Η τριανδρια του Akage για την ωρα ειναι το ακλονητο φαβορι!
Εδώ θα ήθελα να ρωτήσω
Γιατί?Έχουν προσφέρει ή έχουν δουλέψει περισσότερο απο μένα για τις Εθνικές μας ?
Έχουν προσφέρει στις Εθνικές κάποιον παίχτη σε βάρος τις ομάδας τους?
Έχει πληρώσει κανένας τους 1,4Μ σε 6άρι γυμναστή προς χάριν του παίχτη τις Εθνικής? (σίγουρα τα έδωσαν σε παίχτη τις ομάδας τους για να ανέβουν κατηγορία και να ανεβάσουν την εικόνα τους... πρεστίζ στα Αγγλικά νομίζω ότι το λένε!)
Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να έχουν πιο ψηλά τις ομάδες τους απο την δικιά μου!
Αν δεν είχα ακολουθήσει πιστά τις εντολές των πρώην προπονητών και τις δικές σου θα ήμουν και εγώ πολύ ψηλά!
Στην σεζόν 15 έπαιξα στο πρωτάθλημα όλα τα παιχνίδια χαλαρά κει τερμάτισα 3ος,στα play off προτίμησα και πάλι την προπόνηση ,στο κύπελλο έφτασα στους 16.
Ξέρεις οτι σε αγαπώ και σε εκτιμώ αφάνταστα , αλλά νομίζω ότι είναι καιρός να ξεφύγω απο την σκιά σου.
Γνωρίζω ότι εκτός απο σένα και ίσως τον Γιάννη (Kavala44) οι άλλοι πρώην προπονητές τις Εθνικής που συνεργάστηκα(Lygas,Kajabbar) δεν θα με ψηφίσουν, θα προτιμήσουν την τριανδρία οπως τους λες για το λόγο και μόνο οτι είναι στην Αθήνα θα έχουν προσωπικές επαφές και θα μπορέσουν έτσι να χειριστούν καλύτερα την Εθνική , λογικό ακούγεται και τους καταλαβαίνω!
Χωρίς παρεξηγήσει δεν έχω τίποτα με τους άλλους υποψήφιους , απλά κάποια στιγμή έπρεπε να βγάλω απο μέσα μου την αίσθηση τις ανυπαρξίας.
ΥΓ.Με βοήθησε η αδερφή μου να γίνουν γραπτός λόγος η σκέψεις μου (σκονάκι)!.....και έτσι πάλι λάθη έκανα λέει!
ΥΓ. Αυτό το post
(169735.58) με έβαλε σε πολλές σκέψεις?
Διομήδη καλή πορεία στην II.3
Last edited by panoukos at 4/23/2011 11:25:03 AM