Ετσι στα γρηγορα για να απαντησω στον ΜΙΚΡΟ αρχικα,θα του πω οτι ειδικα στον γυμναστη η ταξη αναμεσα σε καθε επιπεδο ειναι της ταξης 4-6%,δεν θυμαμαι ακριβως τα ποσοστα.Νομιζω ειναι: 4:94-96%
5:100%(θεωρειται το μετρο συγκρισης)
6:106%
Οποτε μπορεις να αντιληφθεις την διαφορα κερδους και ζημιας αν τα καλοσκεφτεις...
Απο κει κει περα τα μπατζετ φυσικα ειναι τα αρχικα,καθως επονται πολλες αλλαγες.Καθε χρονο τα κοιταω αλλα φετος ειπα να τα ποσταρω κιολας(Στεφανε μολις πουλησω τον ψηλο θα εχω λιγοτερο:Ρ,αν θυμασαι ακριβως διορθωσε με στα ποσοτσα)
Επισης ΜΙΚΡΟ,το ξερω οτι ειμαστε στην ομοσπονδια μαζι και σε ειδα που ειπες οτι δεν εχει κανενα γνωστο στα φορουμ και τα κραταω εγω αυτα καθως ολος ο κοσμος ξερει οτι ειμαι πασιγνωστος:Ρ
Τελος θα ξαναπω οτι αν δεν μ αρεσε τοσο ο ομιλος μας πραγματικα θα στεναχωριομουν που δεν ανεβηκα,αλλα πλεον σε σχεση με την ΙΙ μονο σε εσοδα εχουμε να ζηλεψουμε...Και αν εμεινα τα παραπονα σας στον Στεφανο,ειχαμε αλλωστε διαφορετικες αποψεις στην αντιμετωπιση των τελικων(Στεφανακο σε πειραζω,μονος μου δεν ανεβηκα:)))
Ξανα τελος εντυπωση μου εκανε το μπατζετ των Λιονταριων καθως ειναι το τριτο μεγαλυτερο,απλα νομιζω εχει λαθος κατευθυνση(σορυ φιλε αλλα μπορουμε να το συζητησουμε...)
Μιλαμε μαγκες