No cóż, jak to ktoś napisał, chcieliśmy dobrze wyszło jak zawsze ;(
Naprawdę nie wiem jaka jest przyczyna naszej porażki z Portugalią, ale to teraz mało istotne. Fakty są takie, że wypadliśmy tak sobie, chcieliśmy grać o złoto, zaryzykowaliśmy i zostajemy z niczym. Tak to w sporcie po prostu bywa. Nie spełniło się moje wielkie marzenie o medalu dla Polski. Mam nadziej i wierzą w to głęboko, że wcześniej czy później jednak komuś się to uda.
Bardzo dziękuję tym wszystkim, którzy mi w tym sezonie pomagali, nie będę wymieniał wszystkich z nicka, bo tych osób jest bardzo dużo. Szczególnie dziękuję kozlikowi4, który mi pomógł najbardziej i Jego chciałem wyróżnić, ale duże brawa i gratulacje dla każdego, który dodał własną cegiełkę do budowy naszej drużyny U-21.
Nigdy nie obiecywałem medalu i...słowa dotrzymałem ;) Startowałem raczej z programem szerszego zainteresowania kadrą U-21 polskich użytkowników BB. Ten cel uważam, że został naprawdę fajnie zrealizowany. W obecnym sezonie na forum i poza nim pojawiło się bardzo dużo nowych użytkowników, którzy na serio kibicowali naszej reprezentacji i polskie BB będzie miało z nich pożytek. Części z nich trochę zabrakło wytrwałości, ale wierzę, że po krótkim przestoju powrócą do "działania" ;)
Szkoda, że nie ma medalu, bo kadrę mieliśmy na medal. Zadecydowały detale, na pewno też moje błędy w meczach z Turcją i Hiszpanią do których się absolutnie przyznaję i się nie wypieram. Możecie mi wierzyć lub nie, to jednak nie jest dla mnie najważniejsze. Cieszę się, że przy kadrze była zdrowa atmosfera, ze nikt się nie obrażał, nie wyciągał brudów, że wszyscy szczerze kibicowali, a wielu autentycznie i czynnie pomagało. Tak to sobie wyobrażałem i cieszę się, że tak było. To na pewno zaprocentuje w przyszłych sezonach. Jak jest dobra atmosfera i zainteresowanie to wyniki przyjdą na pewno.
Jak już powiedziałem, na forum pojawią się podsumowanie trzech ostatnich naszych spotkań, a także na BB-info podsumowanie ME. Proszę Was jednak o trochę cierpliwości, ponieważ mam teraz bardzo ciężką sesją, przed nami draft, a więc czasu będę miał bardzo mało.
W każdym razie, póki co się jeszcze nie żegnamy ;) W przyszłym sezonie będziemy grali w Pucharze Pocieszenia i postaramy się godnie reprezentować nasz kraj.