BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Σεζον 13

Σεζον 13

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148802.15 in reply to 148802.14
Date: 6/30/2010 5:55:27 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ετσι στα γρηγορα για να απαντησω στον ΜΙΚΡΟ αρχικα,θα του πω οτι ειδικα στον γυμναστη η ταξη αναμεσα σε καθε επιπεδο ειναι της ταξης 4-6%,δεν θυμαμαι ακριβως τα ποσοστα.Νομιζω ειναι: 4:94-96%
5:100%(θεωρειται το μετρο συγκρισης)
6:106%
Οποτε μπορεις να αντιληφθεις την διαφορα κερδους και ζημιας αν τα καλοσκεφτεις...
Απο κει κει περα τα μπατζετ φυσικα ειναι τα αρχικα,καθως επονται πολλες αλλαγες.Καθε χρονο τα κοιταω αλλα φετος ειπα να τα ποσταρω κιολας(Στεφανε μολις πουλησω τον ψηλο θα εχω λιγοτερο:Ρ,αν θυμασαι ακριβως διορθωσε με στα ποσοτσα)

Επισης ΜΙΚΡΟ,το ξερω οτι ειμαστε στην ομοσπονδια μαζι και σε ειδα που ειπες οτι δεν εχει κανενα γνωστο στα φορουμ και τα κραταω εγω αυτα καθως ολος ο κοσμος ξερει οτι ειμαι πασιγνωστος:Ρ

Τελος θα ξαναπω οτι αν δεν μ αρεσε τοσο ο ομιλος μας πραγματικα θα στεναχωριομουν που δεν ανεβηκα,αλλα πλεον σε σχεση με την ΙΙ μονο σε εσοδα εχουμε να ζηλεψουμε...Και αν εμεινα τα παραπονα σας στον Στεφανο,ειχαμε αλλωστε διαφορετικες αποψεις στην αντιμετωπιση των τελικων(Στεφανακο σε πειραζω,μονος μου δεν ανεβηκα:)))

Ξανα τελος εντυπωση μου εκανε το μπατζετ των Λιονταριων καθως ειναι το τριτο μεγαλυτερο,απλα νομιζω εχει λαθος κατευθυνση(σορυ φιλε αλλα μπορουμε να το συζητησουμε...)

Μιλαμε μαγκες

This Post:
00
148802.16 in reply to 148802.15
Date: 6/30/2010 5:56:09 AM
Overall Posts Rated:
7676
Και τελικα μας πηρε μολις 3 μερες να το καταρριψουμε και να το διαλυσουμε μαλιστα το ρεκορ της σεζον 10 Γιωργο:Ρ

This Post:
00
148802.17 in reply to 148802.16
Date: 6/30/2010 6:11:04 AM
Overall Posts Rated:
1717
Με τετοια κινηση στο φορουμ οχι το ρεκορ της σεζον 10 θα σπασουμε αλλα καθε ρεκορ σε ολη την 3η κατηγορια!!!Στoν Γιωργο να απαντησω οτι κανενας οικονομικος διευθυντης δεν παιρνει τα κλειδια της εταιριας στο χερι :))
Απο κει και περα για να μην ξεχνιομαστε θα χρησω φαβορι Αγορ και Stonedreamers ετσι για να ανχωνονται μερικοι μερικοι..:))

This Post:
00
148802.18 in reply to 148802.17
Date: 6/30/2010 9:06:08 AM
Overall Posts Rated:
7676
Αλλη μια μεγαλη μεταγραφικη κινηση απο Dadi...Γεμιζουν τα καλαθια και τα ροστερ μαγκες...Αγριες διαθεσεις απο πολλους βλεπω...

This Post:
00
148802.19 in reply to 148802.18
Date: 6/30/2010 1:16:41 PM
ΑΡΙΑΝΑΡΑ
IV.1
Overall Posts Rated:
22
καλησπερα και απο εμενα και χαιρομαι που υπαρχει τετοια ωραια επικοινωνια απο ολους μας γιατι τις προηγουμενες σεζον οχι απλα δεν μιλουσαμε με αλλους αλλα τους ρωτουσες κατι και δεν σου απαντουσαν. και θελω να στειλω και φιλικους χαιρετισμους στην ομαδα του ρεθυμνου και ας με ειπε και σκουλικι. χα χα

This Post:
00
148802.20 in reply to 148802.19
Date: 6/30/2010 2:31:02 PM
Overall Posts Rated:
2525
Γεια σας και σημερα!
Σορρυ ρε Χαρη , αλλα δεν ειχαμε μιλησει ποτε ξανα μαζι!Απο οτι βλεπω ολοι ( η 4αδα) ενυσχιετε σημαντικα .... ωραια!!
Θα παρω μερος σε πολλα παρτυ φετος!!
χαχαχααχααα
Παιδια χαιρομαι που ξεκινησαμε τοσο δυνατα στο φορουμ!!
Αντε σε λιγο ξεκιναμε και στο παρκε.

Last edited by MIKRO10 at 6/30/2010 2:35:44 PM

This Post:
00
148802.21 in reply to 148802.20
Date: 6/30/2010 4:37:34 PM
Overall Posts Rated:
7676
Το ξερω βρε,μην αγχεσαι...Λοιπον συμφωνα με τις τελευταιες εξελιξεις γιατι δεν τα προλαβαινουμε,εγω επεσα πολλες θεσεις στο μπατζετ και ο silencer ανεβηκε προς τις 3 πρωτες νομιζω(ισως 4)...

Η αληθεια περα απο αυτα ειναι οτι εγω ο στεφανος και ο γιωργος ειμασταν πολυ ενεργοι περσι,ο silencer μας εκανε νερα καποια στγμη γιατι δεν ειναι του στυλ του και πολυ οπως ειπε(αν και τον προκαλουσα συνεχεια να εμφανιστει,μεχρι και τα σκιλς παικτη του εδωσα στη φορα:Ρ)αλλα συμμετεχει και σιγουρα διαβαζει,οι υπολοιποι θα φανουν.Οι καινουργιοι παντως μου φαινονται πολυ ενεργοι και αυτο ειναι που με χαροποιει..

(ναι καλα καταλαβατε εχω εξεταστικη κα γω και ειμαι ολη μερα σπιτι γι αυτο απανταω σε καθε ποστ στο φορουμ:Ρ)

Σε οσους δεν καλωσορισα,φυσικα καλως σας βρξκαμε αλλα μην περιμενετε ευγενειες μεσα στο γηπεδο:)

This Post:
00
148802.22 in reply to 148802.21
Date: 7/1/2010 7:58:10 AM
Overall Posts Rated:
7676
Παμε να δωσουμε και τα πρωτα προγνωστικα της σεζον,σε μια δυσκολη σε προβλεψεις χρονια..

Δαδι-Δοξα:Λοιπον εδω βλεπω αν και νωρις μια ανετη επικρατηση του δαδι με μια διαφορα της ταξης των 12-18 ποντως.Μπορει να φτασει και παραπανω αλλα οι κοντινες αγωνιστικες καταστασεις των ομαδως κλεινουν την ψαλιδα

ΑΓΟΡ-Αιζ:Ηρε η ωρα για εκδικηση?Ετσι νομιζω...Αλλα δεν εχει και τοσο μεγαλη σημασια..Δυσκολο ξεκινημα για την ομαδα μου που με αναγκαζει να παω με την ηττα της και μαλιστα με 14+διαφορα(οχι παω απο 22 φανταζομαι)

Stone-Αριαναρα:Αλλος ενας καλοζυγισμενος ασσος σαν μπαλαικι στην τρυπα απο χτυπημα του Tiger Woods(τι λεω ο ανθρωπος...)..Πολυ δυνατη ομαδα οι γηπεδουχοι,φαβορι για τα πλει αουτ οι κιτρινομαυροι,οποτε ασσος και μαλιστα με 20+

Στανη-Ηρακλης:Εδω δεν ξερω για ποιον λογο αλλα θα παω με τους φιλοξενουμενους(συμπαθεια στα γαλανολευκα?)αλλα σε ενα κλειστο ματς που η διαφορα μπορει να φτασει μεχρι 14 αλλα θε τελειωσε σε κατω απο 12

Σερρες-Αστεριες:Αλλο ενα παιχνδακι που υπο φυσιολογικε συνθηκες θα πηγαινα στο διπλο.Υπο αφυσικες συνθηκες παλ εκει θα παω.Το θεμα ειναι τι θα παιξουν οι δυο προπονητεςς..Διπλο με 8-12(σε ανισορροπιες συστηματων θα παω σε ασσο με την ιδια διαορα)

Καμινια-Κυνηγοι:Γνωστο απ τα παλι παιχνιδι,τα επι πολλες σεζον 2 κ του ομιλου για ακομη μια φορα αντμετωπα.Περσι σε μια ερευνα που ειχα κανει για προβλεψη νομιζω ειχα βρει κατα κρατος νικητες τους κινηγους και κερδισαν τα καμινια.Φετος τα δινω απο τωρα.Ασσος με 7-14

ΚΑΕ-Champions:Αλλος ενας ασσος απο την πολυ δυνατη φετος νικη βολου που θα στηριξει τα μεγιστα στα 2 αστερια της...Βλεπω χουνταμακι να βαζει πανω απο 30 και το παιχνιδι να πηγαινε σε μεγαλο σκορ με τελικο νικητη την νικη.10-18

Λιονταρια-Λενιαρνιακος:Ολοι μεσα στο καλαθα και παμε για ακομη εναν ασσο στα προτυπα των μινι πρωταθληματων οπου οι ψηλοτεροι και δυνατοτεροι κερδιζουν τους πιο αδυναμους...Κοιτα μεσα και αγιος ο θεος,Κακουρης με μισθο αλλης κατηγοριας,και τα 2λ του αλλου ομιλου στην πρωτη τους φετινη κοντρα την οποια φυσικα και βλεπουμε ασσο.9-18

Αυτα ηταν τα πρωτα προγνωστικα της χρονιας..Βιαστηκα να τα βγαλω για δυο λογους..Αρχικα θα λειπω απο παρασκευη και μετα και επειτα,ηθελα να κανω παλι την αρχη και με τοση συμμετοχη τρομαξε το ματι μου...Σιγουρα ελεω πρωτης αγωνιστικης επονται εκπληξεις αλλα κατι μου λεει πως θα ξεκινησω με ενα 6/8 ανετα φετος...

This Post:
00
148802.23 in reply to 148802.22
Date: 7/1/2010 11:12:05 AM
Overall Posts Rated:
1717
Για να ακολουθησω και εγω στα προγνωστικα..

Δαδι-Δοξα:Την δοξα δεν την γνωριζω καλα ενω ο νταντι δειχνει οτι θα ειναι καλυτερος απο περυσι και μετα τις μεταγραφες που εκανε..ασσος με 15 ποντους διαφορα..

ΑΓΟΡ-Αιζ:Ντερμπι με το καλημερα..Ο Αγορ κατι χρωσταει στο Χαρη απο περυσι στα πλευ οφ..ευκολα σιγουρα δεν θα ειναι οποτε ισως θα πρεπει να κανουν ενα δυνατο παιχνιδια για να κερδισουν..ασσος με 14 ποντους..

Stone-Αριαναρα:Νομιζω εδω το μπατζετ θα παιξει το ρολο του οπως και η εδρα..ασσος με 15 ποντους..

Στανη-Ηρακλης:Καλη ομαδα η στανη στην εδρα της..τον Ηρακλη δεν τον γνωριζουμε καλα..Νο Bet εδω :)

Σερρες-Αστεριες:Πολυ δυσκολο ξεκινημα για την ομαδα μου μεσα σε μια απο τις πιο δυσκολες εδρες..φετος θα δοκιμασουμε διαφορα πραγματα στα παιχνιδια αφου δεν εχουμε ως στοχο την ανοδο..γι αυτο φαβορι οι σερρες με 5-8 ποντους..

Καμινια-Κυνηγοι:Κλασσικο παιχνιδι αυτου του ομιλου..θα παω με τους κυνηγους αν και τα καμινια ειναι η πιο απροβλεπτη ομαδα..διπλο με 8-12 ποντους..

ΚΑΕ-Champions:Του Champions δεν τους γνωριζουμε καλα..η Καε εδειξε περυσι προς το τελος το καλο της προσωπο..σιγουρα θα ειναι πολυ δυνατος αντιπαλος φετος..ασσος με 7-10 ποντους..

Λιονταρια-Λενιαρνιακος:Νομιζω τα Λιονταρια ειναι το φαβορι σε αυτο το παιχνιδι και λογω εδρας..ασσος με 12 ποντους..

This Post:
00
148802.24 in reply to 148802.23
Date: 7/1/2010 4:11:26 PM
Overall Posts Rated:
2525
Εγω απο την δικη μου πλευρα δεν μπορω να δωσω προγνωστικα γιατι δεν γνωριζω καλα τις ομαδες. Περα απο τα μπατζετ δεν μπορω να ξερω κατι παραπανω.Οποτε θα πω μονο για το δικο μου παιχνιδι, πιστευω οτι θα ειναι ενα δυνατο τεστ γα την ομαδα μου και οτι σιγουρα θα βγαλουμε σημαντικα συμπερασματα για την συνεχεια!Αν δεν κανω λαθος η στανη περσυ τελειωσε στην 5 θεση , η νικη ειναι μονοδρομος εαν θελουμε να μεινουμε στην κατηγορια.Πριν απο καθε παιχνιδι μελεταμε πολυ τον αντιπαλο , βρισκοντας τα αδυναμα σημεια του!!
Πιστευω οτι το παιχνιδι θα κριθει στο θεμα τακτικης.

ΑΓΟΡ-Αιζ.....2
Καθοτι Γρια και παντα στα δυσκολα τα καταφερνουμε , πιστευω οτι θα το καθαρισει το παιχνιδι !

Καλο παιχνιδι σε ολους και ας κερδισει ο καλητερος κοουτς...

From: MIKRO10

This Post:
00
148802.25 in reply to 148802.24
Date: 7/2/2010 1:39:35 PM
Overall Posts Rated:
2525
Τι εγινε ρε παλικαρια, πολυ ησυχια επεσε?Εκτος και αν ολοι σαν καλοι μανατζερ ετοιμαζετε τις ομαδες σας για αυριο.....

Advertisement