This Post:
00
135921.20 in reply to 135921.19
Date: 4/3/2010 10:18:56 AM
Overall Posts Rated:
7676
Και εκτος των αλλων προτεινα να ψηφιζουμε καθε αγωνιστικη και MVP...αν εχει λιγο συμμετοχη θα το κανουμε και νημα.Τι λετε?

This Post:
00
135921.21 in reply to 135921.20
Date: 4/3/2010 2:03:21 PM
Overall Posts Rated:
1717
Αγωνιστηκη με εκπληξεις η σημερινη..

η μεγαλη φυσικα εκπληξη ηταν η ηττα των Αιζ απο τα καμινια και δικαιωθηκα οταν ειπα οτι ειναι παιχνιδι παγιδα για το λογο οτι τα καμινια παιζουν πολυ με την διαθεση..κ αυτο εγινε..τα καμινια εκμεταλλευτηκαν την μεγαλυτερη προσπαθεια και πηραν το παιχνιδι..
επισης στο παιχνιδι των κυνηγων επεσα μεσα που ειπα οτι θα δυσκολα θα κερδιζαν οι κυνηγοι και αν δεν ειχαν τη μεγαλυτερη προσπαθεια δεν θα κερδιζαν..
στα υπολοιπα η ομαδα μου και η αγορ καναμε το χρεος μας και συνεχισαμε με ευκολες νικες..
στον απεναντι ομιλο θελω να σταθω λιγο στο παιχνιδι των γρικ ματζικ με τα λιονταρια..τα λιονταρια φετος παρουσιαζουν σιγουρα πολυ καλυτερο προσωπο απο τη περυσι ενω και οι νεωφοτιστοι συνεχιζουν το δυναμικο τους ξεκινημα δειχνοντας οτι ειναι ενας πολυ δυσκολος αντιπαλος..τα λιονταρια παρα την μεγαλυτερη προσπαθεια δεν τα καταφεραν και δειχνει φετος στον απεναντι ομιλο οτι θα εχουμε ενδιαφερον ως προς την πρωτια..

οσο γι αυτο που προτεινε ο χαρης εγω ειμαι μεσα και μακαρι να αρχιζουν και αλλοι να συμμετεχουν πιο ενεργα στο φορουμ..

This Post:
00
135921.22 in reply to 135921.21
Date: 4/3/2010 2:35:02 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα και απο μένα!

Καταρχήν για τα σημερινα παιχνίδια, βλέπω ότι στον όμιλο μας είναι πιο αμφιρροπα τα πραγματα, αφού υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, πράγμα που προσδίδει μεγάλον ενδιαφέρον και δείχνει πόσο σημαντικές είναι οι τακτικές που υιοθετούνται...Ακόμα βομβαρδίζονται τα καλάθια στο Καμινια-Αιζ, λογική η νίκη του Στέφανου, προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος με την αμυντική προσπάθεια της ομάδας μου και θα τους λιώσω στην προπόνηση! Πάντως γενικά μέσα έπεσαν πάλι τα προγνωστικά!

Για MVP αγωνιστικής υποθέτω θα βγάζουμε από μεριά νικητή, και θα έχει να κάνει με συνολική προσφορά παίκτη, σωστά?Με αυτή την λόγική, προτείνω τους παρακάτω:

Efstratios Mpaxevanidis(4186993) - Αστερίες
P. Karatsoglanos(7590417) - Καμίνια (Έχω αδυναμία στο συγκεκριμένο όνομα, για πολλές σεζόν ήταν ο PF μου!)
A. Kaloudis(7409497) - Ντάντι

Όσον αφορά την ερώτηση από τον Χάρη, Ρεθυμνιώτης είμαι, στο Μελίνα Μερκούρη έχω διαρκείας,ανελλιπώς τα 3 τελευταία χρόνια παρακολουθώ, πορωμένος με το μπασκετάκι...Επιπλέον, είχα πάει Βελιγράδι όταν το σηκώσαμε με Εθνική και προγραμματίζω ταξίδι για Κωνσταντινούπολη τον Σεπτέμβρη που θα σηκώσουμε την κούπα, όποιος θέλει ακολουθεί! (Παρεπιπτόντως, Γιώργος το ονομά μου!)

Last edited by fireblaze at 4/3/2010 2:42:26 PM

This Post:
00
135921.23 in reply to 135921.22
Date: 4/3/2010 3:54:42 PM
Overall Posts Rated:
7676
Με την αγωνιστικη θα σχοληθω αυριο.Η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να παει ετσι αφου εχω εμπιστοσυνη στην αμυνα μου.Νταξει φαινεται οτι ακομη νωρις ειναι και το φορμαρισμα θα ακολουθησει μετα...Στα εκτος λοιπον...
Στο ρεθυμνο φιλε μου γιωργο παιζει ο ξαδερφος μου..Σου βαζω κουιζ να μου πεις αυριο ποιος ειναι ο ηγετης της εφηβικης ομαδας και ακολουθει απο περσι το αντρικο...Τα υπολειπα αυριο..

This Post:
00
135921.24 in reply to 135921.23
Date: 4/4/2010 4:57:46 PM
Overall Posts Rated:
4141
Αν και δεν τα γνωριζω πολλά για τα μικρότερα τμήματα της ομάδας, ο Στήκας και ο Σκεμπής είναι από τα σπάργανα της ομάδας, ο ξάδερφος σου είναι ο πρώτος???

This Post:
00
135921.25 in reply to 135921.24
Date: 4/6/2010 8:37:45 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ο Στηκας πηγε περσι λογω σπουδων,απο ΠΑΟΚ βγηκε...Ο δε Σκεμπης νομιζω οτι ειναι απο κει..Και ναι,ο πρωτος ειναι ο ξαδερφος μου..Παρακολουθουμε τελικα ε?

Advertisement